geode service en snel

web was goed te vinden bestellen was een kleine moeite zeer duidelijken dan de levering ging snel en zeer goed dus mensen medimart.nl geniet mijn volle vertrouwen \J.R verhaegen Amersfoort

Goede service en snelle levering

Duidelijke webshop en snelle levering

Snelle levering. Top

Gewoon snelle levering

Prima verlopen

De ene dag besteld, de andere dag geleverd. Super.

Snelle levering, goede service!

Ik heb nu een aantal bestellingen gedaan en tot nu toe heb ik geen rare dingen meegemaakt. Eén keer is een pakket vermist geraakt bij PostNL. Twee dagen later lag er een nieuw pakket op mij te wachten. Kortom: excellente service!

Bestelling snel geleverd en boek zag er als nieuw uit

zie hierboven

Duidelijk berichten en snelle levering

Telefonische info vriendelijk en naar tevredenheid. Gemakkelijk te bestellen en verschillende betaalmogelijkheden. Daags na bestelling geleverd. En ook belangrijk, goedkoper dan elders.

Goed en dnelle levering

Website is duidelijk, het gezocht is goed te vinden. Er staat ook duidelijk eat het is en waarvoor het is.

Zeer snel en goed

Supersnelle levering !

Goede en zeer snelle afhandeling en levering !

goed, snel en goedkoop

producten zijn goedkopere, de levering snel en goed.

super snel en eenvoudig verlopen

duidelijk en simpel bestelling en advies te regelen. lof daarvoor. ook snel met levering.

Goede artikelen. Snelle levering

Zie boven. Mag altijd goedkoper.

Dik tevreden

Gewoon zo doorgaan Super

Supper service

Ik vind een geweldig bedrijf komt na zijn afspraken, betrouwbaar.

Snelle levering en goede service.

De levering gaat altijd snel en betrouwbaar via PostNL. Bij mijn vorige levering had ik een probleem met een van de bestelde producten. Er werd dezdag nog een nieuw vervangend product gestuurd. Prima service!

Weimarstraat 228

2562 HR Den haag

Over Medimart.nl

Medimart.nl Specialist in medische hulpmiddelen, diabetestestmateriaal, incontinentiemateriaal en wondverbandmiddelen.