Snelle afhandeling en levering; de volgende dag op tijd (voor 12 uur besteld) yayyy!
Alles super!
Top bedrijf! Hun kartonnen ontwerpen zijn niet alleen super origineel, maar ook verrassend stevig en functioneel. Het in elkaar zetten is makkelijk en de producten gaan heel lang mee! Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar creatieve, milieuvriendelijke oplossingen en kinder cadeaus!
Mijn zoontje was er helemaal blij mee. Een moskee riep hij blij verrast. Als moeder was ik erg content met de kwaliteit en dikte van het karton en de geweldig makkelijke handleiding om alles op te zetten. Vandaar helemaal blij mee!
Ik ben super tevreden net mijn aankoop en de kids ook ♡ Ik wil nog graag een foto naar jullie toesturen die ik ook op mijn socials heb geplaatst, via welke weg kan dit het beste?
Hi Chaimae, Leuk je enthousiasme :) Zou tof zijn als je de foto met ons deelt ([email protected]) Hopelijk tot snel!
Das Bett war einfach aufzubauen und es liegt sich sehr gut! Auch für Futons zu empfehlen und man merkt überhaupt das es aus Pappe ist. Es ist sehr angenehm und stabil während des Schlafens!
Das bestellte Produkt entspricht meinen Vorstellungen. Der Karton ist sehr stabil. Die Kids lieben ihr Schloss und es hält dem täglichen Spiel stand. Der Kundenservice von Kartent ist toll. Besonderen Dank an Frits!
Het is een prachtige product wat door één persoon heel eenvoudig in elkaar geschoven kan worden. Super licht en handzaam
Hi Theo, Dank je wel voor je beoordeling. Fijn om te horen dat je er blij mee bent. Veel plezier ermee! Groetjes, Team KarTent
Von der Bestellung bis zur Lieferung war alles gut.
Thanks a lot for your review! Enjoy your product! Best, Team KarTent
Lediglich die Eckverbinder waren nicht wie aufgeführt geschnitten. Konnten aber per Schere einfach zurechtgeschnitten werden. Bei Karton gut möglich.
Thanks a lot for your review! Enjoy your product! Best, Team KarTent
Leuk om de bedden met mijn zon zamen te zetten; het zou fijn zijn dat er wel duidelijk is voor welk bed een deel behoord (we hadden er twee besteld). Gebruik is uitstekend, we hebben ze maar voor 4 manden nodig
Snel bezorgd en ik had vragen over mijn ontvangen bestelling. Ik kreeg snel een reactie op mijn mail en er wordt goed meegedacht. Fijne ervaring met dit bedrijf en voor herhaling vatbaar. Ook super leuk dat ze veel van karton hebben.
Hi Monique, Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je zo blij er mee bent! Veel plezier met je aankoop. Groetjes, Team KarTent
Ik kocht het kattenhuis. De qr handleiding stemt helemaal niet overeen met het kattenhuis dat ik kocht. De gaten in het karton zijn niet goed uitgesneden en tevens ook vrij smal. Ging de vuilbak in.
Beste Evi, Jammer dat je ontevreden bent over je bestelling. We staan altijd klaar om samen naar oplossingen te zoeken. Als we toch nog iets voor je kunnen doen, horen we het graag. Groetjes, Team KarTent
Ik bestelde enkele spullen bij Kartent. Die werden snel geleverd, conform de belofte op de site, en zaten goed verpakt. Jammer genoeg pasten de bestelde goederen niet bij onze vraag. In goed overleg heb ik gebruik kunnen maken van de mogelijkheid om de spullen terug te sturen en ze weer beschik te stellen voor een andere klant. Professioneel opgelost en de passie om zorgvuldig zakendoen heb ik ervaren. Dank.
Hi Ben, Bedankt voor je uitgebreide reactie. Fijn dat je blij bent met de oplossing die geboden is. Hopelijk tot een volgende keer! Groetjes, Team KarTent
Ik had eerst een foutje gemaakt wat de afmetingen betreft, gelukkig op tijd gezien en verbeterd en opnieuw besteld (vorige foute geannuleerd). Dit vormde geen enkel probleem, goed geholpen. Dank u wel!
Hi Jeff, Fijn om te horen dat je het gevoel had goed geholpen te zijn. Dit vinden wij bij KarTent namelijk erg belangrijk. Bedankt voor je positieve beoordeling en tot een volgende keer. Groetjes, Team KarTent
Snelle en goede levering en product zoals omschreven. Leuk!
Leuk om te horen Ingrid! Veel plezier ermee! Groetjes, Team KarTent
Das Bett ist schön und stabil. Auch der Versand hat gut geklappt. Einzig beim Aufbau wird mit etwas allein gelassen. Die Videoanweisung hilft zwar, aber ein paar extra Tipps für die besonderen Herausforderungen wären hilfreich gewesen. Nichtsdestotrotz...Aufbau in ca. 1 Stunde (allein.
Hi Sophie, Thank you for your feedback! We're glad to hear you're happy with the bed and the delivery. We understand that assembly can be challenging at times, and we’ll take your suggestion for extra tips into consideration for future improvements. It's great to know that you were able to assemble the bed on your own in the end! And you can always contact us if you need some help! Sleep well! Best, Team KarTent
De kartonnen lijstjes werden binnen een paar dagen geleverd. Zorgvuldig verpakt. Ik heb een groepje lijstjes van verschillende formaten bij elkaar opgehangen. Erg leuk resultaat! Margreet
Hi Margreet, Dat klinkt erg leuk! We worden altijd blij van enthousiaste klanten. Weet dat je ons ook altijd foto's mag sturen van het resultaat. Veel plezier ermee. Groetjes Team KarTent
Ich brauchte ein flexibel auf- und abbaubares Bett, da das Zimmer auch flexibel als Arbeits-, Brettspiel- und Gästezimmer genutzt wird. Das Bett lässt sich sehr leicht wegräumen und verstauen und ist dabei stabiler als manche Holzbetten.
Hi Rainer, Thank you for your feedback! We're glad to hear that the bed meets your needs for flexibility and stability. It’s great that it works well in your multi-functional room! We hope it continues to serve you well in all its uses. Best, Team KarTent
Opvouwbaar bed besteld: snel geleverd, redelijk eenvoudig in elkaar (instructies zouden nog iets duidelijker kunnen, maar kwamen er goed uit) en werkt echt heel goed!
Hi Bas, Dank je voor je feedback. Fijn om te horen. We waarderen ook je tip voor de instructies. Veel plezier ermee en slaap lekker! Groetjes Team KarTent
Bus gekocht voor neefje en tijdens bestellen ging het leveradres verkeerd. Na bellen met Kartent echt super geholpen en alles opgelost. Volgende dag is bus bij neefje geleverd. En wat is hij er blij mee.
Hi Ben, Wat fijn dat je neefje zo blij is met je cadeau. Heel leuk om te horen. Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Team KarTent
Goede kwaliteit, netjes verpakt en snelle levering. Ziet er stevig uut. We hebben gekozen voor de drol. Deze gaan voor de carnavalsoptocht gebuiken. Dus hopelijk is die daar ook stevig voor.
Hi Desi, Dat wordt een leuke Carnaval! Veel plezier alvast! Groetjes, Team KarTent
De onbedrukte kartonnen poppen van Kartent zijn op de website van meer kwaliteit dan in het echt. De 'levensgrote' pop van de man van de zijkant is nog geen 1,5 meter hoog. De vrouw heeft een andere rok en geen mooi afgewerkt hoofd. De kwaliteit van het karton is ook niet mooi. Er zitten duidelijk zichtbare scheuren in de naden waar het karton heeft gebogen (aan beide kanten van het karton is dit zichtbaar). Vanwege tekort aan tijd, heb ik ervoor gekozen om de poppen niet terug te sturen.
Ideaal voor een kinderfeestje of zomaar!
Hi Anne, Wat fijn dat je aankoop een succes is. Veel plezier ermee! Groetjes, Team KarTent
Alles super.
Thanks a lot for your review!! Best, Team KarTent