Snelle afhandeling en levering; de volgende dag op tijd (voor 12 uur besteld) yayyy!

Alles bestens, schnelle Lieferung, gute Qualität

Alles super!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super producten en een snelle service!

Top bedrijf! Hun kartonnen ontwerpen zijn niet alleen super origineel, maar ook verrassend stevig en functioneel. Het in elkaar zetten is makkelijk en de producten gaan heel lang mee! Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar creatieve, milieuvriendelijke oplossingen en kinder cadeaus!

Helemaal blij mee!

Mijn zoontje was er helemaal blij mee. Een moskee riep hij blij verrast. Als moeder was ik erg content met de kwaliteit en dikte van het karton en de geweldig makkelijke handleiding om alles op te zetten. Vandaar helemaal blij mee!

Super !

Ik ben super tevreden net mijn aankoop en de kids ook ♡ Ik wil nog graag een foto naar jullie toesturen die ik ook op mijn socials heb geplaatst, via welke weg kan dit het beste?

Empfehlenswert!

Das Bett war einfach aufzubauen und es liegt sich sehr gut! Auch für Futons zu empfehlen und man merkt überhaupt das es aus Pappe ist. Es ist sehr angenehm und stabil während des Schlafens!

Zufriedenheit mit Produkt und Service

Das bestellte Produkt entspricht meinen Vorstellungen. Der Karton ist sehr stabil. Die Kids lieben ihr Schloss und es hält dem täglichen Spiel stand. Der Kundenservice von Kartent ist toll. Besonderen Dank an Frits!

Perfect product

Het is een prachtige product wat door één persoon heel eenvoudig in elkaar geschoven kan worden. Super licht en handzaam

Nach kleinen Anfangsschwierigkeiten hat das zusammen dann doch sehr gut funktioniert.

Von der Bestellung bis zur Lieferung war alles gut.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pünktliche Lieferung. Einfacher Aufbau. Qualität sehr gut.

Lediglich die Eckverbinder waren nicht wie aufgeführt geschnitten. Konnten aber per Schere einfach zurechtgeschnitten werden. Bei Karton gut möglich.

Heel fijne

Leuk om de bedden met mijn zon zamen te zetten; het zou fijn zijn dat er wel duidelijk is voor welk bed een deel behoord (we hadden er twee besteld). Gebruik is uitstekend, we hebben ze maar voor 4 manden nodig

Fijne service!

Snel bezorgd en ik had vragen over mijn ontvangen bestelling. Ik kreeg snel een reactie op mijn mail en er wordt goed meegedacht. Fijne ervaring met dit bedrijf en voor herhaling vatbaar. Ook super leuk dat ze veel van karton hebben.

Dikke miskoop- niet aan te raden

Ik kocht het kattenhuis. De qr handleiding stemt helemaal niet overeen met het kattenhuis dat ik kocht. De gaten in het karton zijn niet goed uitgesneden en tevens ook vrij smal. Ging de vuilbak in.

professioneel en zaken doen met passie

Ik bestelde enkele spullen bij Kartent. Die werden snel geleverd, conform de belofte op de site, en zaten goed verpakt. Jammer genoeg pasten de bestelde goederen niet bij onze vraag. In goed overleg heb ik gebruik kunnen maken van de mogelijkheid om de spullen terug te sturen en ze weer beschik te stellen voor een andere klant. Professioneel opgelost en de passie om zorgvuldig zakendoen heb ik ervaren. Dank.

Zeer snel en perfect beantwoordend aan mijn wens.

Ik had eerst een foutje gemaakt wat de afmetingen betreft, gelukkig op tijd gezien en verbeterd en opnieuw besteld (vorige foute geannuleerd). Dit vormde geen enkel probleem, goed geholpen. Dank u wel!

De olifant is geweldig! Goed verpakt en goed in elkaar te zetten.

Snelle en goede levering en product zoals omschreven. Leuk!

Schönes Bett mit herausforderndem Aufbau

Das Bett ist schön und stabil. Auch der Versand hat gut geklappt. Einzig beim Aufbau wird mit etwas allein gelassen. Die Videoanweisung hilft zwar, aber ein paar extra Tipps für die besonderen Herausforderungen wären hilfreich gewesen. Nichtsdestotrotz...Aufbau in ca. 1 Stunde (allein.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Hele leuke kartonnen lijstjes!

De kartonnen lijstjes werden binnen een paar dagen geleverd. Zorgvuldig verpakt. Ik heb een groepje lijstjes van verschillende formaten bij elkaar opgehangen. Erg leuk resultaat! Margreet

Einfaches und praktisches Bett

Ich brauchte ein flexibel auf- und abbaubares Bett, da das Zimmer auch flexibel als Arbeits-, Brettspiel- und Gästezimmer genutzt wird. Das Bett lässt sich sehr leicht wegräumen und verstauen und ist dabei stabiler als manche Holzbetten.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fantastisch concept, en het werkt!

Opvouwbaar bed besteld: snel geleverd, redelijk eenvoudig in elkaar (instructies zouden nog iets duidelijker kunnen, maar kwamen er goed uit) en werkt echt heel goed!

Leuke spullen en goede service

Bus gekocht voor neefje en tijdens bestellen ging het leveradres verkeerd. Na bellen met Kartent echt super geholpen en alles opgelost. Volgende dag is bus bij neefje geleverd. En wat is hij er blij mee.

Goede kwaliteit, netjes verpakt en snelle levering.

Goede kwaliteit, netjes verpakt en snelle levering. Ziet er stevig uut. We hebben gekozen voor de drol. Deze gaan voor de carnavalsoptocht gebuiken. Dus hopelijk is die daar ook stevig voor.

Niet helemaal wat ik had verwacht

De onbedrukte kartonnen poppen van Kartent zijn op de website van meer kwaliteit dan in het echt. De 'levensgrote' pop van de man van de zijkant is nog geen 1,5 meter hoog. De vrouw heeft een andere rok en geen mooi afgewerkt hoofd. De kwaliteit van het karton is ook niet mooi. Er zitten duidelijk zichtbare scheuren in de naden waar het karton heeft gebogen (aan beide kanten van het karton is dit zichtbaar). Vanwege tekort aan tijd, heb ik ervoor gekozen om de poppen niet terug te sturen.

Super leuk!

Ideaal voor een kinderfeestje of zomaar!

Schnelle und unkomplizierte Lieferung

Alles super.