Snel reactie op vraag, helaas foutje bij bestelling

Ervaring al met al goed. Kreeg echter een olifantenhoofd van te dun karton, daardoor paste het niet strak en viel die uit elkaar. Na navraag bleek dit te kloppen, maar niet zo handig om eerst toch op te sturen. De lamp vind ik erg mooi. Waarschijnlijk bestel ik nog meer bij KarTent.

Alles ok

Van bestelling tot levering naar gekregen product alles perfect en heel blij hoe het weergeeft, kerstboom en lamp, mooi

Na even wennen vinden we het helemaal geweldig

Prima boom, geen naalden, geen geur, lekker duurzaam alternatief ipv 1 van de miljoenen weggooi bomen.....its beginning to look a lot like xmas.......

Kartonnen bed dan heb je h’t

Was een leuke ervaring om zo’n kartonnen bed in elkaar te zetten. In het begin zag ik het niet zo zitten om het in elkaar te zetten, maar naarmate het vorderende ging het verder vrij makkelijk en binnen het uur stond het bed compleet in elkaar. Mijn partner dacht dat het te laag was maar toen de matrassen er op lagen was het de juiste hoogte voor mijn partner

Ik ben zo blij met de kartonnen lamp die ik ontvangen heb! Het duurde wel wat langer voordat het product geleverd werd, maar het was zeker de wachttijd waard. De lamp ziet er prachtig uit en past perfect in mijn interieur. Het karton is stevig en de afwerking is van hoge kwaliteit.

Heel origineel, mooi & ook stevig

Zeer leuke dingen om als cadeautje te geven, met een ecologische visie. Stevig zoals beschreven (glijbaan). Wel een minpuntje, de instructie is geprint op recycleerbaar papier (keitof), maar de inkt was vrij zacht en daardoor niet voldoende leesbaar. Hierdoor kon je bijvoorbeeld de QR code niet scannen. We hebben het filmpje dan online opgezocht, maar aan het instructieblad hadden we dus niet veel.

Het is duurzaam, een mooi product en snelle levering

Ik was online op zoek naar een kartonnen Kerstboom en ik kwam uit bij jullie. Echt fijn dat het zo duurzaam is . Ook levering bij n postnl punt. Misschien nog fietskoeriers inschakelen?! Succes met jullie bedrijf. Ik ben een fan!

Het is duurzaam, een mooi product en snelle levering

Keine klare Verständigung!

Weiß nicht wann welche Lieferung kommt, also welche Teile sich in der Verpackung befinden. Aufbauanleitung wird nicht mitgeliefert!

Keine klare Verständigung!

Leuke producten, snel geleverd en goede service

Snelle levering. Helaas kreeg ik een giraf in plaats van een eland. Werd direct opgelost!

Leuke producten, snel geleverd en goede service

Heel origineel, mooi & ook stevig

Tijdelijk gordijn, handig op onze brede vensterbank. Geen inkijk en een betaalbare tijdelijke oplossing

Veel sterker dan verwacht

Op de vouwnaden is het buitenste laagje van het karton op een paar plaatsen gescheurd.

Heel origineel, mooi & ook stevig

Von der Bestellung bis zur Lieferung alles Top gelaufen.

Von der Bestellung bis zur Lieferung alles Top

Von der Bestellung bis zur Lieferung alles Top gelaufen.

Von der Bestellung bis zur Lieferung alles Top

Geweldige kerstboom. Mooi alternatief

Leuk om met de kleinkinderen de kerstboom te kleuren en te versieren

Geweldige kerstboom. Mooi alternatief

Leuk om met de kleinkinderen de kerstboom te kleuren en te versieren

Helemaal naar verwachting, ze zijn te gek!

Fantastisch en wat een sfeer, lampen van karton. Super..

Makkelijk opzetten, ondanks cardboardcut

Het kamerscherm is makkelijk in je eentje op te zetten. Is stevig en een mooie plek om mijn kunstwerken op te hangen. Mooie achtergrond voor Teams meetings

Makkelijk opzetten, ondanks cardboardcut

Keienbergweg 38 A