Degelijk, vlotte levering.

Ben zeker fan. Mooie speeltuigen ook. Heb t al aanbevolen bij vrienden. 1 mi puntje voor mij bestelling: het aanpassen vd breedte van ons tijdelijk gordijn (ideale verduistering kinderkamer) verliep niet vlekkeloos. Kleine uitschuiver met stanleymes en beetje hakkelig scheef. Waarom ook niet de breedte aangepast in de firma? Als de klant toch ook de breedte opgeeft . Maar... okido.

Origineel, ecologisch en gemakkelijk in elkaar te steken

Aangenaam verrast door de plastiekvrije verpakking. De glijbaan is een sintkado voor onze kleinzoontjes (1 en 3 jaar). Ideaal voor jonge kinderen binnenshuis.

Origineel, ecologisch en gemakkelijk in elkaar te steken

Product zoals verwacht, makkelijk te vouwen!

Leuke Sinterklaas trein besteld om als surprise te gebruiken, is een aanrader.

satisfaction guaranteed.

Super good and such fun to make together - we added fairy lights alongside the flags. The receiver was delighted with his surprise - Think Adults enjoy the arrival of Sint too. Thanks a bunch

uitvoering Stegosaurus NIET sterk genoeg

De Pinquin die ik ontvangen heb is OKE ( relatief duur t.o.v. Dino Stegosaurus, De DINO STEGOSAURUS is kwalitatief ondermaats , de 4 poten waren na de eerste keren neerzetten ( door kind van 3) al geknikt. Ik heb er hellas geen foto van maar op zo'n 10 cm van de onderkan zijn ze alle 4 geknikt zodat hij nu allen nog maar op buik kan liggen. Mijn kleinzoon heeft er minder moeite mee als ik. ( aanbevelen : nog net niet !!)

Top product

Werd snel geleverd en zorgvuldig

Goede communicatie toen pakket vertraging had.

Het pakket had enige vertraging, maar dit werd keurig gecommuniceerd. Heeel fijn

Goed en degelijk product

Mooi product van karton. Milieu vriendelijk en duurzaam.

De boekenkast is een eyecatcher en heel stevig. Blij mee.

De bestelling kwam goed verpakt binnen. Even de instructies printen en hip: een boekenkast, die staat als een huis

Veel plezier mee beleefd

De Kids hebben er uitbundig mee gespeeld

Verrassend!

Superleuke producten

Op tijd geleverd

Duidelijke gebruiksaanwijzing. Zelfs een kluns als ik kon er wijs uit.0

Wat een leuke dingen en snelle levering!

Eindelijk had ik een goede reden om hier iets te kunnen bestellen. Voor de school van mijn kind heb ik de Sinterklaas gekocht om hem zelf “in te kleuren”. Heel leuk! Levering was netjes, duurde iets langer dan gehoopt maar het is dan ook wel bijna december. Ik ga hier zeker vaker iets bestellen.

Leuk

Leuk en stevig artikel, onze beide kinderen hebben er al veel plezier van. Omdat we niet zoveel ruimte hebben voor een vaste glijbaan, is het leuk dat ze een flinke tijd kunnen glijden en dat het over een tijdje wellicht weer weg kan

Leuk rad van fortuin

Voor sinterklaasfeest een rad van fortuin besteld. Duidelijke bestelsite en snelle levering. Goede en makkelijke handleiding, het feest kan beginnen!

Super handig!

De instructies waren duidelijkheid en de surprise was makkelijk in elkaar te zetten. Best stevig ook. Al met al een geweldige oplossing voor kinderen en ouders die weinig tijd hebben en/of niet zo creatief zijn.

Keienbergweg 38 A

1101 GC Amsterdam