Niet goed doorgetest, maar super service

Helaas zakte de tekentafel als een plumpudding in elkaar toen mijn dochter erop zat. Ze heeft zich goed bezeerd. Plantenstandaard en boekenkast zijn wel stevig en leuk! Service is top. Na mijn mail over de tekentafel direct actie. Ze gaan het opnieuw testen.

prima. Helemaal zoals werd beloofd

zie boven

Fantastisch speelgoed!

De kartonnen glijbaan is echt een mega geslaagd speelgoed. Ons zoontje van net 1 jaar is helemaal fan. Die vindt het de bom om zelf eraf te glijden, z'n speelgoed eraf te laten glijden. Echt leuk.

Valt tegen

2 kamerschermen besteld. Met vertraging geleverd, en met enkele beschadigingen. Op zich vind ik ze wel mooi, maar vooral 1 helt voorover en dat ziet er niet mooi uit en is daardoor extra instabiel.

Mwaaah

Ik had een code gekregen via de mamma van. (Althans ik kon mezelf aanmelden en een vriend) bij mij deed de code het niet maar werd netjes opgelost. Bij mijn aanbeveling deed de code het ook niet. Deze hebben ook gemaild en kregen vervolgens als reactie dat de code al teveel was uitgedeeld dus kreeg ze ipv 20% 10%. Dat vind ik persoonlijk niet netjes.

Ideaal

Werkt top

Je wordt op een grappige manier op de hoogte gehouden van het proces tussen bestellen en leveren. Dat bezorgde bij mij al een glimlach. De wipwap is een kraamcado en werd heel goed ontvangen

Erg duur voor een beetje karton

Mooi maar te duur voor wat het is.

Raket kwam niet overeen met afbeelding

Het was een hele uitdaging om de raket in elkaar te zetten, uiteindelijk met tape bleef het bij elkaar. Resultaat werd erg op prijs gesteld door 3-jarige dochter, die vliegt er graag mee door de ruimte en heeft het versierd met kleurtjes.

De kindjes zijn er zot van !

Gemakkelijk om in elkaar te steken. Stevige materialen, wel een beetje langs de zijkant dat het karton makkelijk plooit.

Prachtige lamp

Helaas hangt hij nog niet ivm verhuizing

sorry je vraagt teveel informatie

zouden geen verplichte velden mogen zijn

Heel fijn! Het is heel snel geleverd, zodat je snel een (tijdelijke) raambekleding kan hebben. Ideaal in de tijd van verbouwing!

Fantastisch hoe jullie snel hebben geschakeld

Fijn hoe snel jullie met PostNL hebben geschakeld en nieuw pakket verstuurd hebben.

Staat gezellig in huis

Het was goed te doen, om de openhaard in elkaar te zetten, daarna zelf de openhaard geschilderd zodat het bij ons huis past

Mijn kleindochter Marilyn is super blij met haar glijbaan !!!

Ik was zeer tevreden met mijn bestelling; een levensgrote kartonnen cut-out. De klantenservice was goed, er werd goed meegedacht en de opdracht werd pas doorgestuurd nadat ik mijn goedkeuring had gegeven op de 'digitale proefdruk'. Het product werd netjes afgeleverd. Het enige nadeel was dat er wat gekke/slordige hoekjes aan zaten, die ik zelf heb bijgeknipt. Het is stevig karton en de cut-out ziet er heel creepy, oftewel, levensecht uit.

Snelle levering en duidelijke instructies.

Snelle levering. Duidelijke instructies om bed op te zetten. Kwaliteit is iets minder dan verwacht. Ik had reeds een kartonnen bed van een andere leverancier en dat andere bed is wel steviger en ook iets mooier. Maar voorlopig geen klachten, bed is wel nog maar een paar keer beslapen.

Goede koop; milieu- en portemonnee vriendelijk

Tot nu toe tevreden met het bed. Ik was op zoek naar een duurzaam minimalistisch bedframe wat makkelijk te verhuizen is, mocht dat nodig zijn. De lades zijn een goede oplossing voor het beddengoed. Dus al met al een goede en portemonnee-vriendelijke koop. Eén van de steunbalken was gescheurd tijdens de verzending, klantenservice was super snel en vriendelijk en de volgende dag werd de balk al geleverd.

Het Boogbed, slaapt heerlijk!

Prima bed, lekker stevig met een goede matras erop slaapt dit bed heerlijk. Kraakt wel wat wanneer je je om draait. Ik zou het zeker aanraden.

Strak resultaat, wel spierballen nodig

De handleiding is niet duidelijk, maar met YouTube filmpje is het gelukt de kaart in elkaar te zetten. Het zou helpen als met een stickertje of iets dergelijks de stukken genummerd worden! Sommige onderdelen braken bij mij ook toch een beetje af. Uiteindelijk staat de kast, hij ziet er goed uit, is ruim. Ben er blij mee!

Perfect!

Bed werd snel geleverd. Makkelijk in elkaar te zetten en slaapt heerlijk!

Vriendelijke service en uniek product

In eerste instantie was de lamp die ik bestelde te groot. Na langs te zijn gegaan werd ik vriendelijk ontvangen door de eigenaar en kon een glimp opvangen van het productieproces. Wat een tof bedrijf met duurzaamheid in het DNA. Aanrader!

Prima levering, leuk om maken

Het enige nadeel is dat je het dan niet buiten kan hangen tenzij je het misschien verft met acrylverf?

Ideaal voor creatieve spelertjes!

Een degelijk en mooi poppenhuis. Ideaal voor de playmobil. Onze dochter heeft met behangpapier mooie vloeren gelegd en behangen. Ideaal dis voor creatieve kids!

Keienbergweg 38 A

1101 GC Amsterdam