Laden reviews...
221 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten roemen de hoge kwaliteit en de stevige opbouw van de kartonproducten. Levering verliep doorgaans snel en het klantencontact werd positief genoemd. Veel reviews benadrukten het gebruiksgemak en de waar voor je geld. Al met al een succesvolle ervaring bij meerdere bestellingen.
Ich habe Pappe für mein eigenes Projekt bestellt. Zunächst ist die Bestellung im System untergegangen, aber auf Nachfrage wurde sich entschuldigt und sofort an die Arbeit gemacht. Dabei wurde ich auf Fehler in meinem Entwurf hingewiesen und Verbesserungsvorschläge gemacht. Vielen Dank und weiter so.
9 October 2025
Oranienburg
Heel fijn materiaal
Hessel Koomen
VELSERBROEK
Besteld ,vergeten huisnummer in te voeren,gelijk een mail dat ik het vergeten was,dus super geregeld en ook nog snel,top bedrijf.
Jan
GOOR
Der Wegweiser für unseren Messestand ist wunderschön geworden. Mit Bestellung und Versand hat alles gut geklappt.
7 October 2025
Sandra
Stuttgart, Deutschland
livrer à temps, produit comme penser
7 October 2025
Sabine Bielen
luxemburg
Makkelijk in elkaar te zetten en ook weer makkelijk in elkaar te vouwen en op te bergen. Slaapt ook heerlijk
6 October 2025
Paula
Bergen op zoom
Fast ship and high quality
4 October 2025
Marta
Girona
Mijn poppenhuis kwam beschadigd aan. Na enig overleg en foto’s van de beschadiging kreeg ik zonder pardon een geheel nieuw poppenhuis. Dat noem ik nog eens service. Kartent Dankjewel!!
1 October 2025
Ria
Sneek
Met even wat instructies makkelijk in elkaar te zetten. Rad is goed te personaliseren
30 September 2025
Charmaine
Rotterdam
De boom die we bestelden is groot, stevig en erg vlot bruikbaar. Heel fijn dat er ook een paar extra versieringen bij zitten!
30 September 2025
Liesbet De Meester
Sint-Niklaas
Mooie producten. (Erg leuk als cadeautje) We hadden 1 product waarbij de stans niet helemaal open was. Binnen een uur gereageerd en eenzelfde product gratis toegestuurd! Wat een service. Trouwens kleindochter was heel blij met haar kasteel en haar geitje!
29 September 2025
Ron
Zundert
Zeer vlotte service , binnen de 48 netjes geleverd
29 September 2025
Sabine
Dilsen
Keine Beanstandung alles gut und korrekt abgelaufen
27 September 2025
Ewald
Fulda
Het kartonnen 'rad van fortuin' is eenvoudig in te zetten bij uiteenlopende evenementen. Duidelijke vouwinstructie inbegrepen. Je kunt zelfs een filmpje bekijken als je dat makkelijker vindt. De webshop had een storing waardoor de levering dreigde te vertragen. Na een belletje, werd dit direct opgelost en kwam het pakketje alsnog op tijd binnen. Heel fijn!
26 September 2025
Bitoen
De Tike
Wij zijn als school erg blij met de boom. Hij wordt op dit moment geschilderd.
Belinda Uyleman
Amsterdam-Zuidoost
Produkt ist super und der Kontakt zum Service war toll. Trotz eines kleinen Mängels,haben wir eine unkomplizierte Lösung zusammen finden können. Wir bestellen gern wieder!
Anne
Hamburg
Online bestellen gaat eenvoudig via de webshop. Ook zeer handig om met een medewerker te communiceren, ging erg soepel. Geleverde producten zijn goed en worden in stevige kartonnen dozen geleverd. Ik had 2 setjes van 5 kubussen besteld. Alles geproduceerd en geleverd volgens afspraak.
Betty
Nijkerk
Lieferung, Zahlung, Aufbau... alles war easy und auch bei Rückfragen kam sofort am gleichen Tag eine Antwort.
24 September 2025
Nicole
Düsseldorf
Karton op maat besteld, best wel snel in huis, keurig verpakt.
24 September 2025
N
Utrecht
Am Ende hat alles super gepasst, es war allerdings oft schwer die Teile an den vorgegebenen Stellen zu falten, ohne sie dabei zu beschädigen
22 September 2025
Friedrich
Weimar
Opgebeld om te overleggen en er werd direct pro-actief meegedacht om ons project tot een succes te brengen. Zeker een volgende keer weer!
21 September 2025
Jacintha
Hilversum
Veloci e puntuali dal momento dell’ordine alla consegna a casa. Prodotto ottimo
18 September 2025
Michela
Dossobuono
16 September 2025
Miran Blokvoort
Deventer
Relatively quick delivery time. Easy enough to build, even without instructions. Super cute gift for a family friend!
11 September 2025
Kerri
Oberwaltersdorf
Wij maken alles van karton: of je nu woont, werkt of speelt!
Van kartonnen glijbaan, verlichting en bedden tot vergadertafels, kasten en zakelijke oplossingen op maat: wij houden van karton!
Lemelerbergweg 63
1101 AW Amsterdam