Goed gestructureerde website, veel en makkelijke betalingsopties en snelle levering.

Goed geholpen. Snel geleverd!

Via de app een persoon foto's gestuurd van mijn adapter en de volgende dag kon ik hem bestellen.

Zeer slecht!

Na anderhalve week nog steeds geen duidelijkheid en geen product mogen ontvangen.

Snel en goed

Zaterdag besteld, maandag geleverd.

goede service

het bedrijf , denk met de klant mee, dit maak je niet vaak mee!!

nooit geleverd gekregen en geen contact

Ik heb 1.5 week geleden een oplader besteld. deze heb ik nooit geleverd gekregen. de klantenservice gaf aan even te mail, tot op heden geen mail terug gehad

Goede foto’s, duidelijke mails, snelle bezorging

Klantenservice chat doet het niet. Veel te lang gewacht op antwoord. Uiteindelijk verkeerde oplader.

Klantenservice chat doet het niet. Veel te lang gewacht op antwoord. Uiteindelijk verkeerde oplader besteld. Deze retour gezonden. Uiteindelijk per mail toch antwoord gehad. Uiteindelijk goede opladre besteld, maar wel 7 eur verzendkosten betaald voor de retourzending. Kan dus beter

Website misleidend

Levering was niet compleet. Het missende onderdeel werd een paar dagen later opgestuurd. Nu bleek dat snoer niet bij mijn adapter past , maar op een willekeurig andere ( mij onbekende ) adapter past. Als ik op de website een adapter selecteer( in dit geval een Apple) en de vraag verschijnt of ik een “bijbehorende netsnoer”wil. Dan verwacht ik niet een onbekend snoer. ( in het klein staat , dat deze niet op Apple producten past) maar waarom wordt dit snoer aangeboden als “bijbehorend” als ik een Apple adapter selecteer.

Goed en snel

Mijn bestelling was snel bezorgd en was veilig verpakt

Zeer slecht

Ik wacht al 11 dagen naar mijn adapter ze was mij gezegd 1 dag zit al zolang zonder laptop

Oplichters

Krijg incomplete bestelling binnen (adapter zonder kabel, die ik er wel bij heb besteld) en computer herkent de adapter niet. Wil retourneren maar krijg op geen enkele methode contact. Bestel hier niet!!

Top en snel geleverd

Een adapter voor de laptop besteld, snel geleverd en goede kwaliteit zeer tevreden bedankt.

Verzending dramatisch

Zit al meer dan 1,5 week op m’n adapter te wachten. Je wordt op de website over de streep getrokken met een snelle levertijd. Eenmaal betaald schuift de levering alleen maar op. Met het probleem alleen bij de vervoerder neerleggen schuif je de verantwoordelijkheid wel heel gemakkelijk af.

Erg uitgebreide costumer service

Erg fijn dat gecheckt wordt of de adapter wel echt in mijn laptop past. Dat zorgt ervoor dat ik altijd de goede adapter heb.

verzending is dramatisch

Wacht nu al sinds zondag 27-11 op mijn adapter, zit thuis zonder werkende laptop en op de site van PTT komt nooit een update. Stap asjeblieft over op een andere vervoerder. Ga nu bij een ander bestellen en stuur dit pakketje terug.

alle verwachtingen nagekomen

slenne levering en product goedkoop en werkt

Vriendelijk en goed geholpen

Zeer ontevreden

Bestelling gedaan en niet ontvangen. Contact krijgen is op geen enkele manier mogelijk. Via chat, telefonisch etc etc. Na inspreken voicelmail nooit teruggebeld. Van alles geprobeerd. Al met al wel betaald maar niks geleverd gekregen ....

Ik heb een opladerdraadje besteld van 2m maar er zit zo’n draad om heen, ik dacht dat is handig maar raakt telkens in de knoop. Alles wat ik voor de rest heb besteld ben ik tevreden over!

Verkeerde geleverd en vervolgens onbereikbaar

Verkeerde verlengsnoer geleverd door hen. Via whatsapp gecontact maar geen reactie en telefonisch ook onbereikbaar.

Onbereikbaar

Ballentent, niet te bereiken, zelf voor terugstuur kosten opdraaien als ze niet goed werkend produkt leveren. Beantwoorden chat/Whatsapp/telefoon niet! Uiteindelijk mail contact maar stopt als je uitleg vraagt waarom je zelf retour moet betalen als product ondeugdelijk is.

Een prima adapter voor een leuke prijs.

Een originele Apple adapter is meteen aan de prijs. Deze adapter doet precies hetzelfde, en goedkoper.

Levering voldoet aan de verwachting

Snelle levering , product incl. verzendkosten is wel prijzig!

Tussendiepen 61 B

9206AC Drachten

0512-202126

Over Adaptersonline.nl

Adaptersonline is de grootste online leverancier van Nederland op het gebied van laptop adapters. Met een aanbod voor meer dan 90.000 verschillende laptops. Van merken zoals Asus en HP, bij ons bent u aan het juiste adres voor uw laders. Bestel nu gemakkelijk, veilig, en snel op Adaptersonline Tevens bent u bij ons verzekerd van een scherpe prijs, bij ons betaald u nooit te veel!