geen blije klant, maar goede producten
Ik heb eerst contact gezocht voordat ik een bestelling plaatste. Ik kreeg eerst via msm de robot Eric aan de lijn en daarna iemand die live was onder de naam Eric. Die persoon luisterde compleet niet naar alle informatie die ik hem gaf en dus kreeg ik alsnog een foute adapter. En geloof mij, ik was zeer aangeslagen en ik zal even vertellen waarom. Ik heb in 2017 een MacPro gekocht 15 inch uit 2015 van ruim 3.000 euro, omdat ik professioneel artiest ben. In mijn computer zit een update fout, dit houdt in dat ik mijn computer de hele tijd terug moet zetten naar fabrieksstand na elke update. Met andere woorden, de Apple store in Amsterdam heeft mij een kapotte computer verkocht die niet goed werkt op Safari of Google Chrome. En eigenlijk moet ik een rechtszaak beginnen over dit product, maar ik heb daar geen zin in, ik heb een veel te druk werkleven. Maar door deze ervaring heb ik echt een hekel gekregen aan de Apple store in Amsterdam en ik wil daar ook nooit meer iets kopen. Dat wil niet zeggen dat ik tegen Apple ben, want ooit ga ik het Apple hoofdkantoor een brief sturen via een Amerikaans advocaat. En dan ga ik mijn laptop aan hun overdragen voor onderzoek. En natuurlijk ging mijn snoer kapot binnen 6 maanden dat ik mijn nieuwe computer had gekocht en ook daar deed de Apple store niets aan. En dus wil ik daar niets meer kopen. Dus deze zaak om mijn adapter te kopen, was een mooie uitkomst. Ik heb ze een e-mail gestuurd na het ontvangen van de verkeerde adapter en nadat ik contact had gezocht met de Apple store in Amsterdam, kwam ik erachter welke adapter ik moest bestellen en dat heb ik bij hun gedaan bij adaptersonline.nl omdat ik een verschrikkelijke hekel heb aan Apple store en ik kreeg de goeie. Alles was netjes, maar zeer slecht verstuurd. Maar voor de rest, het product ziet er goed uit en doet het goed en ik ben echt heel blij. Maar vind ik dit een geweldige winkel? Zeker weten van niet, voor de klantvriendelijkheid. Maar de producten zijn goed.