Bij Eurobedden wordt je uitgeslapen wakker.

Eurobedden heeft een ruime keus voor een uitstekende prijs. Bed werd geleverd op de afgesproken tijd en keurig in elkaar gezet. Prima bedrijf met een goede service.

Het bed is gemakkelijk in elkaar te zetten, de instructies zijn duidelijk (met name als je enige ervaring hebt). Het resultaat is erg mooi, mijn zoontje is erg blij als hij er in slaapt.

Uitstekende service

Triplo stapelbed gekocht en er misten enkele onderdelen, maar dat werd direct nageleverd. Klantenservice was goed bereikbaar en werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Complimenten aan Marcel!!!

Degelijk bed, Correcte prijs, Vlotte levering

Wij hebben het Stefan stapelbed in massief beukenhout aangekocht. Een massief houten bed aan een correcte prijs. Enige minpuntjes: -Er ontbraken 2 (dikke) houten pennen om het bed te stapelen -De laatste stap om de trap te monteren met een plank waarin al houten pennen werden aangebracht is niet echt handig -Bij het aandraaien van de vijzen in de bedstijlen voel je soms dat het gelamelleerd hout de schuifspanning niet aankan. Je voelt het niveauverschil. Al bij al zijn dit details, de kinderen zijn zeer tevreden.

Kwalitatieve hoogslaper en perfecte service

We hebben Pino 3-persoons stapelbed besteld en ik had een vraag over de hoogte van de matras. Kreeg (in het weekend zelfs!) een keurige mail met advies en wat dan de totale kosten zouden zijn. Via de mail besteld en later een telefoontje gekregen omdat hij eerder geleverd kon worden als we hem zelf in elkaar konden zetten. Dat is mijn schoonmoeder in haar eentje gelukt dus helemaal prima! Heel persoonlijke service en meedenken, je komt het niet altijd meer tegen. En een degelijk goed bed. De kinderen zijn door het dolle!

Super service + snelle & vriendelijke levering

Terwijl meubelwinkels in België tijdens de Corona crisis doof bleven voor een bestelling on-line of zelfs per e-mail, waren jullie altijd bereikbaar, vriendelijk en hulpvaardig (ivm de levering). Super positieve ervaring om met jullie gewerkt te hebben!

Informeert je goed over je bestelling en keurige levering. Na foutieve bestelling matras door mij, zonder split ipv met split. Doe ik ontdekte na uitpakken. Wordt dit goed opgepakt en zorgt hij ervoor dat ik de matras kan omruilen tegen de matras met split. Super service!!

Prima verkoopprocess, pro-aktieve verkoop, professionele bezorging en afmontage. Het enige dat ik kan verzinnen is dat een deel van het verpakkingsmateriaal niet meegenomen werd, maar dat is een kleinigheid

Geweldige service

Na telefonisch een bestelling voor een tienerkamer te hebben geplaatst en een vraag gesteld te hebben netjes een mail gekregen over de bestelling. Na anderhalve week zijn we gebeld dat alles binnen was en dat het geleverd kon worden. Omdat de levering op een dag zou zijn dat we niet thuis waren een afspraak gemaakt om alles op te halen. Dit ging vrij snel. Bed en kasten zijn zelf door man in elkaar gezet. Mooie kwaliteit van de spullen. We zijn zeer tevreden. En we hebben een superblije dochter.

Service met meedenken

Graag onderstreep ik dat in geval van een verkeerd bestelde afmeting het heel snel mogelijk was om dit te laten omruilen. Helaas moesten we het zelf in elkaar zetten, maar dat was ook zeer goed te doen. Men is er erg blij mee.

Na een mail van mijn kant, direct antwoord via de telefoon. Super snel, erg vriendelijk. Na twee weken werd mijn bed en matras geleverd met goede afspraken die netjes zijn nagekomen. Het bed stond (met dank aan een man haha) snel in elkaar! Makkelijke beschrijving en alles was compleet en netjes. We slapen alle 3 heerlijk in het drie-persoons stapelbed. In 1 woord, fantastisch Lieve groetjes marja Kemp

Uitgevoerd, precies conform afspraken. Helemaal blij mee en afspraken perfect nagekomen. Ik beveel deze leverancier aan. mvg Bert

Het bed zelf is top en staat snel in elkaar. Ook erg stevig, geen gammel ding. Contact met het bedrijf is ook super. Het leveren van het bed ging wat minder soepel. De bezorger zou vanaf 14:00 komen maar belde mij op om 13:30 dat hij er al stond omdat hij tijd over had. Ik moest van werk komen dus dat zou 10 Minuten duren maar daar had hij geen tijd voor om te wachten dus heeft hij het maar voor de deur achter gelaten. Terwijl hij een half uur te vroeg was, dan zou je zeggen dat hij wel even 10 min tijd over heeft. Verder zeer tevreden

Super service en snelle levering.

Een bed besteld voor dochter. Klantvriendelijk te woord gestaan, snelle levering zoals afgesproken en prima kwaliteit prijs verhouding. Erg tevreden!

Prima bed, prima levering, prima service

Gewoon goed! Fijne communicatie, netjes geleverd, aardige bezorger, en een goed bed en goede matrassen.

Heerlijk geslapen

Degelijk bed, gemakkelijk bedienbaar

Snelle levering, goede communicatie

Snelle levering en duidelijke en goede communicatie en vragen werden snel beantwoord.

Stevige bedden en geweldige service

Goed advies

TOP- bedrijf

Als eigenaar van een bedrijf dat speelgoed maakt, weet ik maar al te goed hoe belangrijk het is om je klanten te krijgen en vooral vast te houden. Wij hadden een bed nodig en kwamen uit bij Eurobedden. Daar is gewoon het volgende over te zeggen: Je hebt leveranciers en leveranciers. Goede, minder goede,waar je ook wel je vragen bij hebt,maar dit bedrijf is echt een TOP-bedrijf. Top- service en TOP- bediening. En....fantastische mensen die het werk komen uitvoeren!!! Personeel om trots op te zijn!! Dank!! Veel succes met alles!! Volgende keer ,wordt het zeker weer Eurobedden!!

Geweldige service in combinatie met scherpe prijs!

Ik heb voor mijn zoon een tienerbed gekocht. Voor mij persoonlijk was een kwalitatief goed bed belangrijk tegen een scherpe prijs belangrijk. Via internet kwam ik terecht bij Eurobedden. Na een mail te hebben gestuurd met wat vragen kwam ik in contact met Marcel van Hoorn, de eigenaar. Hij was zeer correct en uitgebreid in zijn communicatie naar mij als klant. In eerste instantie was mijn oog gevallen op een ander bed maar ook bij het 2e contact over een ander bed was niets te veel en beantwoordde hij mijn mails ook zeer snel en heel correct en uitgebreid. Voor mij was de keuze voor Eurobedden dus snel gemaakt. Een order is voor mij altijd een combinatie van een goede prijs maar vooral ook een goed gevoel bij een een bedrijf. Een stuk gunning dus. Dat goede gevoel kreeg ik bij Eurobedden en Marcel meteen. Marcel gaf mij ook meteen aan dat het bed nog even niet voorradig was en dat het in de 2e helft mei geleverd zou worden. Ruim een week geleden werd ik inderdaad gebeld over de levering en afgelopen woensdag 20 mei stonden de jongens van Eurobedden al vroeg in de ochtend aan de deur. Voor mij was dit een heel positieve eerste ervaring met Eurobedden en zal bij een volgende aankoop het bedrijf weer in overweging nemen en zeker ook aanraden bij mijn vrienden! Een enorm goede service, een kwalitatief goed product geleverd door een betrouwbaar en eerlijk bedrijf en daarnaast een snelle levertijd! Het bedrijf Eurobedden en Marcel van Hoorn krijgen van mij dus 5 sterren. Een absolute aanrader!

Violierstraat 11

4261 DB Wijk en Aalburg