Het kopen van een peuterbed bij dit bedrijf was een prettige ervaring. Tone ik belde om informatie werd ik snel en netjes te woord gestaan, er werd geleverd conform afspraak. Dhr had mij mondeling toegezegd dat de bezorgkosten in mindering zouden worden gebracht omdat we zo dichtbij wonen, maar ik kon dit bij het plaatsen van de bestelling op de site nergens aangeven... dus maar akkoord gegaan met de verzendkosten. Ik kreeg vrij snel een mail van het bedrijf (uit zichzelf dus) dat de bezorgkosten zouden komen te vervallen. Super netjes dus! Uiteindelijk werd er ook nog een paar dagen eerder geleverd dan we verwacht hadden, dus wij zijn zeer tevreden!
Op tijd geleverd. Vriendelijk personeel. Door de ervaring was het bed zo in elkaar gezet. Top service!
Alles netjes geregeld van bestellen tot aflevering. TOP
Mooi bed met goede instructies. Goede communicatie over lever tijd en vriendelijke bezorger
Keurig op tijd en zeer praktisch wordt helemaal in huus geleverd en gemonteerd. Waardeer ik zeer.
Toppers
Ze doen net dat beetje extra
We zijn erg tevreden over de slaapkamer, maar we zijn bovenal zeer te spreken over de goede service! Snel antwoord via de mail en zeer vriendelijke/kundige jongens die de slaapkamer in elkaar gezet hebben! We komen zeker bij jullie terug!
Via marktplaats terecht gekomen voor een bed voor onze dochter en bleek erg in de buurt te zijn van onze woonplaats. Contact per mail was prettig en snel en ook op locatie heel goed geholpen en geadviseerd. Ben dan ook blij dat we hier onze kamer hebben gevonden. Enig minpuntje is de levertijd van sommige artikelen die wel voorradig zouden zijn. Maar dit zijn we straks weer vergeten :)
Wij zijn heel erg tevreden met onze bestelling bij bed4you. Hartelijk dank hiervoor
Gied bed en het beschadigde kastje is snel vervangen. Prima ervaring met dit bedrijf
Goed contact en levering
Niets dan lovende kritieken over Bed4You! Ons bestelde bed was niet leverbaar, toen in overleg andere besteld. Uiteindelijk was dit ook slecht leverbaar, maar buiten de schuld van Bed4you om (soms heb je gewoon pech). Alles is prima en naar tevredenheid opgelost en uiteindelijk zijn we super tevreden over ons bed!
Prettig, vriendelijk en vlot
Fijn mail contact Super snelle levering Vriendelijke mensen die het bed naar boven hebben gezet. Top bedrijf
Leuke mannen die het bed in elkaar hebben gezet en alles was goed volgens afspraak! Bed is ook top!
Yolo halfhoogslaper is een succes.
In 2021 de eerste keer besteld (kinderbed), snelle reacties op de e-mail en erg vriendelijke mensen. Levering was ook erg vlot ondanks de sneeuw en ijzel toch mooi binnen aangegeven tijdslot geleverd.
Ruime keuze met desgewenst telefonische uitleg en vlotte levering.
Leuk bed, eenvoudig te monteren!
Het bed is super mooi en stevig! Monteren is echt simpel voor iedereen,doordat alles goed genummerd is(zelfs de zakjes met schroeven zijn gelabeld) dus je weet precies wat je nodig hebt! De tekening is ook heel duidelijk. Communicatie is ook uitstekend. Eerst over de levering. Daarna over een probleem met het bed, prima opgelost!! Echt goede service! Ik raad deze zaak zeker aan!!!
ondanks kerst en oud op nieuw, en de corona, alles geweldig snel geregeld en gekregen
Netjes volgens afspraak Snel en op tijd
Mijn ervaring met deze organisatie is echt bijzonder goed. Komen afspraken na, leveren goed kwalitatief materiaal, en een zeer goede service. Zelfs na jaren van aankoop kan krijg je nog steeds goede service als je wat nodig hebt of een vraag hebt. Ik raad ze echt aan als je een aankoop wilt doen bij deze mensen.