Een mooi product

Ken de AloeVera plant van Rhodos in Griekenland. Blij dat ik nu een adres heb gevonden waar de plant en de losse bladeren wordt geleverd. Heel blij mee en het help vooral goed tegen uitdroging van je huid, regen exceem maar ook tegen herpes. Zeer goed verpakt met een lief kaartje en cadeautje geleverd! Aanrader.

Heel leuk dat je nu ook stekjes kunt kopen!

Ik ben een echte plantenfan en vind het heel leuk om zelf planten te stekken en te laten groeien. Ik koop al langer bladeren bij Dr. Green en ze verkopen nu ook kleine Aloë vera stekjes. Super leuk en natuurlijk met goede tips zoals je van Dr. Green gewend bent.

Hele mooie planten super blij mee

Hoge kwaliteit plant en service

Super snel geholpen via whatsapp om de juiste keuze te maken over wat ik nodig had

Prima levering in goede doos via post nl, ik had ze ook op kunnen halen maar die optie zag ik niet bij de bestelling. Scheelt weer een doos en transportkosten. Leuk dat er een cadeautje bij zat in de vorm van een blad aloe vera, ik heb de gel eruit geschept, met de staafmixer bewerkt in een lege pot gedaan, staat voor gebruik in de badkamer. Heerlijk.

Mijn gezicht zeer zacht

Heel fijn verse aloe vera

Ik gebruik de verse aloe Vera in mijn salon na het harsen van klanten om het gezicht te verkoelen. Tevens maak ik er benen gel van en maskers. Zelf gebruik ik het iedere avond ipv nachtcrème. Super fijn!

Tevreden

Snelle levering, kwaliteitsprodukten.

Mooie bladeren en gebruikt voor allerlei huidaandoeningen, variërend van brandwonden tot huidverzorging. Super!

Super leuk concept en top uitgevoerd!

Het idee alleen al vind ik top, maar de uitvoering is helemaal leuk. In een schattig doosje met duidelijke uitleg erbij. Het zijn echt sappige bladeren dus waar voor je geld.

Top producten en snelle levering!

Wat een origineel concept en fijne producten. Ik heb er veel plezier aan. De producten zijn bovenverwachting goed!

Dr. Green beloofd wat ze op hun site zeggen

Dr. Green beloofd wat ze op hun site zeggen

Tropische weldaad!

Bedankt voor de mooie aloe’s, die ook nog eens prachtig en zeer professioneel verpakt waren. De planten staan te glimmen in de februarizon. Heel veel succes met jullie onderneming!

super snelle verzending

goed ingepakt, en een extra blad om al te gebruiken

Planten zijn goed geleverd, ze zijn echt prachtig en heb als nog een gratis blaadje gekregen! Vond ik echt geweldig om uit te proberen.

Prachtige papa-joekel ontvangen - mooi verpakt

Ik gebruik deze voor verzorging van een moeilijke wond - gel ziet er goed uit - wachten op de resultaten

Mooie bladeren van goede kwaliteit, snelle levering en een persoonlijk briefje erbij. Leuk! Ik kom zeker terug voor een volgende bestelling!

Snelle uitgebreide reactie en goede service

Gister “mijn groene zusjes besteld”. Voor en na mn bestelling had ik nog heeeel veeeel vragen, deze heb ik via whatsapp en instagram gesteld. Ik kreeg vrijwel direct antwoord en uitgebreide uitleg op al mn vragen via beide mediums. Zooo fijn om niet dagen op een antwoord te hoeven wachten en ze kwamen ook geduldig en vriendelijk op mij over. De website vindt ik overzichtelijk en uitnodigend, goede duidelijke uitleg. Nou ik kan niet wachten tot mn “zusjes” arriveren Wordt vervolgd!

Netejs en fijne

Het wel Fijne dat ik van Dr.Green iets gekocht ben

Uitstekende kwaliteit en keurig op tijd geleverd

Mooie planten

Goede service!

Snelle bezorging ondanks de drukte en zeer goede kwaliteit. Ik ben een tevreden klant, zal zeker vaker bestellen

Zeer prettig

Vaste klant in spé!!

Super geleverd

De plantjes zaten goed stevig in de doos zodat er niks mee kon gebeuren. Ook zat er een gratis los blad bij. Heel blij mee want dat kon ik dus meteen op de huid van mijn hondje gebruiken.

Aller eerst de manier van verzenden echt perfect, de plant is in zeer goed staat aangekomen. En het was ook echt een cadeautje om hem uit te pakken, wat een schitterend exemplaar ❤️

Kleine Achterweg 49 A

2671 LV Naaldwijk