Dit is het juiste adres!!!

Ben erg tevreden met mijn aankoop van aloe vera bladen. Verpakking verzending alles is perfect! Beter kan het niet.

Super goede kwaliteit

Service uitstekend.

Amazing customer service

I’m completely satisfied with Dr Green and will definitely buy again.

Helemaal prima

Bestelling ging helemaal prima. Blij met de producten

Top website!

Heel leuk datje verse aloe vera producten uit hun eigen kwekerij kunt bestellen! De gel werkt goed tegen mijn eczeem.

Snel geleverd en zeer goed verpakt

Verzocht om te sturen naar een postnl afhaalpunt en dat deed men. Zeer fijn. Ook goede communicatie het hen. Alleen de verpakdoos was wel wat groot voor de bestelling die ik deed. Maar wel heel functioneel.

Snel geleverd en de plantjes zien er goed uit!

Snel geleverd en de plantjes zien er goed uit! Ook vind ik de Instagram van Dr. Green erg leuk. Ik kijk er regelmatig op voor tips en hoe ik de gel van de plantjes kan toepassen.

Snelle levering en een mooi product wat erg netjes verpakt is. Ik ga zeker vaker bestellen.

Helemaal top

Snelle reacties via de mail. Leuke verpakking met duidelijke omschrijving

Goed, snel

Levering ging goed. Planten zien er netjes uit. Ik ben er blij mee!

prima!

De plant is verzonden in een goede doos en zag er mooi uit!

Mooie Aloe Vera bladen.

Snelle levering, goed product en goed verpakt. Dacht alleen dat ze groter zouden zijn. Misschien even de maten vermelden op de site... of staan die er wel op, maar heb ik het over het hoofd gezien...

Snelle bezorging en de aloë ziet vers uit

Ik zal zeker regelmatig gebruik van maken

Uitstekend producten, de levering was heel snel

Ik kocht dit producten als vervolg voor mijn haar. Haar was makkelijk kambaar en voelde zacht aan. Zeker een aanrader

De verzending was vlot geregeld...maar als ik de eerste klant was ..dan had ik wel een extra aloë vera present verwacht

SUPER!!!!!!

Mijn 2 planten heb ik goed ontvangen. Nu ga ik ze gebruiken voor veel waar je ze voor gebruiken en eten kan. Na van vrienden af en toe een blaadje gekregen heb om uit te proberen ben ik echt een fan van de plant geworden. Daarom gelijk 2 zodat ik niet hoef te wachten op nieuw bladen. Ik ga de gebruikers hand leiding downloden en opslaan, zodat ik ze optimaal gebruiken kan. Ook mijn hondje krijgt ervan. Wat goed is voor de mens, is ook goed voor de dieren. De natuur geneest echt!!!!!

Helemaal leuk!!

Snel ontvangen, leuke persoonlijke boodschap en zeer fraai verpakt!

Zeer tevreden, goede prijs mooie planten en hele snelle levering.

Zeer tevreden, goede prijs mooie planten en hele snelle levering.

Aanrader!

Mijn opa van 86 had echt onwijs last van droge voeten. Thuiszorg smeerde zalfjes op maar de voeten bleven droog. Na een week Aloë vera gebruiken zijn zijn voeten weer helemaal zacht, vrij van schilfertjes en volledig gehydrateerd. Ik was echt verbaast hoe goed het werkt.

Het werkt heel goed!

Ik had last van droge handen en na enkele dagen Aloe gebruiken waren ze weer heerlijk zacht. Ik gebruik het nu dagelijks voor mijn handen, gezicht en haar

Uitstekende service

Blijkbaar was mijn pakket door een fout van de bezorger (PostNL) onterecht retour gegaan. Dr Green heeft direct actie ondernomen en mij keurig op de hoogte gehouden hiervan. Binnen 2 dagen kreeg ik mijn bestelling alsnog binnen en wel met een heel attent kaartje erbij. Ook kreeg ik een Aloe Vera stengel er extra bij als kennismakingsgeschenk. Ik ben ontzettend te spreken over de service en de betrokkenheid van team Dr Green. Ze maken een betrokken en bescheiden indruk. En uiteraard ook niet geheel onbelangrijk. De planten zien er goed, gevoed en gezond uit. Ik zal zeker vaker bij ze bestellen! Groet, D. A.

Super service en product

Gister voor het eerst aloe vera ik mijn haar gedaan en het is ongelooflijk hoe zacht en vol en glanzend het nu aanvoelt. Ook op de eczeem plekjes van mijn dochter aangebracht. Prima verzending! Top product!

Ik vind het echt super dat je online verse aloë vera bladeren kunt bestellen! Het is zo gezond om te drinken en erg voor je huid! Ik ben er blij mee, en blijf het ook zeker bestellen!

Snel bezorgd en fijn product

Wat een verschil tussen aloe vera gel uit de winkel en van echte blad! Pure gel werkt veel beter, en super fijn dat je zoiets in Nederland kan kopen. Ik heb chronische eczeem, dus ik moest wel gel uit het blad halen, dus ik heb een paar aandacht puntjes: 1. Manier van gel losmaken: ik heb het blad gewoon in twee gesneden en dan uit elk helft gelei uitgelepeld, daarna met staafmixer fijn gemaakt. 2. Liever niet gelijk uit het hele blad gel te maken. Hij blijft namelijk niet zo lang goed. 1/3 tot max 1/2 van het blad is genoeg. 3. Gel moet in goed afgesloten potje in de koelkast bewaard worden.

Heel tevreden met mijn planten en perfect verpakt gearriveerd

Heel erg tevreden

Kleine Achterweg 49 A