Zeer goede en persoonlijke service!
Prachtige ronde tuintafel, besteld bij de scandinavische woonwinkel. Precies de afmetingen die ik nodig had (130 cm) en inklapbaar, zodat je em in de schuur kan zetten.
Voor het bestellen telefonisch contact gehad. Men was telefonisch zeer goed bereikbaar. Besproken dat ik twijfelde om te bestellen, omdat het nogal een bedrag is, en ik de tafel niet vantevoren in het echt kan zien.
Hierop gaf eigenaresse aan, dat als de tafel niet naar wens zou zijn, ze de tafel persoonlijk bij mij, helemaal in Leiden, gratis weer zouden komen ophalen! Wat een service!
De tafel werd een dag na mijn bestelling bij ons keurig geleverd.
Erg mooie tafel, teakhouten blad erg mooi. De pootjes zijn dun, omdat ze inklapbaar zijn. Daardoor staat de tafel niet zo stevig als een tafel met dikke poten. Maar nog steeds stevig en stabiel genoeg. Voor ons weegt het voordeel van in kunnen klappen en de tafel in de schuur kunnen zetten in de winter zwaar.
Hierover heb ik nog mailcontact gehad. Zeer snelle reactie op mijn mail, en er werd goed meegedacht over hoe ik de tafel nog wat stabieler kon laten staan.
De tafel was dus naar wens, en hoefde niet te worden opgehaald.
Zowel de tafel als de Scandinavische Woonwinkel raden we zeker aan!