Zeer terzake kundig en klantgericht

zeer snelle en efficiente service

Na een zeer negatieve ervaring op een andere site bij deze webwinkel uitgekomen. Ik ben zéér tevreden over de snelle service (in de drukke decembermaand, nog op dezelfde dag op de post en de volgende dag geleverd). Mooie producten en vriendelijke, persoonlijke service. Dank!

Alles naar wens

Snelle en correcte levering

Mooi en kwalitatief product.

Snel en correct geleverd.

Oakket goed ontvangen en snel indeze tijd van kerstdrukte

De witte kerstster was snel geleverd. Goede kwaliteit van de ster en er was een duidelijke instructie bij de kerstster geleverd. Ik ben er erg blij mee.

Altijd spannend online eerste aankoop van een winkel die je niet kent, meteen uitstekende ervaring

Foutje goed hersteld

Verkeerd artikel geleverd. Na contact is dit snel gecorrigeerd. Het juiste meubel werd daarna gemonteerd en wel afgeleverd !

Prima service.

Contact is goed. Bezorging netjes en snel.

Snel geleverd, mooie tafel en goede klantenservice.

Snel geleverd, mooie tafel en goede klantenservice.

Als je van scandinavisch design houdt,ingetogen chique zonder opsmuk.

Afgelopen week tot 2 x toe een bestelling bij de Scandinavische Woonwinkel in Leek ( Gr) geplaatst. Echt fraaie, unieke en orginele artikelen. Als je van scandinavisch design houdt, ingetogen chique zonder opsmuk! Daarvan getuigen o.a onze kandelaars Caravel in noten en The Chamber in noten in uitvoering en vormgeving. Daarnaast interessant ..het verhaal achter deze producten! Ook de advisering en communicatie, vlotte verwerking en bezorging komen heel professioneel over. Een ( online ) aanrader dus! Ton Pijpers, Rozenburg zh

Heel mooi product, bijzonder snel geleverd!

De Scandinavische Woonwinwinkel is een mooie winkel en een zeer persoonlijke en kundige begeleider.

De uitgebreide gesprekken en voorlichting in de mooie winkel in Leek waren zeer inspirerend. Ik denk dat de persoonlijke manier van begeleiding bij het maken van een keuze uniek is, de tijd en de volledige aandacht hebben wij zeer gewaardeerd. Ook de telefonische contacten verliepen op deze vriendelijke en betrokken wijze. De levering aan huis, na de relatief korte levertijd, is uitstekend gegaan, evenals de montage. Zeer aanbevolen! Wij komen nog eens terug!

Mooie artikelen. Vriendelijk geholpen.

Eetkamerstoelen op afgesproken (lever)tijd bezorgd. Zeer tevreden.

Service minded, nazorg, goede deal voor beide partijen te maken

Zie bovenstaande

Hel goed

Mooie spullen, prettige winkel en een hele goede service

Prima eerste ervaring!

Vier stuks Cinas opbergbox besteld. Snelle levering en heel mooi product. Blij mee!

Voortreffelijk!!

Met bestellen van 2 stuks producten ging er bij het afrekenen iets mis! Daardoor zou ik toch verzendkosten moeten betalen! Één belletje en het werd geregeld! Op 1 produkt zouden we 3 tot 4 weken moeten wachten, echter werd alles na 2 dagen al geleverd!! Chapeau!

Vlotte service van kwaliteits producten

Makkelijk bestellen van mooie producten, snel geleverd.

Fantastisch product en fantastische service

We waren op zoek naar een moderne ronde tafel op 1 poot die uitbreidbaar is om met een groot gezelschap te dineren. Vrienden maakten ons opmerkzaam op het merk SKOVBY. Na uitgebreid gegoogled te hebben de showroom bezocht en onze bestelling geplaatst. We werden daar zeer vriendelijk ontvangen en na een paar weken werd de tafel geleverd. Het is een plaatje. En iedereen is enthousiast. Nu nog wachten op de Artifort stoelen (Shark)

Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen

Uitstekende service. Heldere communicatie.

Kwaliteit en service

Mooi en kwalitatief meubeltje gekregen met goede communicatie over de levering.

Grootzand 32

8601 AX Sneek