Fijne sfeer, prachtige sieraden, ik word er erg blij van.

Ik vind de sieraden echt zo mooi! Helemaal mijn smaak. Draag mijn kettinkjes elke dag en heb mijn nieuwe ring gekregen... Super mooi cadeau. Fijn geholpen, met aandacht! Ook het sieraad is helemaal naar wens. Heel erg blij mee!

Goede service!

Mijn kettinkje was stuk. Ik heb het naar Minitials terug gestuurd. Binnen 48 uur was die gemaakt en weer thuis bezorgd! Supersnelle en goede service!

Super snelle service en fijn geholpen in de winkel!

Zoals altijd een top services

Prima service, mooi product.

Bestellen ging eenvoudig en op tijd. Ketting was als afgebeeld.

Netjes en snel geholpen

Prima geholpen met een cadeau voor mijn vrouw. Winkelafspraak gemaakt (vanwege Corona) en onder het genot van een kopje koffie werd het sieraad ter plaatse gemaakt en mooi verpakt. Helemaal prima dus!

Prachtig sieraad, blije vrouw.

Mooie kwaliteit, bijzonder ontwerp. Snelle verzending in een mooie verpakking.

Tevreden

Prima en snelle service

Een prachtige armband vol liefde

Via de website besteld. Duidelijk, overzichtelijk en makkelijk. Prachtig ingepakt, een echt cadeau. Heel blij dat ik de initialen van mijn man en mijzelf met daarbij een gevuld hart van goud met diamantje elke dag bij mij draag. Er zit zoveel symboliek in de sieraden. Als tip zou ik meegeven laat weten wanneer het sieraad wordt verstuurd.

Altijd een super (vriendelijke) service!

Super hulpvaardig en vriendelijk

Goede en snelle service

Matige service bij verkoop product

Helaas vond ik de service matig. Ik was vrij teleurgesteld. Je koopt een waardevol/ prijzig sieraad. In dit geval was het een cadeau van mijn vriend aan mij. Helaas was de service erg vlak en werd er weinig gecommuniceerd in het gesprek. Dat vond ik jammer. Aangezien jullie campagnes, en de twee oprichters erg inspirerend, en persoonlijk overkomen. Kwam deze beleving helaas niet over in de winkel. Er werd niet eens gevraagd naar waarom ik het sieraad kocht of iets dergelijks. Er was weinig interesse en ik had het idee dat ik een pakje boter kocht i.p.v.. een waardevol sieraad. Jullie staan voor persoonlijke sieraden, helaas was er geen interesse in mij als klant. . Ik was binnen 10 minuten weer weg met het sieraad. Ondanks dat ik blij ben met het sieraad, vind ik het jammer dat ik de service niet heb ervaren zoals ik dacht dat het zou zijn.

Fijne ervaring, prachtig sieraad

Persoonlijke aandacht, alle tijd, mocht alles bekijken, uiteindelijk ook meteen een sieraad gekocht, zeer tevreden mee!

Super service en heel vriendelijk

Nvt

Leuke winkel met mooie sieraden

Werd fijn en netjes op afspraak geholpen. Ik ging voor een ring en die zijn er natuurlijk niet op voorraad, maar hij werd gelijk voor mij gemaakt toen mijn dochter voor een armband keek. Kortom een leuke winkel waar je je sieraad ook kan laten personaliseren als je dat wilt.

Ze denken met je mee

Ik had een ketting van minitials gekocht met 4 initialen. Ik vond het mooi, maar het was niet helemaal wat ik wilde. Maar ik wist niet goed wat ik wél wilde. Met veel geduld en suggesties zijn wij eruit gekomen! Wat een vriendelijke service! Ik ben nu erg blij met mijn 2de minitials ketting. Wat er om mijn nek hangt voelt perfect.

Super geholpene super service!!!

Hele fijne mensen, denken echt met je mee! En hele mooie producten uiteraard!!!! Zeker n aanrader!!!

Ge wel dig!

Sinds een jaar draag ik mijn Minitials collier met trots! Ik kan niet wachten om mijn collectie uit te breiden

Zoooo mooi!

De eenvoud van mijn kettinkje met letter maakt het juist speciaal. Subtiel maar heel bijzonder!

Hele snelle en goede service

Kettinkje dinsdag besteld en woensdag in huis.!! Prachtig . Dacht alleen dat het wat groter was maar toen ik het eenmaal om had vond ik het heel mooi staan heel subtiel dus nogmaals heel blij mee.

Prachtig door de eenvoud.

Een cadeautje aan mijzelf uit dankbaarheid voor het leven en mijn twee kinderen. Zelden zo’n verfijnd kettinkje gezien.

Prachtige sieraden en deskundige service

Ik had een afspraak om een mooie ketting uit te kiezen met de initialen van mijn kinderen, gecombineerd met een mooie diamant of symbool. Ik werd goed geadviseerd, de tijd werd genomen en ik ben naar huis gegaan met een prachtige ketting waar ik ontzettend van geniet. Een aanrader!!

Topservice!

Na 3 jaar was de sluiting van mijn ketting gebroken. Tot mijn grote verbazing werd dit onder service gerepareerd. Verder zijn de meiden altijd erg vriendelijk en behulpzaam

Mooie sieraden voor een redelijke prijs

Ik ben minder tevreden over het dragen van de 2 kettingen tegelijk. Als ik had geweten dat de kettinkjes snel door elkaar raken, had ik voor de signature ketting ook een lange ketting gekozen.

Snelle service!

Kwam voor een extra letter aan ketting, was zo gepiept

Victoriapark 8

5611BM Eindhoven

+31634862622

Over Minitials

Minitials is een sieradenmerk gevuld met liefde. Opgericht in 2011 door Marshia en Marloes om hun kinderen altijd dichtbij zich te dragen op een stijlvolle en subtiele manier. De persoonlijke sieraden van Minitials zijn handgemaakt in Nederland van 18 karaat goud.