Snelle service!

Kwam voor een extra letter aan ketting, was zo gepiept

Goede service met goed advies

Ik wist al een beetje wat ik zou willen. Werd goed geholpen. Erg vriendelijk! En draag mijn ketting met trots.

Wederom weer erg blij met mijn bestelling!

Lieve mevrouw die mij hielp op afspraak met mijn vragen. Helaas was er geen goudsmit aanwezig maar ik kon gelukkig de volgende dag meteen mijn spulletjes al ophalen. Mn kettinkje weer helemaal mooi gemaakt en heel blij dat er weer een lettertje bij mag staan ♡. Liefs

Wat een topservice

Heel erg prettig geholpen bij Minitials. Erg goed ontvangen en vriendelijke dames.

Wat een geweldige klantvriendelijkheid, service en wat een mooie sieraden. Een aanrader voor iedereen, zeker voor diegene die een herdenkingssieraad zoeken.

Super goed geholpen!

Een reservekoordje was in een verkeerde kleur geleverd. Na twee dagen had ik de juiste kleur binnen super goede service!!!

Prachtig!

Ik ben erg goed geholpen om online de beste keus te maken. Op elke vraag kreeg ik antwoord. En het is prachtig geworden! Heel erg blij met de mooie combi van het fijne kettinkje met een kleine hanger met vingerafdruk. En.... de verpakking is al een kadootje op zich! Aanrader!

Gewoonweg uitstekend!

Zoals altijd perfect

Deskundig en prettig.

Wij werden super fijn geholpen. Fijn dat je op afspraak kan langskomen. Deskundig hebben ze de as van onze hond in een gangetje gezet.

Geweldige service, favoriete winkel

Lieve meiden, vakkundig geholpen en hebben de mooiste sieraden. Aanrader!

Prachtige producten en topservice

Onze dochter is dol op mijn Minitials-sieraden en dus was het tijd voor een eigen Minitials armbandje voor haar. Ik had via de insta van Minitials een armbandje met een regenboogsymbool gezien maar kon deze op de webshop niet vinden. Hierop een mail gestuurd en gevraagd hoe ik deze kan bestellen. Binnen een uur had ik een antwoord van Minitials en werd me uitgelegd wat ik in het opmerkingen-vakje moest zetten zodat de bestelling helemaal naar wens gemaakt zou worden. Anderhalve dag later had ik het armbandje voor onze dochter in huis. Echt top!

Netjes en snel geholpen

Ik heb een ketting en armband gekocht en ben netjes en behulpzaam geholpen door de medewerkster. Bedankt!

Verslavend!

Na een aantal kettinkjes, armbandjes en ring, nu een hele mooie Circle of love ring gekocht. Hij is schitterend en past mooi bij de Circle of love armband. Weer in een mooi doosje en idem tasje. Heel smaakvol. En weer heel lief geholpen. Ik denk dat ik nu al mijn 'Minitials-wensen' heb vervuld, maar of dat lukt.....

Fantastisch!

Al 2x geweest en 2x heel professioneel en goed geholpen. Lieve dames die er werken en echt hart voor de zaak hebben!

Ontzettend klantvriendelijk

Ze nemen echt de tijd voor je met passen. Ook werd mijn ketting werd ter plekke vermaakt, super service!

Top team, top service!

Super gastvrij ontvangen, op m’n gemak allerlei variaties mogen bekijken en gelijk de ketting in orde gemaakt. Fijn gezelschap van jullie lieve Lux gehad tijdens het wachten en naar huis met een prachtig verjaardagscadeau.

Goed, vakkundig en klantvriendelijk

De kwaliteit van de producten is uitstekend, waar voor je geld. De klantenservice is iets waar veel bedrijven nog wat van kunnen leren. Vrijdagavond om half 7 (via hun instagram account) binnen een half uur reactie. Ze willen écht met je meedenken om er voor te zorgen dat je als klant tevreden bent met hetgeen je besteld.

Top zoals altijd.

Fijne winkel, al jaren klant. Mooie sieraden en altijd een goede en prettige service.

prima ervaring

mooi sieraad verkregen en aan alla afspraken gehouden ,

Fantastische service

Mijn ketting opgestuurd ter reparatie. Binnen een paar dagen weer thuis ontvangen. Supersnelle service. Allermooiste sieraden.

Prachtige sieraden en top service

Hele mooie en persoonlijke sieraden.

Top-service!

Klantvriendelijk, persoonlijk, vlotte reactie op vragen en hele goede service bij reparaties e.d.

Zoon mooi en perfect merk! Al ongeveer 8 jaar in t bezit van verschillende sieraden en alles is nog even mooi en sterk! Echt kwaliteit! Service ook super, staan altijd voor je klaar en denken mee! Het is wat prijzig, sparen is af en toe zeker nodig maar dit zijn sieraden voor heel je leven!!

Snelle en fijne service!

Op zaterdag besteld en dinsdag al kunnen ophalen. Helemaal fijn!

Snel, aardig en top service

Er werd snel gereageerd op de app, in de afspraak werden opties besproken en hebben ze mij alle mogelijkheden laten zien! Zij hebben mij ook geholpen met kleuren uit kiezen. sieraad was snel klaar en qua inpakken ziet het er uit als een perfecte plaatje!

Victoriapark 8

5611BM Eindhoven

+31634862622

Over Minitials

Minitials is een sieradenmerk gevuld met liefde. Opgericht in 2011 door Marshia en Marloes om hun kinderen altijd dichtbij zich te dragen op een stijlvolle en subtiele manier. De persoonlijke sieraden van Minitials zijn handgemaakt in Nederland van 18 karaat goud.