Geweldig! Dat uitbreiding van mijn Minitials verzameling een kettinkje besteld ook een voor mijn moeder. Vlak voor de kerst en alles nog op tijd voor de kerst geleverd. Contact per mail of app altijd correct en snel. Echt een top bedrijf!

Perfect!

De service was top! De ketting was perfect, super mooi.

Product is top service was geweldig!

Het snelle schakelen en toch nog leveren voor kerst terwijl we een gepersonaliseerd kettinkje besteld hebben. Team Minitials heel erg bedankt!

Al jaren tevreden klant, keer op keer zeer te reden en zeer goede service

Mooie sieraden en super service!

Wauw

Prachtige ketting, maar ook geweldige service, een een onderneming gerund door vrouwen met een passie voor hun vak! Hoe leuk is het om niet alleen een mooie sieraad te hebben maar het ook te kopen bij een bedrijf wat je blij maakt!

Super service en advies

Heel goed geholpen door de dames. Mooie sieraden en een enorm blije en verraste vrouw :-)

Het cadeau is persoonlijk afgeleverd aan de deur . Totaal niet verwacht en het extra presentje in de vorm van een mini kerstboom is zeker goed ontvangen door mijn dochtertje van 6 . Ze heeft nu een hele stoere nachtlampje .

Prachtig persoonlijk sieraad en top service

Ik had een speciaal symbool besteld, wat niet bij de standaard symbolen stond. Geen probleem, het werd voor me getekend. Ik bestelde het armbandje en al een paar dagen later werd het gebracht. Prachtig ingepakt. Heel erg blij mee! Ik denk dat dit het begin is van een verzameling.

Heel tevreden, snelle service, grote bereidheid om je te helpen bij het uitzoeken van een sieraad. Daarnaast hele mooie kwaliteit sieraden. Top! Aanrader

Heel blij mee

Goede service, eigen bezorging nog net voor Kerst en met een kleinigheidje erbij! De ketting is ook heel mooi dus hopelijk heb ik er lang plezier van <3

Hele goede service, makkelijk te bereiken via WhatsApp en Instagram en dan ook nog een snelle reactie! Snel geleverd dus al met al: top ervaring!

Heel goed geholpen, ondanks dat de winkel gesloen is

Iedereen die bij minitials werkt doet echt moeite om je te helpen bij wat je zoekt ondanks dat de winkel dicht is.

Slechte klantenservice

De producten zijn mooi maar de klantenservice is slecht geen communicatie toezeggingen die worden gedaan worden worden niet uitgevoerd . Ik ben hier jaren klant geweest maar nu niet meer. Nu vele mails van mij over een vraag kreeg ik terug dat ik agressief communiceer nee dat doe ik niet ik moet steeds overal achter aan gaan en dat is frustrerend duizenden euro’s daar uit gegeven omdat de producten mooi zijn maar nee nooit meer

geweldig!

Meerdere keren iets besteld en deze kerst kwam Minitials het persoonlijk brengen. Wat een topservice. Door heel het land werden de kerstcadeau's met een speciaal bestickerde auto bezorgd door superlieve meiden. Het cadeau in een prachtige verpakking en kreeg nog superleuk kerstboompje erbij. Minitials is een aanrader!!

Fantastisch mooi bedrijf.

Op 16 december een gepersonaliseerde ketting besteld in de hoop dat deze nog voor Kerst bezorgd zou kunnen worden. Op 22 december kreeg ik een telefoontje dat het pakje een half uur later zou worden bezorgd. En ja hoor, twee vrolijke dames kwamen voorgereden om mijn pakje af te leveren. Geweldige service. En zo prachtig en liefdevol verpakt. Een aanrader.

Geweldige service

Geweldige service

Fantastische service, zelfs als je aankoop van jaren terug is

De Minitials ketting die ik in 2015 had gekocht en dagelijks droeg was tijdens een verhuizen, dit jaar, blijven haken en daardoor uitgerekt. Hierdoor viel de ketting niet mooi meer en ik wilde een nieuwe aanschaffen. Tot mijn verbazing was dit nodig en kon mijn oude ketting kosteloos door Minitials gemaakt worden. Na opsturen per post had ik hem binnen een week gemaakt en al terug. Echt super blij mee! Dank!

Super goede service

Blij met mijn armband en goede service met het bezorgen.

Weer een prachtig sieraad!

Een prachtige armband en ook mooi gegraveerd. Heel fijn dat het voor de feestdagen door Minitials zelf werd afgeleverd (geen gedoe met levertijden door drukte bij PostNL op deze manier). Het is zeker niet mijn laatste Minitials bestelling, dankjulliewel!

Top service!!

Had een afspraak maar kon door plotselinge lock-down niet doorgaan. Werd door minitials gebeld en super geholpen zodat ik 1 dag later al mijn bestelling op kon halen!! Supersnelle en goede service dus....zo blij mee!

Vriendelijke service en een prachtig sieraad

Eerst zouden mijn vriendin en ik naar jullie winkel komen om een kettinkje uit te zoeken voor kerst. Helaas door de lockdown zitten alle winkels dicht maar toch super opgelost door een FaceTime gesprek. Vriendelijk geholpen, snelle verwerking en snelle levering voor kerst!

Super service!

Prachtige ketting besteld, helaas de verkeerde lengte. Na contact via Whatsapp kon ik de ketting omruilen, en snel weer de nieuwe ketting geleverd.

Prachtig sieraad, bijzondere service

Al voor mijn 3e minitials sieraad bij jullie in de winkel geweest, wederom bijzondere en toch minder goed begeleiding gehad bij mijn keuze maken. Ze zat gewoon te appen en beaamde alles wat ik zei of hardop dacht, geen advies of meedenken in de mogelijkheden. Daarnaast zei ze meteen te kunnen laten maken en na 20 minuten wachten, terwijl zij weer op de telefoon zat, werd er gezegd dat het niet kon en opgestuurd zou worden. Oké prima. Paar dagen later krijg ik een mail met dat m'n sieraad klaar ligt om op te halen.. niet de afspraak, na bellen wordt t geregeld. Kortom wederom teleurgesteld in de service terwijl het toch dure sieraden zijn die je met zorg uitzoekt. Gelukkig wel een heel mooi sieraad!

Geweldig!

Er werd uitgebreid de tijd genomen om te kunnen kiezen, goed advies en goede service. Ik kom zeker weer terug!

Victoriapark 8

5611BM Eindhoven

+31634862622

Over Minitials

Minitials is een sieradenmerk gevuld met liefde. Opgericht in 2011 door Marshia en Marloes om hun kinderen altijd dichtbij zich te dragen op een stijlvolle en subtiele manier. De persoonlijke sieraden van Minitials zijn handgemaakt in Nederland van 18 karaat goud.