Zeer goede, meedenkende service

Had online een afspraak gemaakt. Ik wist al wat ik wilde kopen. Er belde voor de afspraak iemand van de winkel om te zeggen dat er geen goudsmid die dag aanwezig zou zijn. (dit stond ook op de site) Ze wilde me niet voor niets laten komen. Mijn aankoop kon ook door een andere medewerking gemaakt worden bleek tijdens het telefoongesprek. Dus heb het toch die dag kunnen ophalen in de winkel. Super! Dus prima ervaring!

Fijne mensen, behulpzaam en super mooie producten!

Super service

Netjes een afspraak kunnen maken. Goede uitleg, goed passend advies, vriendelijke en enthousiaste verkoopster.

mooi spul

Nieuw armbandje besteld voor dochter. Was snel klaar en in mooie verpakking afgehaald

Zo mooi!

Mijn armbandje besteld na goed gespaard te hebben. Maar dan heb je ook echt wat. Werkelijk als een bijzonder cadeautje verpakt! Het armbandje is precies zoals op de website, ongelofelijk mooi. Ik geniet er nog elke dag van en de volgende staat alweer op mijn verlanglijstje ;)

Zotte topservice!

Ik had mijn ketting gebroken toen er een lusje inzat en ik dat eruit wou halen. Was nog geen jaar oud en dus binnen garantie. Hebben dit volledig gratis en perfect hersteld. Heel vlotte communicatie via whatsapp ook!

Persoonlijke aandacht & advies + prachtige kwaliteit

Er was ruim de tijd om hét perfecte kettinkje uit te zoeken samen met mijn vriend. Er werd fijn meegedacht met wat het beste past bij mij, inclusief goed advies over materiaal, hangertjes, combinaties, etc. Ook in tijden van Covid is tot in de puntjes aan alles gedacht om toch op een veilige, maar nog steeds fijne en leuke manier een sieraad uit te zoeken. Daarnaast klopt de beleving helemaal, tot aan het mooie doosje (met bijpassend tasje) waar het kettinkje in ligt. Super blij!

Super blij

Echt super blij met mijn nieuwe ketting De sleutel na een nieuw begin ❤️

Ik heb de service van minitials als optimaal ervaren en het armbandje staat mijn kleinzoon super.

Mooi armbandje, mooie verpakking

Ik vind het product echt heel mooi en de verpakking ook. Ik was ook blij verrast dat ik er nog 2 reserve kleuren silk cords bij mocht kiezen. Het lijkt me alleen lastig om dit zelf te knopen.

Geweldige service en heel blij met mijn armband

Ondanks dat ik geen afspraak had, toch netjes geholpen, ze nemen alle tijd voor je . Heel blij met mijn mooie armband .

Top product

Bij minitials wordt je vriendelijk en correct geholpen. Kwalitatief goede producten en (te) veel mooie producten. Een bedrijf om aan te raden en bij terug te komen!!!

Echt helemaal super

Super goed geholpen! Mooie ketting uitgezocht en direct klaar en meteen een mooie armband erbij gekocht! Echt super blij!

Prachtige subtiele ketting

Ik ben goed geholpen op het hoofdkantoor. Er werd uitgebreid de tijd genomen om uit te zoeken wat ik wilde. De ketting zelf is prachtig!!!

verkoopervaring goed

armband in reparatie geweest super mooi opgeknapt maar maat kettingje is nu anders langer... en kan armband nu niet in de maat dragen die ik wil...kleinigheidje kom wel weer langs!

Prachtige sieraden die zich goed lenen voor persoonlijke betekenis

De sieraden lenen zich voor symboliek en persoonlijke verhalen. Het is misschien even sparen maar de producten blijven mooi en je kunt er ook nog iets in laten graveren of laseren. Echt een dagelijkse herinnering voor jezelf. Ze denken ook graag met je mee in het persoonlijker maken van je sieraad.

Prachtig om te mogen zien hoe het uitgekozen sieraad door de goudsmid werd klaar gemaakt.

Het is voor herhaling vatbaar. Zeer goede service.

Mooie producten maar service voor verbetering vatbaar

Ik koop al jaren bij Minitials mooie producten maar service is verminderd in de jaren producten waarvan de levertijd veel langer is en je niets hoort totdat je zelf moet mailen want telefonisch zijn ze niet bereikbaar nemen ze niet op. Reageren wel via whatsapp meestal dag later als er iets is. Daar ligt nog een verbeterpunt duidelijke communicatie of 2,3 verschillende reacties van Minitials van verschillende personen maar producten zijn mooi wel prijzig.

Klantvriendelijk, kwaliteit, top service.

Ik kwam met een idee en met hulp van Minitials werd het een feit

Super service!

Super goede en snelle service! Bedankt

Geweldig!

Mooi spul daar!

Mooiste sieraden die er zijn!!

Super blij met mijn sieraden. Na jaren nog steeds heel erg blij mee

Goed!!!

Goed!!!

Top kwaliteit en altijd perfecte service

Top kwaliteit en altijd perfecte service

Victoriapark 8

5611BM Eindhoven

+31634862622

Over Minitials

Minitials is een sieradenmerk gevuld met liefde. Opgericht in 2011 door Marshia en Marloes om hun kinderen altijd dichtbij zich te dragen op een stijlvolle en subtiele manier. De persoonlijke sieraden van Minitials zijn handgemaakt in Nederland van 18 karaat goud.