Top service!

De snelle service om mijn extra initiaal toe te voegen is zeer gewaardeerd!

Bestelling niet compleet ontvangen

De reserve bandjes niet ontvangen bij de bestelling

Een prachtige herinnering

Ter herinnering aan mijn overleden ouders een ketting met twee sterren samengesteld. Niet de goedkoopste maar zeker het mooiste sieraad dat ik met liefde draag! Levering in een prachtige verpakking; wat een cadeau voor mijzelf!

Prachtige sieraden

Het was niet mijn eerste bezoek aan Minitials en ook niet mijn laatste. De service is geweldig, iedereen is super aardig waardoor de sfeer erg fijn is. Ze denken ook goed met je mee.

Heb inmiddels mijn armbandje ontvangen en ben zeer tevreden hoe mijn pakketje is bezorgd! Zo leuk en fijn om een geschreven kaartje met daarop “ veel plezier met je aankoop” te ontvangen. Toch een beetje persoonlijk! En voor uitbreiding zal ik zeker weer online bestellen. Super bedankt voor de goede service Gr Priscilla

Prachtige sieraden!

Ik heb deze keer touwtjes bijbesteld voor mijn 3 minitials armbanden. Ze waren mooi maar wat ik jammer vond was dat er niks werd gedaan met mijn vraag bij de bestelling. Ik had 2 kleuren op instagram gezien die ik niet op de site kon vinden. Ik vroeg of die er misschien (tegen betaling uiteraard) bij konden worden gevoegd. Hier is geen reactie op gekomen en ik heb gewoon de 5 kleuren gekregen die ik had besteld. Ben niet gewend van Minitials dat er niet op gereageerd wordt, meestal zijn ze heel persoonlijk!

Wederom een service met een glimlach en een mooi product

personeel was vriendelijk en vaardig. Ik heb een letter an mijn ketting bij laten zetten en het ziet er weer subliem uit, hartstikke bedankt!

Speciaal momentje

Prachtige winkel in het centrum van Eindhoven waar je altijd welkom bent en goed geadviseerd word door ervaren personeel.

Mooie ketting en vooral uitstekende service

Voor mijn verjaardag een prachtige ketting gekregen met mijn initiaal. Ik heb de langste ketting, deze heeft prima lengte en is bovendien in verschillende lengtes te gebruiken. Ketting was mooi en stijlvol verpakt. Verder super tevreden over de service nadat ik iets extra’s wilde toevoegen aan m’n ketting. Ik raad je deze winkel zeker aan!

Tijdloos ontwerp. Dit zal altijd mooi blijven.

Mooie sieraden en vooral tijdloos. Zal altijd een mooie persoonlijke herinnering blijven. Enige minpuntje is dat jullie de online bestellingen in een envelop verzenden. Ik heb 2x een bestelling gedaan en 2x komt het tasje dan nogal verfrommeld binnen. De eerste bestelling was een cadeautje dus in de kreukels is dat toch minder leuk weggeven. In een doosje verzenden, met evt niet ontvouwen tasjes zou dat verhelpen. Verder is de inhoud prachtig dus het is maar een detail!

Topservice

Ik wou graag mijn oorspronkelijke Minitialskettingen laten aanpassen en twee nieuwe hangertjes laten bijzetten. Heel fijn mailverkeer gehad met Minitials, duidelijke uitleg hoe ik dit moest bestellen/aangeven in mijn bestelling. Verder was mijn bestelling snel klaar en kan ik nu genieten van twee mooie kettingen met 4 hangers! Dankjewel

Geweldig !

Prachtig ingepakt, luisteren naar je wensen . Ontzettend behulpzaam . En bovenal schitterende gouden sieraden ! Ik ben er super super super blij mee !

Uitstekende service en zulke mooie sieraden!!

Snelle service, prachtige ketting. Die gaat nooit meer af!

Armband nog mooier dan gehoopt

Super blij met mijn aankoop (satijnen armband 3 chains) bij Minitials. De armband is in werkelijk een slagje groter dan ik dacht, waardoor ik positief verrast was. Mooi verpakt, supersnel bezorgd en goede pasvorm.

Super product

Heel blij met het ceases dat we aan onze moeder hebben gegeven. Helemaal zoals verwacht en super snel geleverd!

Snelle reactie maar ander antwoord verwacht

Mijn dochter heeft voor haar geboorte een prachtig armbandje van Minitials gekregen. Na 6 maanden is zij deze verloren / kwijt geraakt. Na contact op te hebben genomen met Minitials kreeg ik direct een reactie, dat was heel fijn. Het was echter niet het antwoord waarop ik gehoopt had. Ik heb aangegeven het armbandje opnieuw te willen kopen met de vraag of ze mij ergens in tegemoet konden komen. Dit konden ze op geen enkele manier. Ook zijn er bij de 1e bestelling in januari geen extra satijnen bandjes bij geleverd, wat wel zo hoort. Dit heb ik ook aangegeven en dat zouden ze vergeten zijn.. jammer. Ik vind de armbandjes super mooi en ik heb hem weer opnieuw gekocht maar van een bedrijf als Minitials had ik een andere service verwacht. Zeker omdat zij op hun site vermelden dat zij uitstekende service bieden.

Van a tot z geregeld

Na door het ruime en duidelijke overzicht van alle producten te hebben gescrold en uiteindelijke mijn keuze te hebben gemaakt, had ik binnen no-time het product in huis. De verpakking en het product is een pure uitstraling van kwaliteit. Alles klopt tot in de puntjes van het bestellen tot het product zelf. Ik raad Minitials en haar producten dan ook aan iedereen aan.

Hele mooie producten en persoonlijke service

Minitials heeft een groot aanbod, de kwaliteit is super en er is niets dat niet gemaakt kan worden. Je kunt er met al je ideeën terecht. De service is persoonlijk en er wordt altijd tijd voor je genomen. Is er iets mis of moet er iets worden aangepast, dan wordt het meteen voor je opgelost.

Heel mooi in mat goud en goede service

Ik heb zelf al een ketting met 2 lettertjes en nu voor de 18e verjaardag van mijn dochter er voor haar ook een besteld. De ketting in mat goud ziet er zo verfijnd uit, echt tijdloos. Ze was er heel blij mee.

Na, de uitgebreide en volledige site bezocht te hebben, heb ik een bestelling gedaan. Levering erg snel en mooi delice verpakt. AANRADER!!!

Nóg een mooier product bij volledige verzorgde service!

Goedemiddag, Ik had een extra letter gekocht en aangegeven op de website (bij de aankoop) dat ik het wilde opsturen. Maar kreeg geen proactieve mail van hoe het verder zou gaan totdat ik zelf actie ondernam. Het was mij ook niet duidelijk of mijn wensen van letter volgorde goed verwerkt zou worden. Was heel erg tevreden over de snelle afhandeling van mijn vraag via WhatsApp. Alleen vond ik het jammer dat ik de vraag moest stellen. Had verwacht dat je voor een extra letter (en dus al een product van Minitials hebt) iets meer service zou krijgen zoals bijvoorbeeld een envelop naar je adres die je kunt terugsturen op kosten van Minitials. En daarin je wensen verwerkt. Nu moet je zelf een begeleidend schrijven typen en uitprinten. Al en met was het verder super snel afgehandeld en is mijn "nieuwe" ketting onderweg! Heb ook meteen een ketting gekocht voor mijn zusje dus ik ben zeker te spreken over hoe snel die bezorgd is zonder problemen.

Top service!

TOP service!

Geweldige sieraden en superservice!

Online nieuwe bandjes voor mijn armbanden besteld. Op deze manier zijn je sieraden weer als nieuw. Dank jullie wel voor de service!

Prachtig!

Subtiel, tijdloos, stoer, bijzonder! Elke dag weer blij deze sieraden te dragen! Super kwaliteit. Goede service.

Uitstekende service en een prachtig product!

Uitstekende service en een prachtig product!

Victoriapark 8

5611BM Eindhoven

+31634862622

Over Minitials

Minitials is een sieradenmerk gevuld met liefde. Opgericht in 2011 door Marshia en Marloes om hun kinderen altijd dichtbij zich te dragen op een stijlvolle en subtiele manier. De persoonlijke sieraden van Minitials zijn handgemaakt in Nederland van 18 karaat goud.