Ik ga het cadeau pas maandag geven. Ik denk dat het gaat bevallen!!

Tot nu toe erg tevreden, ik weet alleen de lengte van de ketting niet of die goed is. Dit was een gok van mij bij de bestelling

Super klantenservice!

Heel fijn geholpen, persoonlijk contact en goede service.

Ik heb mijn ketting opgestuurd om er een nieuwe letter aan te laten zetten. Op dinsdag weggestuurd en op zaterdag had ik m al terug! Super snelle service dus, heel fijn!

Super blij met mijn armbandje!

Ik heb het armbandje met sterrenbeeldbedel besteld en naast dat hij prachtig, stoer en subtiel is, was hij ook nog eens super snel bezorgd. Thanks voor de goede service! Helemaal blij mee!

Een persoonlijke ervaring

De dames van Minitials weten echt jouw persoonlijke lievelingssierraad te maken. Maakt niet uit wat je situatie is, geboorte, sterfte of gewoon zomaar. Ze kijken precies wat bij jou als persoon past en nemen daar de tijd voor. Bedankt team Minitials!

Tijdloos

Al 6 jaar super blij met mijn ketting, hij blijft prachtig. Inmiddels drie Minitials sieraden verder, want de collectie blijft maar uitbreiden en mijn verlanglijstje dus ook... Als je een nieuwe kleur bandje wil of je ketting wat korter wil laten maken is dit ook zó geregeld, top service!

Super ervaring

Super snel geleverd en het armbandje is van super kwaliteit. Ik kan het iedereen aanraden!

Mooiste sieraden met topservice

5 jaar geleden mijn 1e ketting die ik dag en nacht om heb en ziet er nog steeds als nieuw uit. Inmiddels ketting en armbandjes rijker.. en je wilt er steeds meer van!! Door het topteam van minitials blijf je ook terugkomen !! Zo leuk om ook telkens weer nieuwe items te zien! Een echte aanrader dus!!

Mooiste sieraden met de mooiste betekenis!

Wat is Minitials bijzonder voor ons. We hebben elkaar, vrienden, familie al vaak mogen verrassen met de meest bijzondere sieraden. Met graveringen, vingerafdrukken, as, initialen, symbolen ect. Het is iets wat iedereen persoonlijk raakt door de bijzondere betekenis die je erin verwerkt en blijft levenslang waardevol. Wij zijn enorm blij met de goeie kwaliteit en service van Minitials. En raken er nooit op uitgekeken. Elke keer komen ze weer met iets origineels waar je verliefd op bent en voor gaat sparen.

Super vriendelijke meiden, goede service en prachtige producten waarvan je erg hebberig wordt.

Magisch, betoverend, persoonlijk en vertrouwd.

Minitials is voor mij: uniek, speciaal voor jou gesmeden, kwaliteit tot en met,  klopt tot in de details en dit met de nuchterheid van “ons” Brabant. Het heeft letterlijk een gouden randje. Top team, top service.

Geweldig!

Minitials maakt geweldige sierraden van een prachtige kwaliteit. Daarnaast is het personeel super vriendelijk en denkt altijd mee voor het mooiste resultaat. Ook blijven de items over lange periode super mooi! Zeker een aanrader dus ;)

Heel uniek dat je sieraden een persoonlijke touch kan geven

Een hoogwaardig mooi sieraden merk, geen mainstream items en ik mijn three signature bracelet al 4 jaar lang elke dag met heel veel plezier draag.

Prachtige spullen van goede kwaliteit!

Ik draag mijn sieraden al 7 jaar dag in dag uit. Ik doe ze nooit af, ook niet op vakantie. Ze zien er nog steeds als nieuw uit. Nog altijd super blij mee!

Prachtige sieraden!

Super goed geholpen in de winkel. Mocht alles op mijn gemak bekijken en proberen. Ik doe mijn sieraden nooit af en blijven heel mooi.

Persoonlijke aandacht voor jouw sieraad

De dames van minitials hebben mij (en mijn omgeving) al meerdere keren goed geholpen bij het uitzoeken en samenstellen van een sieraad. Er wordt goed met je meegedacht en alle combinaties zijn vrijwel mogelijk. Zelfs na meerdere jaren dragen zijn de sieraden nog steeds mooi. Super tevreden dus, maar wel ontzettend verslavend :-)

Hele fijne en snelle service en super kwaliteit. Draag mijn ketting al zes jaar onafgebroken.

Minitials staat voor kwaliteit en authenticiteit. Ze willen altijd geduldig met je meedenken als je specifieke, aparte of persoonlijke wensen hebt. Ze denken mee en komen met originele ideeën. De kwaliteit is geweldig; ik draag mijn ketting al zes jaar onafgebroken en er is nooit wat aan stuk. Als je een extra schakeltje wil, of een nieuw kleur bandje voor je armband, kun je dit kosteloos in de winkel regelen. Ze zijn behulpzaam, geduldig en de sieraden zijn allemaal zó mooi! Aanrader!!

Lang gekoesterde wens in vervulling!

Al jaren ben ik verliefd op de Minitials ketting met een wit diamantje! Het was liefde op het eerste gezicht en toen ik voor de 685ste keer op de website aan het kwijlen was besloot ik er aan toe te geven. Deze liefde ging duidelijk niet over. Ik maakte een afspraak in de winkel in Eindhoven en werd hartelijk ontvangen. Ik vind het super dat ze echt de tijd voor je nemen, goed luisteren en op een prettige manier met je meedenken. Ik had natuurlijk al wel een idee wat ik wilde (want hallo, mega crush!), maar flirtte toch nog met de gedachte over een ander kleur steen. Na het zien van alle opties was ik verkocht en bleef ik bij mijn eerste keuze. De goudsmid had ruimte om mijn ketting meteen in orde te maken. Ondertussen mocht ik kiezen uit de verschillende juwelendoosjes (zelfs die zijn geweldig!) en toen mijn ketting klaar was werd alles mooi ingepakt. Niet veel later liep ik met een grote glimlach de winkel uit. Wat een feestje om jezelf dit cadeau te doen!! Ik ben er nog steeds iedere dag blij mee en doe hem nooit meer af!

Mooie sieraden met een super kwaliteit!

Top service!!

Kwaliteit van de producten en service zijn enorm goed!

Wanneer je begint met verzamelen van Minitials producten kan je niet meer stoppen. Het wordt echt een verslaving. Ik heb mijn sieraden al 1,5 jaar dag & nacht om en ze zien er nog als nieuw uit. Mijn motto: geef liever iets meer geld uit aan kwalitatief hoogwaardige producten.

Subliem!

Ik ben al jaren bekend met het merk. Ik draag het dag in en dag uit. Blijft mooi en we krijgen altijd complimenten. Mijn ouders geven ons ( mijn 2 zussen en mijzelf ) bij iedere geboorte een lettertje van de naam van onze kindjes en een diamantje voor behaalde studie. Minituals hoort bij onze familie traditie. Inmiddels krijg ik van mijn dochter weer Moederdag cadeautjes van minituals. Maartje is onze grote fan. Dus een aanrader, JA!!

Fantastische sieraden van topkwaliteit met topservice!

3 jaar geleden kreeg ik voor mijn verjaardag een ketting met de initialen van mijn kinderen voor mijn verjaardag! Het meest fantastische kado ooit! Zo’n verfijnd mooi sieraad van topkwaliteit wat ik sindsdien nooit meer heb afgedaan. Ondanks dat ik er mee ga zwemmen, sporten en slapen blijft het sieraad even mooi van kleur. Inmiddels heb ik ook een satijnen armband met gouden symbool. En daar blijft het niet mee. Minitials sieraden werken verslavend, ik wil er steeds meer. De service is ook echt top!! Heel goed geholpen in de winkel. Overal wordt over meegedacht!! Ik kan iedereen een minitials aanraden, het is een buitengewoon mooi gouden sieraad wat met veel liefde wordt gemaakt!

Minitials kan al je wensen in een sieraad verwerken

Wat ik zo mooi vind aan Minitials is dat zij alles in een sieraad kunnen verwerken: iemand zijn handschrift, iemand zijn vingerafdruk, allerlei symbolen, noem het maar op. Ik ben zelf gelukkige eigenaar van een ketting waarop ik iets heb kunnen laten graveren met emotionele waarde. Ik vind het mooi dat Minitials dingen kan vereeuwigen op een sieraad en de service die zij daarnaast leveren is perfect van begint tot eind. Dikke aanrader!!

Origineel merk met gespecialiseerde service!

Ben een trotse eigenaar van een prachtige Minitials ketting en armband. Zowel de kwaliteit van het product is hoogwaardig als de service die het team verleend. Bij twijfel helpen ze je de juiste keuze te maken, of dit nou gaat om het soort sieraad, de kleur van het goud of de geschikte maat. Al jarenlang draag ik mijn sieraden van Minitials zonder ze een enkele dag af te doen en ontvang er nog geregeld complimenten over!

Absoluut mijn nummer 1 sieradenmerk!

Zoveel mooie producten dat ik altijd al weer een nieuw sieraad op het oog heb bij een aankoop. Bijna al mijn sieraden zijn van Minitials, ik kijk amper nog naar andere merken. Ik heb de sieraden van Minitials 24/7 om en ze blijven mooi en tijdloos. Het leuke aan de satijnen armbandjes is dat je de kleuren van de koortjes kunt verwisselen, zodat je je armbandjes kunt aanpassen aan het seizoen. Daarnaast heeft Minitials een top service en word je altijd erg goed geholpen. Ik zou Minitials aan iedereen aanbevelen!

Victoriapark 8

5611BM Eindhoven

+31634862622

Over Minitials

Minitials is een sieradenmerk gevuld met liefde. Opgericht in 2011 door Marshia en Marloes om hun kinderen altijd dichtbij zich te dragen op een stijlvolle en subtiele manier. De persoonlijke sieraden van Minitials zijn handgemaakt in Nederland van 18 karaat goud.