Mijn allermooiste sieraden!

Een prachtige winkel met super lief en behulpzaam personeel! Mega goede service, de meiden van minitals staan altijd voor je klaar! Ik ben ontzettend blij met mijn sieraden en draag ze elke dag! Het liefste hang ik mezelf helemaal vol want je wil ALLES hebben!!! Ga zo door toppers!

Super kwaliteit

Ik heb mijn minitials nu al 6 jaar elke dag om. Het is super subtiel en blijft gewoon mooi. 1x ben ik met sporten achter iets blijven haken en hebben ze de ketting kosteloos weer gemaakt. Super service!

Top kwaliteit en top service!

Al meerdere malen sieraden bij minitials gekocht. Super blij mee! Super fijn geholpen daar en de kwaliteit is top! Snel maar weer eens kijken voor wat nieuws erbij!

Super service

Geweldig bedrijf

Liefde voor mensen/sieraden merk je direct

Dames met gevoel voor stijl en klasse, de sieraden ademen dat en daarom prachtig om met zo’n subtiel sieraad jouw geliefden bij je te dragen. Met liefde wordt meegekeken naar de mogelijkheden en wordt een persoonlijk sieraad gemaakt. Echt uniek in kwaliteit. Ik heb dan ook bewust voor Minitials gekozen, 18 karaat, dat verdienen de initalen van mijn lieve kindjes. Alle meiden in de winkel zijn stuk voor stuk een verlengstuk van Marshia en Marloes. Je voelt je direct welkom en bijzonder in deze winkel.

Tevreden klant!

Super blij met mijn sieraden en een TOP service! :-)

Meedenkend en flexibel, empatisch bedrijf

Heel prettig bedrijf. Laatst een armband gekocht en het personeel dacht op een hele ongedwongen manier met mij mee. Hierdoor voelde ik mezelf heel erg op mijn gemak en heb ik een weloverwogen beslissing kunnen nemen. Ik ben nog elke dag blij met mijn aankoop!

Perfecte service

Vriendelijk, kwalitatief, snel en goede services!

Enkele armbanden en kettingen bij dit vooruitstrevende en innovatieve top winkel gekocht. Over elk artikel even tevreden. De dames staan altijd met een lach klaar om het beste cadeau/sieraad met je uit te zoeken!

Top onderneemsters!

En nog blij met mijn kettinkjes.

Super service

Mijn ketting is ongeveer 3/4 jaar geleden kapot gegaan. Deze heb ik toendertijd bij een lokale juwelier laten maken. Ik wist namelijk niet dat je je ketting naar minitials kon opsturen ter reparatie. Laatst kwam ik erachter dat het aangezette stuk, nep was! Helemaal zilver uitgeslagen. Minitials gaf aan dat ondanks de garantie eigenlijk vervallen is, zodra er een andere juwelier aan gezeten heeft, zij mijn ketting toch konden maken. Het enigste wat ik betaalde waren de verzendkosten. Super nette service, je ziet er nauwelijks iets van!

Quality & love

Minitials don’t just sell you jewellery, they capture a memory!! There products are so amazing, the quality is super high, service is fantastic & they want to make you a perfect piece just for YOU!! I’m building my own little minitials collection, that Is treasured by me & by my family for years to come!! #inevertakeitoff

Fabulous!!

Een geweldig sieradenmerk waarbij je degene die belangrijk voor je zijn altijd bij je zijn

Kwaliteit is geweldig & de aftersales is top! Krijg regelmatig nieuwe koordjes thuisgestuurd voor mijn armbandjes. Team is lief! Zou iedereen Minitials aanbevelen.

I loooove minitials

Mooie sieraden, lieve meiden

Mooie sieraden, top kwaliteit, super service!

Super mooie sieraden

Geweldige service, kwaliteit & design!!

Het allermooiste gouden sieraden merk. Mooi, origineel en uniek design. Klantvriendelijk, behulpzaam en altijd gezellig! Ik draag het merk al ruim 6 jaar en de kwaliteit is top, nog nooit problemen ondervonden en inmiddels als meerdere malen een tevreden terugkerende klant :)

Top service!

Al mijn wensen kon ik uitspreken, al mijn vragen werden meteen beantwoord. Ik draag mijn sieraad elke dag met liefde.

Lieve leuke ervaring!

Heb er een armbandje en ketting van en was bij beide tot tranen geroerd, zo liefdevol geholpen, zeker alle sterren waard! X

Very happy!

Very nice necklace, elegant and simple

Snelle levering, prachtig tijdloos sieraad, vriendelijke klantenservice

Na de geboorte van mijn zoon wilde ik mijn moeder graag een mooi cadeau geven ter ere van haar nieuwe rol als oma. Ik heb rondgekeken en kwam telkens toch weer terug bij Minitials. Het sieraad werd al op de tweede dag na het doen van de bestelling geleverd. Toen zij zo ontroerd was na het openmaken van haar cadeau en ik zag hoe mooi de ketting haar stond besloot ik om eenzelfde ketting aan mijzelf cadeau te doen. Wederom een super snelle levering! Ik heb tevens contact gehad met Minitials n.a.v. een vraag en mijn vraag werd vriendelijk en snel afgehandeld. Mochten wij het geluk hebben om in de toekomst nog een kindje op de wereld te zetten dan zal ik voor de toevoegingen zeker weer terugkomen bij Minitials.

Super service!

Zo blij met mijn armbandje, ga er snel nog een aanschaffen. Super dat er een reuze keuze is aan kleuren armbandjes en deze krijg je erbij, is toch perfect!

Mooi, klein, sterk en waardevol!

Vanaf dag 1 dat ik mijn minitials om kreeg heb ik hem nooit meer af gedaan. Nu 10 jaar later is mijn ketting nog steeds mooi en heb ik mijn assortiment met nog een ketting en armbandjes uitgebreid. Verslavend de collectie van Minitials! Ik draag het elke dag met trots en beveel het iedereen aan! Want hoe leuk is het ook regelmatig een compliment te krijgen over je mooie sieraden. ❤️

Victoriapark 8

5611BM Eindhoven

+31634862622

Over Minitials

Minitials is een sieradenmerk gevuld met liefde. Opgericht in 2011 door Marshia en Marloes om hun kinderen altijd dichtbij zich te dragen op een stijlvolle en subtiele manier. De persoonlijke sieraden van Minitials zijn handgemaakt in Nederland van 18 karaat goud.