Ik voel me altijd welkom en serieus genomen. Het is er altijd gezellig en ik ben super vriendelijk ontvangen
HI Lianne, Bedankt voor je lieve review en fijn om te lezen dat je altijd zo vriendelijk geholpen wordt bij ons in de winkel, hier streven we ook altijd naar! Enjoy your Minitials and never take it off! Liefs Moniek
Wat ben ik blij met mijn unieke, handgemaakte ketting! Melanie en de goudsmid waren zeer kundig en meedenkend met mijn persoonlijke wensen. A la minute toverden ze mijn wensen om tot een prachtig sieraad! Geweldig!
Hi Fleur, Bedankt voor je lieve review. Ik ga dit zeker terug koppelen aan Melanie en aan Anouk, dit vinden ze erg leuk om terug te horen! Geniet van je sieraad en dat je kindjes de armbandjes maar met veel liefde en plezier mogen dragen! Liefs Moniek
Prachtig inpakt, snel in huis, helemaal naar wens, top product. We waren en blijven helemaal fan!
Hi, Wat een leuke en lieve review om dit terug te lezen. Fijn dat je zo tevreden bent over Minitials, hopelijk tot snel weer! Liefs Moniek
Snel en super mooie sieraden!
Hi Laura, Bedankt voor je mooie recensie! Wat fijn om te horen dat je blij bent met de sieraden. Heel veel plezier met de sieraden! Never take it off. Liefs, Inge - Minitials
Ik ben in Eindhoven mijn sieraad gaan uitzoeken. de vorige keren in de winkel kreeg ik wel een kopje koffie dit was nu niet het geval. maar voor de rest prima. Ik heb wel even op het sieraad gewacht, langer dan de 10 dagen, en op de dag dat ik het sieraad kreeg, bleek maat 55 besteld te zijn ipv 50, daarna is het super snel opgelost en per post keurig verstuurd, de ring blijkt nu iets te groot, maar na contact geven jullie netjes de perfecte service dat deze kleiner gemaakt kan worden en dat jullie hem dan retour sturen.
Hi Marsha, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je fijn geholpen bent in onze winkel. Onze excuses dat het leveren van de ring langer duurde dan de 10 werkdagen en dat in eerste instantie het niet de juiste maat was. Gelukkig hebben dit snel kunnen oplossen. Het verkleinen is voor ons geen probleem. We zullen dit zo snel mogelijk doen zodat jij met plezier je ring kunt dragen. Alvast heel veel plezier met de ring & never take it off ;). Liefs, Inge
Goed en heel persoonlijk geholpen. Nemen alle tijd voor je. Onder het genot van een drankje kan je rustig je sieraad uitzoeken. En je raakt helemaal verslaafd aan deze prachtige sieraden. Draag mijn kettingen elke dag en ziet er nog uit als nieuw! Het volgende sieraad staat al op de planning!
HI Sanne, Bedankt voor je lieve review. Wat leuk om te lezen dat je onze sieraden met zoveel plezier draagt elke dag. Ik ben benieuwd wat je volgende sieraad gaat worden!! Hier helpen we je natuurlijk weer graag mee. Liefs Moniek - Minitials
Ik ben heel blij met mijn nieuwe oorbellen! Sieraden van Minitials worden altijd heel mooi verpakt, de service in de winkel en via whatsapp is heel goed.
HI Angela, Fijn om te lezen dat je blij bent met je nieuwe oorbellen en leuk om te lezen dat je onze sieraden en verpakkingen als goed ervaart! Hopelijk tot snel. Liefs Moniek - Minitials
Gewoon heel goed
Hi Eric, Bedankt voor je review, leuk om te lezen dat je onze service als heel goed ervaart! Liefs Moniek - Minitials
Heel mooie armband binnen gekregen!
Hoi Lieke, Fijn om te horen dat je tevreden bent over je sieraden. Heel veel draagplezier. Liefs Moniek - Minitials
Heel blij met mijn ketting van minitials! Snel geleverd en mooi verpakt.
Hi Julie, Bedankt voor je review, goed om te lezen dat je sieraad snel geleverd is. Hier streven wij ook zeker naar! Heel veel draagplezier. Liefs Moniek-Minitials
Heel lief netjes. En gelukkig ook grappig geholpen. Met het uitzoeken van hangertjes voor m’n dochters en mij. En ze te laten vullen met as van hun opa en oma en mijn ouders . Echt top ! Dankjewel hiervoor
Hi Marionne, Wat een mooie recensie. Wat speciaal dat jullie met z'n drieën bij ons in de winkel zijn geweest voor het uitzoeken van een gedenksieraad. Fijn dat jullie door Caroline op lieve, nette maar ook leuke manier geholpen zijn. Enjoy your Minitials and never take it off! Liefs, Inge (Minitials)
Telefonisch doorgesproken wat ik wilde hebben Toen in de winkel de puntjes op de i gezet en daarna snel en vakkundig in orde gemaakt Top service
Hi Ron, Bedankt voor de mooie recensie! Fijn dat je alle contact momenten als prettig hebt ervaren. We proberen altijd met de klant mee te denken. Zeker als een sieraad voor een bepaalde datum klaar moet zijn. Super dat dit is gelukt! Heel veel plezier met het sieraad. Liefs, Inge (Minitials)
De ketting was super mooi verpakt geleverd in een rond champagne kleurig doosje met een mooi tasje en er zaten worstenbroodjes bij ivm de nieuwe collectie voor vaders. Helaas was het varkensvlees en konden we er zelf niet van genieten
Hi Florine, Bedankt voor je recensie. Wat jammer om te lezen dat jullie niet hebben genoten van de worstenbroodjes. Wisten jullie trouwens dat de helft van de worstenbroodjes vegetarisch was? Gelukkig zijn we blij om te lezen dat de ketting en de verpakking in de smaak viel :). Heel veel plezier met het dragen van de ketting! Never take it off. Liefs, Inge
Alle aandacht in de winkel. Meedenken, showen, geduldig en ontzettend vriendelijk. Uiteindelijk online gekocht en werd als een ècht cadeau verstuurd. Helemaal happy!
Hi Niki, Wat ontzettend leuk om te lezen dat je zo fijn geholpen bent in de winkel. We proberen altijd met de klant mee te denken en zo goed mogelijk advies te geven. Super om te lezen dat ook de ervaring thuis als prettig werd ervaren. Heel veel plezier met jouw Entangle ring! Never take it off :). Liefs, Inge (Minitials)
Minitials ketting was gebroken. Ketting kosteloos (alleen verzendkosten) en snel gerepareerd door Minitials. Bedankt!
Hi Geertine, Wat vervelend dat de ketting gebroken was. Fijn om te lezen dat we de ketting hebben kunnen repareren. We proberen dit altijd zo snel mogelijk te doen. We wensen je weer heel veel plezier met het dragen van de ketting :). Liefs, Inge (Minitials)
Enige tijd geleden heb ik 2 kettinkjes gekocht met ieder eigen hangertjes. Omdat de kettinkjes steeds in elkaar verstrikt raakten wilde ik graag van twee kettinkjes 1 maken. Minitials heeft dit direct opgepakt. Ik heb alles opgestuurd en binnen een paar dagen had ik mijn bestelling terug: 1 ketting met alle hangertjes eraan zonder verdere kosten. Wat een service!
Hi Manon, Bedankt voor je recensie. Helaas kunnen we nooit helemaal voorkomen dat kettingen in elkaar gaan draaien. Super om te lezen dat er is gezocht naar een passende oplossing. We streven ernaar om de ketting altijd zo snel mogelijk weer retour te sturen zodat je de ketting niet lang hoeft te missen. Heel veel plezier met het dragen van jouw ketting. Liefs, Inge (Minitials)
Met veel plezier draag ik non stop mijn koord armbanden. Geniet er iedere dag van.
Hi Sabrina, Bedankt voor je review. Super om te lezen dat je de sieraden non stop draagt. Met die gedachten zijn al onze sieraden ontworpen. Never take it off ;) Liefs, Inge (Minitials)
Ja was top! Hele fijne hulp bij het uitkiezen van een ketting. Bijzonder vooral, heel speciaal
Hi Pim, Bedankt voor je mooie recensie. We proberen van elke afspraak iets speciaals te maken. Fijn om te lezen dat je het zo ervaren hebt in onze winkel. Never take it off! Liefs, Inge (Minitials)
Van A tot Z dik in orde! Zowel de bestelling, productie als de levering verliepen vlot. En het juweel is nog mooier in het echt dan op de foto! Niet twijfelen om te bestellen, gewoon doen!
Hi wendy, Bedankt voor je recensie. Super om te lezen dat het bestellen van het sieraad vlot is verlopen. Dat we je verwachtingen hebben overtroffen vinden we fantastisch om te lezen. Enjoy your Minitials and never take it off! Liefs, Inge (Minitials)
Hi Sanne, Bedankt voor jouw recensie! Wat een mooi vaderdag cadeau heb je gekocht. Veel plezier met het sieraad. Liefs, Inge (Minitials)
Super snelle service. 4 jaar geleden heb ik een ketting met de initial gekregen, nu kwam er een nieuwe letter bij. Ik vond het erg spannend om mijn huidige ketting op te sturen. Na 1 dag kreeg ik al een telefoontje dat de ketting goed was ontvangen! En om het nog eens mondeling door te nemen hoe mijn nieuwe ketting eruit kwam te zien!! Geweldig geweldig geweldig
Hi Vera, Ik kan me voorstellen dat het spannend is om een ketting met emotionele waarde op te sturen. Gelukkig was de ketting snel bij ons en hebben we het nieuwe initiaal snel kunnen bevestigen. Heel veel plezier met jouw nieuwe ketting :). Never take it off. Liefs, Inge
Ik heb een Minitials drie signature ketting en twee satijnen armbanden (two unchained en oval signature) en alles is even mooi en blijft dat ook. Ik raad het iedereen aan, het zijn met liefde gemaakte sieraden
Hi Marcella, Bedankt voor jouw recensie! Wat een mooie collectie heb je al. Zo leuk om te lezen dat jij als klant onze liefde voor de sieraden voelt. Daarvoor doen we het. Heel veel plezier met jouw sieraden. Never take it off! Liefs, Inge (Minitials)
Goed geholpen
Hi David, Fijn om te lezen dat je goed geholpen bent door Caroline in de winkel. Enjoy your Minitals! Liefs, Inge (Minitials)
Fijn geholpen door de medewerkers. Het was erg druk, dus ze hielp ons buiten. Dat was voor ons geen probleem. Fijn dat we daardoor sneller aan de beurt waren. Erg blij met de aankoop. Het maantje is erg scherp. Binnenkort ga ik even terug dan verhelpen ze dit, het is geen probleem.
Hi Imke, Bedankt voor je review. Wat super om te lezen dat je goed geholpen bent door onze medewerkers. Op drukke momenten proberen we iedereen nog steeds zo goed mogelijk te helpen. Gelukkig was dit voor jou geen probleem. Vervelend dat het maantje te scherp was maar dit hebben onze goudsmeden zo voor je verholpen, zodat je de ketting weer met plezier kunt dragen. Enjoy your Minitials and never take it off! Liefs, Inge
Goede service en ze denken goed mee!!
Hi Marielle, Bedankt voor de mooie review! We proberen altijd mee te denken. Fijn omdat je dat zo ervaren hebt. De kleine disc met vingerafdruk is prachtig geworden. Heel veel plezier met het dragen van de armband. Liefs, Inge (Minitials)
Victoriapark 8
5611BM Eindhoven
Minitials is een sieradenmerk gevuld met liefde. Opgericht in 2011 door Marshia en Marloes om hun kinderen altijd dichtbij zich te dragen op een stijlvolle en subtiele manier. De persoonlijke sieraden van Minitials zijn handgemaakt in Nederland van 18 karaat goud.