Fantastisch!!!!!
Hi Valentijn, Fijn dat je Minitials ervaart als fantastisch, hier worden wij altijd heel blij van!! Liefs Moniek - Minitials
Mooie armband met gouden balk en eigen gepersonaliseerde tekst
Hi Tamara, Bedankt voor je review. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze memory Lane armband. Heel veel draag plezier. Liefs Moniek - Minitials
Goeie service denken altijd mee en niks is hun te veel. Aanrader als je een mooi sieraad wil kopen.
Hi Nadine, Bedankt voor je leuke review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en onze sieraden! Enjoy your Minitials and never take it off! Liefs Moniek - Minitials
Na eerdere bestellingen, zowel online als in de winkel, ben ik overtuigd geraakt van de betrouwbaarheid en het vakmanschap van dit bedrijf. Ook mijn laatste online aankoop verliep perfect. Zorg, aandacht voor de kleinste details, tot en met de verpakking, snelle verzending: alles klopte bij minitials. Aangename ervaring.
Hi Henny, Wat een fijne review om te terug te lezen. Ik zie dat je laatste bestelling de combinatie is geweest van onze 3 Benji's, super combinatie! We streven er ook echt naar dat alles snel en goed geleverd wordt bij onze klanten met een top resultaat! Hopelijk zien we je snel nog een keer in de winkel! Liefs Moniek - Minitials
Heel goed geholpen en mooie sieraden
Hi Rita, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons merk. Veel draagplezier en dat je je sprakle snake maar met veel liefde mag dragen! Liefs Moniek - Minitials
Hele mooie sieraden. En een hele goede service
Hi Femke, Bedankt voor je lieve review en fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service! Hopelijk tot snel. Liefs Moniek Minitials
Ketting was kapot en is kosteloos gemaakt, wat een goede service!
Hi Maaike, Bedankt voor je review! We wensen je weer veel draagplezier van je kettinkje! Enjoy your Minitials and never take it off! Liefs, Jill - Minitials
Ik heb al tweemaal gebruik gemaakt van deze service en ben zeer tevreden. Of je product nu kapot is of wanneer je bijvoorbeeld een lettertje/ steentje oid wilt toevoegen aan je huidige Minitials product, zij werken zorgvuldig en snel.
Hi Samantha, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. We waarderen het enorm dat je dit met ons deelt. We wensen je weer veel draagplezier van je kettinkje! Enjoy!! Liefs, Jill - Minitials
Zéér tevreden over de vlotte communicatie toen ik een vraag aan hun stelde. Ze gaven mij extra tips mee. Levertermijn werd ook correct gerespecteerd. Eenmaal de ketting hier was was deze zeer mooi ingepakt en prachtig afgewerkt!! Zeker een aanrader en een blijvend aandenken aan onze dochter!!
Hi Martijn, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons merk. We vinden het fijn dat je deze ervaring met ons deelt. Fijn dat het cadeautje in de smaak is gevallen, nu kan ze mooi het initiaal van jullie dochter altijd bij zich dragen. Heel speciaal! Enjoy your Minitials and never take it off! Liefs, Jill - Minitials
Van het tasje tot het cadeau doosje alles ziet er leuk uit , passend bij elkaar !
Hi Simone, Bedankt voor je review! Leuk om te horen dat het een beleving was om het pakketje te mogen uitpakken. Veel draagplezier gewenst van je mooie armbandje! Enjoy!! Liefs, Jill - Minitials
Ontzettend goed geholpen en erg tevreden! ❤️
Hi Erna, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je erg tevreden bent. Veel draagplezier van je armbandje gewenst. Enjoy your Minitials and never take it off! Liefs, Jill - Minitials
Heel goed! Alles verlopen zoals gepland!
Hi Kim, Bedankt voor je review! Veel draagplezier van je Benji XL armband gewenst. Enjoy your Minitials and never take it off! Liefs, Jill - Minitials
Minitials kijkt mee, helpt, adviseert maar laat jou je persoonlijke keuze maken. Alles is duidelijk. Zowel online als telefonisch en persoonlijke vragen en/of afspraken worden perfect behandeld
Hi Frederique, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze service goed hebt ervaren! Veel draagplezier van je gepersoaliseerde kettinkje gewenst! Het design van het kroontje was super mooi geworden. Enjoy your Minitials and never take it off! Liefs, Jill - Minitials
Zo'n mooie kwaliteit. Voelt echt heel speciaal. Lekker snelle levering.
Hi Marga, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat we je een speciaal gevoel hebben kunnen geven. We waarderen het enorm dat je dit met ons deelt! Veel draagplezier van je nieuwe oorbel gewenst! Liefs, Jill - Minitials
De mooie initials ketting was netjes binnen de levertijd bezorgd. Helaas een blauw doosje gekregen ipv de roze die ik opgeheven had. Het maakte nu niet zoveel uit, maar ik kan me voorstellen dat bij bepaalde kettinkjes de kleur wel uitmaakt (bijv. een roze doosje als het de initialen van een meisje betreft)
Hi Victor, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het kettinkje helemaal naar wens was. Onze excuses dat het verkeerde kleur doosje is geleverd bij de bestelling. Dit is uiteraard niet de bedoeling. We gaan vandaag een roze doosje naar je nasturen. Enjoy your Minitials and never take it off! Liefs, Jill - Minitials
Het is een hele fijne ervaring bij Minitials. Ik heb een vraag gesteld inzake een toekomstige aankoop via instagram, en had de volgende dag al een reactie. Daarna ben ik heel erg goed geholpen in de winkel en waren ze ook super klantgericht. Later in het tasje zag ik ook dat er een handgeschreven berichtje in was gedaan. Het is al met al echt een fijne ervaring bij Minitials! En de producten zijn natuurlijk tijdloos en van super kwaliteit.
Hi Puck, Bedankt voor je lieve review! Super leuk om te horen dat je een fijne ervaring hebt met ons merk. We waarderen het enorm dat je dit met ons deelt! Veel draagplezier gewenst van je mooie initiaal kettinkje. Enjoy your Minitials and never take it off! Liefs, Jill - Minitials
OK.
Hi Jos, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze service goed hebt ervaren. We proberen doormiddel van de verschillende foto's op onze website en de afmetingen bij de omschrijving een zo goed mogelijk beeld van de ware grootte te laten zien. Enjoy your Minitials and never take it off! Liefs, Jill - Minitials
Ik heb de ketting gekocht voor mijn vrouw en ben goed geholpen aan de telefoon. Ze is er heel blij mee en de ketting staat haar heel goed! Nogmaals bedankt.
Hi Arjan, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je vrouw blij is met haar ketting! Wens je vrouw veel draagplezier namens ons. Liefs Jill - Minitials
Erg tevreden
Hi Abel, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je erg tevreden bent. Veel draagplezier van je armbandje gewenst! Enjoy your Minitials and never take it off! Liefs, Jill - Minitials
Snelle levering, de ketting was prachtig verpakt voor mijn verjaardag! Ik ben er ontzettend blij mee!
Hi Asha, Bedankt voor je review! Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Fijn om te horen dat onze service en het kettinkje goed zijn bevallen. Enjoy your Minitials and never take it off! Liefs, Jill - Minitials
Mooi product, snelle levering.
Hi Jozefien, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je blij bent met je bestelling. Veel draagplezier gewenst! Liefs, Jill - Minitials
Fijne service, er wordt goed de tijd genomen en meegedacht om een geschikt sieraad te vinden. Laagdrempelig contact en snelle productie. Het resultaat was boven verwachtingen. Uiteindelijk een prachtig persoonlijk cadeau mogen geven! Ik zou Minitials zeker aanbevelen!
Hi Chanou, Bedankt voor je lieve review! Fijn om te horen dat je onze service prettig hebt ervaren en dat je blij bent met je kettinkje. Hij was ook echt prachtig geworden! Enjoy your Minitials and never take it off! Liefs, Jill - Minitials
Tegenvaller
Hi Sabrina, Afgelopen vrijdag heeft mijn collega telefonisch contact met je gehad. Jammer om te horen dat je onze Benji armband te klein vond. We proberen doormiddel van het aangeven van de afmetingen en de foto's op onze website een goed beeld te weergeven van de ware grootte. Wel hoorde ik van mijn collega dat erg tevreden was over onze service, dat vinden we natuurlijk fijn om te horen. Liefs, Jill - Minitials.
Uitstekende service en kwalitatief erg mooie en unieke sieraden!
Hi Angela, Bedankt voor je review! Leuk om te horen dat je zo te spreken bent over ons merk, dit waarderen wij enorm! Veel draagplezier van je nieuwe AEON oorbellen gewenst! Liefs, Jill - Minitials
Echt geïnteresseerd in wat je wil hebben en bij twijfel ook extra advies voor wat er allemaal mogelijk is
Hi Roel, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze service goed hebt ervaren. Hopelijk is het kettinkje in de smaak gevallen. Liefs, Jill - Minitials
Victoriapark 8
5611BM Eindhoven
Minitials is een sieradenmerk gevuld met liefde. Opgericht in 2011 door Marshia en Marloes om hun kinderen altijd dichtbij zich te dragen op een stijlvolle en subtiele manier. De persoonlijke sieraden van Minitials zijn handgemaakt in Nederland van 18 karaat goud.