Goed ontvangen . En ze adviseerde mij ook dat was fijn . En ben heel erg tevreden met mijn aankoop
Hi Natashia, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je blij bent met je aankoop, dat horen wij natuurlijk graag. Veel draagplezier van je kettinkje gewenst! Liefs, Jill - Minitials
Na wat zoekwerk online was ik eruit! Een ketting voor moederdag (kreeg ze van onze dochter Yara natuurlijk) nu nog bestellen. Ik twijfelde nog over het lettertype op de ketting en een gesprek via Instagram volgde. Niet veel later kreeg ik de optie om na sluitingstijd ( top!) nog even langs te komen om te beslissen. Zo gezegd zo gedaan en samen met de medewerkster op en neer geappt naar de goudsmid(denk ik) op zoek naar het perfecte lettertype. Ook die gevonden en als kers op de taart kreeg ik ook nog een taart. Al met al geweldig geholpen en ik kom zeker terug zodra onze zoon is geboren. Bedankt team minitials!
Hi Thijs, Bedankt voor je review! Allereerst gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Wat leuk dat Yara voor moederdag een kettinkje cadeau heeft gedaan. Op deze manier zijn moeder en dochter altijd samen, heel speciaal! Fijn om te horen dat je onze service goed hebt ervaren, wij waarderen het enorm dat je dit met ons deelt. Succes met de zwangerschap en we helpen je natuurlijk graag weer zodra de kleine is geboren. Liefs, Jill - Minitials
Voor Moederdag een eerste bezoekje gebracht bij Minitials.... samen met de kids een cadeaubon aangeschaft en op een zeer spontane, vriendelijke manier geholpen. Echt een hele prettige ervaring met ook nog een taart als cadeau! Had niet gehoeven natuurlijk maar door zo’n aardige actie, wel een goede review.... top gedaan en tot de volgende keer...
Hi Martien, Bedankt voor je review! Leuk om te horen dat jullie samen voor moederdag een cadeaubon hebben gekocht bij ons in de winkel. We vinden het altijd erg leuk om onze klanten met een extra kleinigheidje te verwennen. Fijn om te horen dat het taartje in de smaak is gevallen. Tot de volgende keer! Liefs, Jill - Minitials
Wat een feest om het mooie kettinkje met hanger te ontvangen. Nog mooier om te dragen. De taart voor moederdag was ook erg lekker. Superservice van minitials om alles thuis af te leveren.
Hi Ilse, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je zo blij bent met je kettinkje! Enjoy your Minitials and never take it off! Liefs, Jill - Minitials
Hi Pascal, Bedankt voor je review! Enjoy your Minitials and never take it off! Liefs, Jill - Minitials
Minitials heeft hele mooie sieraden. De prijs is flink, maar hiervoor krijg je wel mooie 18karaat gouden sieraden van top kwaliteit. De winkel is goed bereikbaar en als er iets met je sieraad is dan word je heel fijn geholpen door de klantenservice. Zeker een aanrader.
Hi Esther, Bedankt voor je review! Leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over ons merk, dit waarderen wij enorm! Veel draagplezier van je nieuwe armbandje gewenst! Liefs, Jill - Minitials
Fantastische en vriendelijke service en prachtige sieraden
Hi Natalie, Bedankt voor je lieve review! Enjoy your Minitials and never take it off! Liefs, Jill - Minitials
Hele goede communicatie. Via de app en via telefoon houden ze je goed op de hoogte van je bestelling. Ook al had mijn bestelling wat vertraging opgelopen, is er toch voor een passende oplossing gezorgd.
Hi Jason, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze communicatie prettig hebt ervaren. Hopelijk is je vriendin blij met haar kettinkje! Wens haar veel draagplezier namens ons! Liefs, Jill - Minitials
Superservice!
Hi Nynke, Bedankt voor je lieve review! Veel draag plezier Liefs Moniek - Minitials
5 jaar geleden kreeg ik deze ketting toen mijn eerste dochter geboren werd. Nu mijn tweede dochter geboren is heb ik de toevoegingen voor mijn verjaardag en moederdag gekregen. (Helaas geen taartje mogen ontvangen).
Hi JDK, Bedankt voor je review! Gefeliciteerd met de komst van jullie dochter! Leuk om te horen dat je voor moederdag een extra toevoeging hebt gekregen voor aan je kettinkje! Helaas was onze moederdag actie niet van toepassing op de losse initialen/symbolen, vandaar dat er geen taartje bij je bestelling is geleverd. Veel draagplezier van je kettinkje gewenst en geniet van de kleine! Liefs, Jill - Minitials
Ze kwamen het persoonlijk brengen dat is toch GOUD!!!! haha!
Hi Klaas, Wij vinden het ook enorm leuk dat we tijdens kerst en moederdag ieder jaar weer iedereen mogen verassen als we langs komen! Wie weet tot snel. Liefs Moniek - Minitials
Heb al een aardige collectie verzameld, jullie sieraden zijn echt mijn favoriete. Elke keer als ik kom word ik vriendelijk en erg goed geholpen door jullie..! See you soon....
Hi Antonie, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en dat je je collectie steeds verder wil uitbreiden, daar helpen wij je natuurlijk altijd graag bij! Liefs Moniek - Minitials
Op de laatste dag voor moederdag nog snel een last minute bezoek aan de minitials winkel gemaakt. Ik werd er met veel warmte en interesse ontvangen en op een professionele manier geholpen. En als kers op de taart een heerlijke Moederdag taart kado bij het aangeschafte armbandje. Wat wil je nog meer.
Hi Raymond, Wat fijn om te lezen dat we je nog last minute hebben kunnen helpen met het zoeken naar het perfecte moederdag cadeau. Hopelijk heeft de taart jullie goed gesmaakt! :) Liefs Moniek - Minitials
Voor moederdag een tweede initiaal aan mijn kettinkje laten zetten bij Minitials. Heel fijn geholpen door Maartje! Als leuke extra ontvingen we een taartje voor moederdag, erg attent!
Hi Rozemarijn, Bedankt voor je lieve review en leuk om te lezen dat je zo goed geholpen bent door Maartje, dit gaan we zeker aan haar doorgeven! Hopelijk heb je een fijne moederdag gehad en hebben jullie genoten van de taart. Liefs Moniek - Minitials
Geweldige attentie die mooie Moederdag taart en dan het sieraad nog leveren in België erge goede service
Hi Marion, Wat leuk om te lezen dat jullie ook mee hebben gedaan aan de moederdag actie, hopelijk heeft de taart jullie lekker gesmaakt. Veel draagplezier. Enjoy your Minitials and never take it off. Liefs Moniek - Minitials
Fijn bedrijf met vriendelijke personeel en super service! In 1 woord geweldig!
Hi Sandra, Wat een complimenten in 1 zin, wij worden hier altijd heel gelukkig van als we zien dat onze klanten zo tevreden zijn met onze service. Liefs Moniek - Minitials
Goede ervaring
Hi Jonathan, Bedankt voor je review en fijn om te lezen dat je onze service als een goede ervaring ziet! :) Liefs Moniek - Minitials
Heb nu 2x wat aangeschaft bij Minitials en beide ervaringen zijn erg goed. Ze bieden goede kwaliteit producten en bij vragen krijg je snel en zeer vriendelijke reactie.
Hi Raymond, Bedankt voor je leuke review en fijn om te horen dat je al meerdere sieraden van ons hebt. Veel draagplezier en hopelijk tot snel. Liefs Moniek
Samen met mijn dochter een ketting gekocht. Wij zijn er beide waanzinnig blij mee De service in de winkel was echt super!
Hi Miranda, Bedankt voor je recensie. Wat fijn om te horen dat jullie allebei waanzinnig blij zijn met de ketting. Het was een hele leuke afspraak, heel fijn dat jullie dit ook zo ervaren hebben :). Liefs, Inge (Minitials)
Inmiddels 5 items gekocht en nog steeds bijzonder.
Hi Ralph, Bedankt voor je review! Wauw 5 items al. Super om te horen dat ze nog steeds bijzonder zijn. Heel veel plezier met de sieraden en never take it off! Liefs, Inge (Minitials)
Mooie producten, snelle levering. Vriendelijk personeel
Hi Guido, Bedankt voor je recensie! Heel fijn om te lezen dat je onze producten mooi vind en dat de levering snel was. Hier streven we altijd naar! Enjoy your Minitials and never take it off! Liefs, Inge (Minitials)
Fijne ervaring, goede service
Hi Eva, Bedankt voor je recensie! Wat een mooie collectie heb je ondertussen van Minitials. Heel veel plezier met het dragen van ervan, never take it off ;). Liefs, Inge (Minitials)
Zoals de titel al vermeld, uitstekende service met een persoonlijke touch. Het Moederdag presentje was ook fantastisch dat maakte mijn kado voor Moederdag helemaal compleet.
Hi Dave, Wat ontzettend leuk om te lezen dat de Moederdagactie een succes was! Bedankt voor de recensie en het mooie compliment! Enjoy your Minitials and never take it off! Liefs, Inge (Minitials)
Uitstekende service! Ondanks de drukke moederdag kon ik toch nog terecht. Fijn geholpen en ook qua voorwaarden met retourneren erg flexibel. Prima ervaringen dus
Hi Louise, We proberen zelfs in de drukke Moederdag periode iedereen te helpen. Fijn om te lezen dat jouw ervaring in onze winkel prettig was. Hopelijk was het retourneren niet nodig :). Enjoy your Minitials! Liefs, Inge (Minitials)
Voor Moederdag werd ik verwend met een hele mooie armband van Minitials. Ik heb al meer sieraden van Minitials dus was bekend met de goede service. Maar de Moederdag-ervaring was echt super! Na de rozen van vorig jaar, werd het kado nu met een lekkere moederdagtaart thuis bezorgd! Echt een aanrader!
Hi Martje, Wat een prachtig cadeau voor Moederdag! Elke Moederdag proberen we een speciale actie te houden. Het is zo leuk om te lezen dat dit gewaardeerd wordt. Heel veel plezier met het dragen van de sieraden! Wij gaan alvast brainstormen over onze nieuwe actie voor volgend jaar ;). Liefs, Inge (Minitials)
Victoriapark 8
5611BM Eindhoven
Minitials is een sieradenmerk gevuld met liefde. Opgericht in 2011 door Marshia en Marloes om hun kinderen altijd dichtbij zich te dragen op een stijlvolle en subtiele manier. De persoonlijke sieraden van Minitials zijn handgemaakt in Nederland van 18 karaat goud.