Ziet er goed uit,, nette site

Lederen Short gekocht vond hem wel erg soepel, maar kwa afwerkening en eerste indruk nettjes dus wait and see..

Top alles zéér correct,jammer ,geen nederlandse vertaling

Correct en vriendelijk

Het is gegaan zoals het hoort. Er was vertraging door vakantie, maar dat werd netjes aangegeven

Kan beter

Helaas naar 1.5 week wachten nog steeds niks gehoord en ontvangen.

De service van dit bedrijf is op en top goed,

Door de feestdagen heb ik wat langer op mijn bestelling moeten wachten en na dat ik de verkoper aan de telefoon had gekregen met uitleg en excuus heb ik mijn product vervolgens snel ontvangen, Als excuus kreeg ik een set lashandschoenen cadeau, Vervolgens is er nog 2 keer naar mij gebeld met de vraag of ik alle 2 de bestellingen ontvangen had en of ik teVreden was. Zorgen goed voor hun klanten.

Een goede service, prijs en lever snelheid

Uitmuntend

Snel geleverd en een effectieve werking

alles zoals verwacht, vlot en mooie prijs

alles in orde

Netjes en snel

Niets op aan te merken

Gekregen wat er besteld is

Ik vindt het wel jammer dat de items bij verschillende leveranciers moet weg komen zodat wat je besteld nuet in één keer bij je thuis gebracht wordt

Vlotte service, correct, fijne webshop

Fijne webshop met allerlei spullen voor te smeden, vind je zo goed als niet in België. Voor ons dus heel praktisch! Vlotte afhandeling en levering!

Produkten nog niet gebruikt!! Levering wel goed verlopen.

Produkt nog niet gebruikt!!!!

Goede kwaliteit

Zeer goede kwaliteit en redelijk snel geleverd

Snel , correct beschreven en prijs bewust.!

Snel, correct beschreven en prijs bewust.! ja ik kom terug.!

Fijn assortiment voor een goede prijs

Na lang zoeken hier gevonden wat ik nodig had. Echte specialisten!

Goede levering en super Service

Overzichtelijk webshop en levering ben binnen een dag! Top geregeld‘

Bij het openen van de verpakking vond ik de oven heel erg klein, viel eerlijk gezegd tegen. Maar bij het gebruik maakt hij alles goed, snel warm en laag energieverbruik. Prima oventje dus, erg tevreden mee.

geweldig

snel geleverd, goede informatie gekregen

gewoon goed

levering en product gewoon goed

Zeer snel geleverd en goede prijs kwaliteit

Zeer snelle levering en ruime keuze voor een mooie prijs

dank voor de snelle levering en goede producten.

Meer dan een webwinkel alleen

Naast een snelle levering is ook de telefonische berijkbaarheid goed. En geven een bruikbaar advies.

Snelle levering en kon gelijk aan de slag met smeden, alle toebehoren zaten erbij voor een goed begin! Goede prijs voor goede spullen!

Prima en vlot

Goede keus op website, snelle levering. 1 aanmerking: voor twee lashandschoenen een enorm grote verpakking doos

Je krijgt wat je ziet, en snel!

Ik kocht vuurvaste stenen, die licht en zeer breekbaar zijn, en ze zijn ongebroken geleverd. Top dus.

156 Industrieweg b

Best 5683CG