Produkten nog niet gebruikt!! Levering wel goed verlopen.

Produkt nog niet gebruikt!!!!

Goede kwaliteit

Zeer goede kwaliteit en redelijk snel geleverd

Snel , correct beschreven en prijs bewust.!

Snel, correct beschreven en prijs bewust.! ja ik kom terug.!

Fijn assortiment voor een goede prijs

Na lang zoeken hier gevonden wat ik nodig had. Echte specialisten!

Goede levering en super Service

Overzichtelijk webshop en levering ben binnen een dag! Top geregeld‘

Bij het openen van de verpakking vond ik de oven heel erg klein, viel eerlijk gezegd tegen. Maar bij het gebruik maakt hij alles goed, snel warm en laag energieverbruik. Prima oventje dus, erg tevreden mee.

geweldig

snel geleverd, goede informatie gekregen

gewoon goed

levering en product gewoon goed

Zeer snel geleverd en goede prijs kwaliteit

Zeer snelle levering en ruime keuze voor een mooie prijs

dank voor de snelle levering en goede producten.

Meer dan een webwinkel alleen

Naast een snelle levering is ook de telefonische berijkbaarheid goed. En geven een bruikbaar advies.

Snelle levering en kon gelijk aan de slag met smeden, alle toebehoren zaten erbij voor een goed begin! Goede prijs voor goede spullen!

Prima en vlot

Goede keus op website, snelle levering. 1 aanmerking: voor twee lashandschoenen een enorm grote verpakking doos

Je krijgt wat je ziet, en snel!

Ik kocht vuurvaste stenen, die licht en zeer breekbaar zijn, en ze zijn ongebroken geleverd. Top dus.

Direct geleverd en goede kwaliteit..

Heel tevreden van materiaal

Alles oké buiten het doorgeven aan de chauffeur van de kamion dat hij het materiaal op de oprit mocht zetten. Daardoor 2 maal langs gekomen om te leveren. Het materieel moet ik nog testen daar reageer ik ook op later . Alvast bedankt voor de goeie service.

Degelijke spullen. Snelle levering.

Brander voor smeltoven goed verpakt. Documentatie zeer duidelijk. Ziet er degelijk uit, voelt degelijk aan. Kortingscode voor volgende bestelling zat erbij.

Beter dan het gemiddelde bedrijf

Snelle service en opvolging van naleveringen.

Efficiënt en snelle levering

Efficiënt en snelle levering

Snel en persoonlijk

Voor mijn bestelling had ik eerst wat vragen. Deze werden heel snel en netjes beantwoord. Ook de bestelling ging vlot: zo besteld, en een dag erna al in huis. Goed verpakt. Ook om de prijs hoef je niet verder te shoppen: deze zijn heel netjes bij een breed aanbod.

Een goede en vlotte afhandeling van de bestelling

Ik heb degelijk materiaal ontvangen (gasbrander) voor mijn hobby.

Goede levering.

Goede leveringstijd etc.

Professioneel en snel

Professioneel en snel

Niet zo tevreden....

Ik wacht nog steeds op de nalevering van de smeltkroestang en één gietvorm. Voorlopig kan ik dus nog niets doen met mijn oven ! Kreeg ook nog geen reactie op de vraag naar levertermijn. Als alles er is kan ik misschien een andere beoordeling geven.....

Industrieweg 156 b

5683CG Best

Over 123smeden

Aankoop reviews zijn de levensader van ons bedrijf, wij stellen het dan ook zeer op prijs wanneer u uw eerlijke mening achterlaat op deze pagina. Mede door uw mening kunnen we in de toekomst verbeteringen doorvoeren om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Bij voorbaat dank en we zien u graag terug in onze webshop!