Uitstekend product van kwaliteit
Met de aankoop van een nieuwe Iphone SE 2020, koos ik wederom voor een insteekhoesje van Valenta. En ik wist waarom:
In 2013 kocht ik voor mijn eerste smartphone, een Samsung Galaxy Young, reeds een Valenta-insteekhoesje. Ik heb altijd gehouden van dit geweldige ontwerp, uitgevoerd in glad bordeaux-leder. Het geselecteerde leder is hoogwaardig en degelijk aan elkaar genaaid, waardoor het hoesje heel lang meegaat. Een perfect ambachtelijk product voor de bescherming van een hoog technologisch product, een mooie combinatie.
Toen ik nu, 8 jaar later opnieuw koos voor Valenta voor mijn Iphone SE 2020, werd ik niet teleurgesteld. Het insteekhoesje heeft een perfecte pasvorm en is mooi uitgevoerd in zwart leder. Kwaliteit heeft men bij Valenta dus nog steeds hoog in het vaandel.
Met de handige lus trek je aan de bovenkant de telefoon uit het hoesje. Zo behoud je de originele 'feeling' van de telefoon in de hand, daar waar andere hoesjes het mooie ontwerp van de telefoon veelal verbergen door er een plastic huls over te maken. Valenta biedt hier dus een geweldige oplossing voor aan.