Snelle levering en goed verpakt!

Goede website, wordt snel verzonden en alles netjes verpakt. Top!

Prima webshop

Snel en betrouwbaar service

Prima levering en uitstekende reactie op de e-mail

Prima levering en uitstekende reactie op de e-mail

Was supper snel en goed ver pakt en gedaan wat is beloofd

Was goed goed koop en snel geleverd Mijn klussen vrienden heb ik het door gegeven ..ga zo door BEDANKT

Uitstekend bedrijf.

Schroeven besteld een kleine order, keurig op tijd geleverd.

snel geleverd goed verpakt

Eerste bestelling; voor herhaling vatbaar!

Voor het eerst een bestelling bij Van Dijk in Meppel via Schroef.nl geplaatst. Is goed bevallen. Duidelijke site met voorraadinformatie, redelijke prijzen en zeer snelle afhandeling met duidelijke communicatie. Hier ga ik beslist vaker gebruik van maken.

Goede en snelle levering

goede prijs en snelle levering. Wat wil je nog meer. Daarnaast had ik een vraag per email verstuurd en daar reageren ze snel op.

Snelle levering, goede prijs

Bestelling via internet, snelle bevestiging en aflevering binnen 2 dagen.

Trage levering

kleine bestelling gedaan en na 4 dagen nog geen bericht wanneer ik de bestelling ontvang. Echter wordt er wel al om een beoordeling gevraagd. Misschien iets sneller afhandelen en minder snel vragen om beoordelen

Zondag 4 moertjes en plastic dopjes besteld en woensdag al in huis

Topmateriaal verstuurd door zeer vriendelijke medewerkers

Dag Albert/Nico en alle andere medewerkers, Ik heb zojuist de bestelling ontvangen. Alles was weer keurig verpakt, zoals ook de stukken draadeind die zo mooi op een plank bevestigd waren tegen het verbuigen tijdens transport. Ik heb alles even nageteld, en op 1 bestelling na was alles compleet. Er ontbrak helaas 1 carrosserie ring rvs M8 (49 ipv 50) Ik heb hier uiteraard wel een passende oplossing voor, dus het is slechts een vaststelling en zeker geen klacht. Ik zal de onderdelen met veel plezier gebruiken. Mijn hartelijke dank voor de snelheid van verzenden, en hopelijk graag tot de volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Tom

Supersnel

Slim & Easy

Snel en correct geleverd

De bouten en moeren waren netjes verpakt en de aantallen klopte.

Ontvangen wat ik nodig had.

Wat een waanzinnige bout, die slotbout

Och waar begin ik...bij de kop? Mooi afgerond, glimmend... En onder die kop zit een verrassing...een vierkantje. Dat blijkt zich in het hout vast te zetten, zodat je aan de andere kant een moer kunt vastdraaien. En dan de andere kant. Wat. Een. Schroefdraad. Wow. Je kunt er geweldig goed een moer opschroeven. Supersoepel. En ook er weer af. Het is ongelooflijk. Echt. Slotbouten van schroef punt nl. Een aanrader.

eenvoudig besteld snel geleverd.

zie boven

Snel en goede prijs

Snelle verzending en zeer redelijk verzendkosten. Ook de prijs is prima. Zou alleen graag in de adres gegevens willen zien dat het huisnummer apart opgegeven kan worden. Door een zeer lastig systeem gaat het nogal eens mis in Lelystad. Pakketje werd dan ook verkeerd afgeleverd maar omdat ik had gezien dat DHL het adres aangepast had, kon ik het toch nog snel bij het verkeerde adres vandaan halen.

Snelle levering, goed verpakt en leuke inhoud.

besteld en de volgende dag in huis

Snelle levering. Prijzen redelijk.

Snelle levering. Prijzen redelijk.

Product naar verwachting

Snel geleverd. Niks mis mee

Snelle levering en groot assortiment

Ruime keuze, makkelijk bestellen en snelle levering

Blankenstein 210

7943PG Meppel

Over Schroef

Schroef.nl is onderdeel van Van Dijk Ijzerwaren Vakhandel in Meppel. Het grootste assortiment kwalitatieve en professionele materialen. De juiste schroeven, pluggen, bouten, moeren, lijm en meer voor al je klussen. Voordelig thuisbezorgd.