Goede website, wordt snel verzonden en alles netjes verpakt. Top!
Goedemorgen Peter, Bedankt voor het delen van jouw beoordeling over Schroef.nl! We vinden het fijn om te lezen dat je tevreden bent over zowel de webshop als jouw bestelling Met vriendelijke groet, Nanne Delen Team Schroef.nl
Snel en betrouwbaar service
Hallo Jantine, Bedankt voor jouw beoordeling over Schroef.nl! We waarderen het dat je hier de tijd voor hebt genomen Met vriendelijke groet, Nanne Delen Team Schroef.nl
Prima levering en uitstekende reactie op de e-mail
Goedemorgen Jeroen, Bedankt voor jouw beoordeling! Fijn om te lezen dat we er een tevreden klant bij hebben. We wensen je vast veel klusplezier Met vriendelijke groet, Nanne Delen Team Schroef.nl
Was goed goed koop en snel geleverd Mijn klussen vrienden heb ik het door gegeven ..ga zo door BEDANKT
Beste Michiel, Bedankt voor jouw bestelling, de beoordeling en natuurlijk jouw aanbeveling aan vrienden! We waarderen het dat je hier de tijd voor hebt genomen. Alvast veel klusplezier! Met vriendelijke groet, Nanne Delen Team Schroef.nl
Schroeven besteld een kleine order, keurig op tijd geleverd.
Goedemorgen Thijs, Fijn om te lezen dat jouw order mooi op tijd is geleverd. Bedankt voor het delen van jouw beoordeling! Met vriendelijke groet, Nanne Delen Team Schroef.nl
snel geleverd goed verpakt
Hallo Ruud, Bedankt voor jouw beoordeling! We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling over Schroef.nl te schrijven Met vriendelijke groet, Nanne Delen Team Schroef.nl
Voor het eerst een bestelling bij Van Dijk in Meppel via Schroef.nl geplaatst. Is goed bevallen. Duidelijke site met voorraadinformatie, redelijke prijzen en zeer snelle afhandeling met duidelijke communicatie. Hier ga ik beslist vaker gebruik van maken.
Hallo Henk, Wat fijn om te horen dat we er een tevreden klant bij hebben! We willen je bedanken voor het delen van jouw beoordeling Met vriendelijke groet, Nanne Delen Team Schroef.nl
goede prijs en snelle levering. Wat wil je nog meer. Daarnaast had ik een vraag per email verstuurd en daar reageren ze snel op.
Goedemorgen, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met Schroef.nl te delen! Fijn om te lezen dat je snel geholpen bent met jouw vraag. Met vriendelijke groet, Nanne Delen Team Schroef.nl
Bestelling via internet, snelle bevestiging en aflevering binnen 2 dagen.
Goedemorgen Peter, Bedankt voor jouw beoordeling! We waarderen het dat je hier de tijd voor hebt genomen. We wensen je alvast veel klusplezier. Met vriendelijke groet, Nanne Delen Team Schroef.nl
kleine bestelling gedaan en na 4 dagen nog geen bericht wanneer ik de bestelling ontvang. Echter wordt er wel al om een beoordeling gevraagd. Misschien iets sneller afhandelen en minder snel vragen om beoordelen
Beste Fred, Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Allereerst onze excuses voor het ongemak! Graag zou ik je willen vragen om contact met ons op te nemen zodat we kunnen kijken waar het pakket is gebleven en het probleem voor je kunnen oplossen. Contact opnemen kan via; E-mail: [email protected] Telefoon: 0522 -252847 WhatsApp: 06-82315645 Alvast hartelijk bedankt! Met vriendelijke groet, Nanne Delen Team Schroef.nl
Zondag 4 moertjes en plastic dopjes besteld en woensdag al in huis
Beste Fred, Fijn om te lezen dat je de bestelling snel hebt ontvangen! We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven over jouw ervaring met Schroef.nl We wensen je alvast veel klusplezier Met vriendelijke groet, Nanne Delen Team Schroef.nl
Beste Tom, Bedankt voor jouw enthousiaste beoordeling over Schroef.nl! We vinden het super om te lezen dat je tevreden bent met de bestelling, ondanks dat er een onderdeel miste. Onze oprechte excuses voor deze miscalculatie! We willen je alvast heel veel klusplezier wensen Met vriendelijke groet, Nanne Delen Team Schroef.nl
Originele beoordeling
Dag Albert/Nico en alle andere medewerkers, Ik heb zojuist de bestelling ontvangen. Alles was weer keurig verpakt, zoals ook de stukken draadeind die zo mooi op een plank bevestigd waren tegen het verbuigen tijdens transport. Ik heb alles even nageteld, en op 1 bestelling na was alles compleet. Er ontbrak helaas 1 carrosserie ring rvs M8 (49 ipv 50) Ik heb hier uiteraard wel een passende oplossing voor, dus het is slechts een vaststelling en zeker geen klacht. Ik zal de onderdelen met veel plezier gebruiken. Mijn hartelijke dank voor de snelheid van verzenden, en hopelijk graag tot de volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Tom Mulder Zeearend 82 1704 TE Heerhugowaard [email protected] 06-22774165
Slim & Easy
Goedemiddag Michel, Bedankt voor het delen van jouw ervaring met Schroef.nl! Met vriendelijke groet, Nanne Delen Team Schroef.nl
Hallo Sven, Bedankt voor jouw korte maar krachtige beoordeling over Schroef.nl! We wensen je vast veel klusplezier Met vriendelijke groet, Nanne Delen Team Schroef.nl
De bouten en moeren waren netjes verpakt en de aantallen klopte.
Goedemorgen, Bedankt voor het delen van jouw ervaring met Schroef.nl! We vinden het fijn om te lezen dat je alles goed hebt ontvangen Alvast heel veel klusplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Nanne Delen Team Schroef.nl
Ontvangen wat ik nodig had.
Goedemorgen, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling over Schroef.nl te schrijven! Met vriendelijke groet, Nanne Delen Team Schroef.nl
Och waar begin ik...bij de kop? Mooi afgerond, glimmend... En onder die kop zit een verrassing...een vierkantje. Dat blijkt zich in het hout vast te zetten, zodat je aan de andere kant een moer kunt vastdraaien. En dan de andere kant. Wat. Een. Schroefdraad. Wow. Je kunt er geweldig goed een moer opschroeven. Supersoepel. En ook er weer af. Het is ongelooflijk. Echt. Slotbouten van schroef punt nl. Een aanrader.
Goedemorgen, Bedankt voor de enthousiaste en uitgebreide beoordeling! We waarderen het natuurlijk ontzettend dat je de tijd hebt genomen om zo'n beoordeling te schrijven. We wensen je veel klusplezier! Met vriendelijke groet, Nanne Delen Team Schroef.nl
zie boven
Beste George, Bedankt voor jouw beoordeling over Schroef.nl! We wensen je veel klusplezier Met vriendelijke groet, Nanne Delen Team Schroef.nl
Snelle verzending en zeer redelijk verzendkosten. Ook de prijs is prima. Zou alleen graag in de adres gegevens willen zien dat het huisnummer apart opgegeven kan worden. Door een zeer lastig systeem gaat het nogal eens mis in Lelystad. Pakketje werd dan ook verkeerd afgeleverd maar omdat ik had gezien dat DHL het adres aangepast had, kon ik het toch nog snel bij het verkeerde adres vandaan halen.
Hallo Yvonne, Bedankt voor jouw uitgebreide beoordeling over Schroef.nl! We waarderen het dat je hier de tijd voor hebt genomen. Wat betreft jouw suggestie over het invoeren van de straatnaam en het huisnummer, we gaan dit meegeven bij het updaten van de webshop. Dus wellicht kunnen we dit voor je doorvoeren! Bedankt Met vriendelijke groet, Nanne Delen Team Schroef.nl
Snelle levering, goed verpakt en leuke inhoud.
Goedemorgen Michel, Bedankt voor het delen van jouw beoordeling over Schroef.nl! We waarderen het dat je hier de tijd voor hebt genomen Met vriendelijke groet, Nanne Delen Team Schroef.nl
Hallo Marc, Bedankt voor jouw korte maar krachtige beoordeling! Met vriendelijke groet, Nanne Delen Team Schroef.nl
besteld en de volgende dag in huis
Goedemorgen Joop, Fijn om te lezen dat je de bestelling snel hebt mogen ontvangen! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling over Schroef.nl te schrijven Met vriendelijke groet, Nanne Delen Team Schroef.nl
Snelle levering. Prijzen redelijk.
Beste Patrick, Bedankt voor jouw bestelling en natuurlijk jouw beoordeling! We wensen je alvast veel klusplezier Met vriendelijke groet, Nanne Delen Team Schroef.nl
Snel geleverd. Niks mis mee
Goedemorgen Andre, Bedankt voor jouw beoordeling van Schroef.nl Met vriendelijke groet, Nanne Delen Team Schroef.nl
Ruime keuze, makkelijk bestellen en snelle levering
Hallo Hans, Bedankt voor het delen van jouw beoordeling! We vinden het fijn om te lezen dat je alles hebt kunnen vinden. We wensen je vast veel klusplezier! Met vriendelijke groet, Nanne Delen Team Schroef.nl
Blankenstein 210
7943PG Meppel
Schroef.nl is onderdeel van Van Dijk Ijzerwaren Vakhandel in Meppel. Het grootste assortiment kwalitatieve en professionele materialen. De juiste schroeven, pluggen, bouten, moeren, lijm en meer voor al je klussen. Voordelig thuisbezorgd.