Service

Fijn dat het mogelijk is om ook kleine bestellingen te doen. Mijn kleine bestelling was snel in huis, alleen er was een klein foutje ingeslopen. Nadat ik hierover had gemaild werd het zo snel als mogelijk kosteloos gecorrigeerd!! Hele vriendelijke mensen, ook aan de telefoon.

Snel, goed, duidelijk

Duidelijke site, snelle levering, goede producten

Snel en netjes geleverd

Uitstekende producten, uitstekende service. Aanbevolen.

Overzichtelijke en complete webwinkel. Mooie producten voor een goede prijs. Snelle levering en goede communicatie. Aanbevolen.

Snelle correcte levering

Het bestelde binnen 3 dagen geleverd waaronder hemelvaartsdag. Complete levering. Anders dan bij Gereedschappen waar ik na 4,5 week wachten niet alles gekregen heb. Nogmaals dank.

vlotte afhandeling snel geleverd voor een goede prijs

snel geleverd voor juiste prijs Makkelijk te vinden op internet

Snel en goed geleverd.

heel goed bedrijf !!!

prima service en super snel geleverd en voldoet ruimschoots aan de verwachting ga zo door

prima produkt, snel bezorgd.

Goed en snel.

Prima site - prima levering

Makkelijk om te bestellen en de levering is ook precies op tijd

Ziet er allemaal goed uit!

Mooie schroeven ontvangen, kan zelfs per stuk worden besteld.

Ik heb voor het eerst bij Schroef.nl besteld, en meteen goeie ervaring mee. Snelle levering, goede prijs kwaliteit, en weinig verzendkosten. Ik heb geen reden om deze bedrijf min punten te geven. Aanbevelen.

Gewoon perfect

Gewoon goede service en snel geleverd.

Geen communicatie wacht nog steeds op bestelling

Geen communicatie over bestelling wacht al een week

Van bestellen tot aflevering helemaal top,

Prima shop, ondanks kleine bestelling super service, volgende bestelling weer bij deze shop

Duidelijke site Alles snel geleverd

Goede en duidelijke site. Snel geleverd.

Fantastisch produkt past op een bitje en draait zichzelf zo in het hout werkelijk ongelofelijk.

Prima geregeld!

Nou ik heb niets negatiefs aan te merken maar heb wel de volgende opmerking: Het verbaast me nog steeds dat mijn bestelling maar rond de €10 was, en dan inclusief verzendkosten. Ik vraag me af of dat bedrijfseconomisch wel handig is en of u uzelf niet tekort doet. Ik had het best oké gevonden als u mij de verzendkosten doorberekend had, is common sense. Maar ik beschouw het nu als een cadeautje dus dank je wel!

Alles goed

Snel save simpel

prima telefonisch advies, scherpe prijzen, snelle verzending

prima telefonisch advies, scherpe prijzen, snelle verzending

Snel geleverd, goed verpakt, prima kwaliteit en gunstige prijs

Meermaals bij Schroef Dynaplus gecoate schroeven besteld. Altijd snel geleverd en goed en degelijk verpakt. De schroeven bevallen mij prima.

Zeer betrouwbaar

In eerste instantie product niet aangekomen. Hebben er meteen werk van gemaakt. Prima!

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs.

Be bestelde artikelen voldoen aan mijn verwachtingen en zijn snel geleverd.

Prima geregeld

prima geregeld, brievenbuspakketje

Snelle levering, betrouwbaar

Blankenstein 210

7943PG Meppel

Over Schroef

Schroef.nl is onderdeel van Van Dijk Ijzerwaren Vakhandel in Meppel. Het grootste assortiment kwalitatieve en professionele materialen. De juiste schroeven, pluggen, bouten, moeren, lijm en meer voor al je klussen. Voordelig thuisbezorgd.