Snel geleverd tegen een zéér goede prijs.

Ik had 52 slotbouten nodig en heb een flink aantal websites bezocht. De meeste bedrijven rekenen €6, 95 verzendkosten en leveren bovendien standaard verpakkingen van 50 of 100 stuks. Bij schroef.nl kon ik per stuk bestellen en werd er slechts €2,50 verzendkosten in rekening gebracht. Ik was voor minder dan de helft klaar! Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Snelle levering, prima service

Bestelde artikelen snel geleverd. Prima prijs. Helaas ging er bij het bestellen aanvankelijk iets mis. Het probleem dat hierdoor ontstond werd keurig en nog de zelfde dag opgelost. Aanrader

Nette en snelle levering

Mijn bestelling werd vlot en compleet geleverd.

Besteld, betaald en geleverd!

Overzichtelijk, vlot en precies goed

Vlotte levering

Ook kleinere aantallen te bestellen

Betrouwbaar

Duidelijke website, overzichtelijk, snel te vinden wat je zoekt.

Super makkelijk en snel!!

Gewoon een paar schroeven en boutjes nodig? Bij schroef.nl gewoon per stuk!! Klasse!!

Bestelling was op tijd

Wat je op het foto ziet is het en kwaliteit.

Besteld en gelijk geleverd. Top

Goede service snelle levering

had doppen besteld maar helaas niet de juiste is mijn eigen fout geweest helaas

Geweldig, geen grote aantallen te bestellen bij afwijkende maten

Als je schroeven en dergelijke nodig hebt krijg je bij de bouwmarkten meestal standaard maten en verpakkingen, ook als je er maar een paar nodig bent. Fijn dat ik nu een adresje gevonden heb waarbij je kan bestellen wat je nodig hebt.

Snel geleverd wat ik wilde top

snelle levering en geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Dik tevreden.

Na mijn online-bestelling werd er meteen werk van gemaakt en kreeg ik melding dat de bestelling reeds klaar stond voor verzending. Ik ontving mijn factuur en een leveringsdatum en track-en tracenummer. Pakje werd in onberispelijke staat afgeleverd door Bpost en de waren zijn van heel goede kwaliteit. Topper !

Snel geleverd en goedkoper dan andere aanbieders

Ik zocht schroeven uit de Blackline serie, overal op internet dezelfde prijs maar in deze webwinkel 100 stuks ipv 50. Snel geleverd en slechts €2,50 verzendkosten. Aanrader!

Ongelofelijk fantastisch

Had maar 1 schroef nodig. Door covid kon ik nergens terecht. Schroef. nl stuurde mij geheel gratis de juiste schroef. Wat een service.

Netjes en snel geleverd

mooie prijs en snel geleverd

Juiste en snelle levering

2 keer iets besteld. 1e keer als brievenbus pakketje binnen gekregen. 2e keer als DHL pakket (en dus veel duurder). Pakket waard even groot.

Fijne webshop, snelle levering

Ik vind de webshop overzichtelijk, ruime keus. De levering was snel

Top!!

Groot assortiment, goedkoper dan de bouwmarkt en snelle levering!!.. Helemaal top

doen wat ze moeten doen en doen het goed!

GOED!

Artikel is precies zoals omschreven en super snel geleverd.

Klopt

Makkelijk bestellen, nette prijs, product conform verwachting

Snelle bezorging

Duidelijke website, met goede omschrijvingen van de producten. Prijs/kwaliteit uitstekend. Snelle bezorging met een handgetekende smiley! Dat doet een mens goed in deze eenzame tijden!

Duidelijke selectie mogelijkheden op de site.

Blankenstein 210

7943PG Meppel

Over Schroef

Schroef.nl is onderdeel van Van Dijk Ijzerwaren Vakhandel in Meppel. Het grootste assortiment kwalitatieve en professionele materialen. De juiste schroeven, pluggen, bouten, moeren, lijm en meer voor al je klussen. Voordelig thuisbezorgd.