Snelle levering en product is goed

Nog geen oordeel

Helaas heb ik mijn bestelling nog niet ontvangen dus kan ik niet oordelen over het gewenste artikel.

Makkelijke website en snel verzonden.

Website is makkelijk en overzichtelijk en prijs kwaliteit verhouding ook wel goed. Ook werd mijn bestelling binnen 2 werkdagen geleverd. Al met al prima service!

Voordelig en snelle levering.

Super handig dat je p/st kunt bestellen en goede kwaliteit en vooral niet duur. Keurig verpakt. Maar één dag levertijd. Zeker een aanrader.

Goedspul en voordelig

Top producten

Geen woorden voor klasse

Eenvoudig bestellen Prijs kwaliteit zeer goed

Goedkoop, correct, netjes.

Ik had maar 30 spenglerschroeven nodig. Bij een bedrijf in de buurt moest ik een doos van 200 stuks kopen. Bij schroef.nl kun je ze per stuk kopen tegen een scherpe prijs en lage verzendkosten. Netjes verpakt ontvangen binnen enkele dagen. Gewoon top.

Snel geleverd. Top service! Aanrader

Snelle levering, mail met trackandtrace. Geweldig.

uitstekende service

producten (draadstang en moertjes) niet anders dan bij een andere leverancier, maar wel een stuk goedkoper en keurig verpakt en tijdig geleverd

Goedkoop en betrouwbaar

Had een paar moeren nodig voor het vast zetten van mijn bank leuning en kon hier heel goedkoop bestellen wat ik nodig had!

Goed materiaal voor een prima prijs

Prima snelle levering goed verpakt

Gewoon prima webshop

Gemakkelijk

Snel een paar boutjes voor weinig geld

Vlotte levering, perfect

Supersnel de juiste bestelling geleverd. Goede kwaliteit

Duurt lang

Nog niets ontvangen Grt

Voldoet aan verwachting. Mooie snelle service. Makkelijke website.

Ruim assortiment , snelle verzending en correct bedrijf

Absolute aanbeveling van mij om bij dit bedrijf te kopen. Ik heb zwarte dop moeren besteld tbv trapleuning renovatie.

Geleverde producten exact volgens bestelling.

Keurig op tijd en juiste adres afgeleverd.

Tevreden

Verzending van de brievenbuspost duurder een paar dagen, prettig contact met de klantenservice gehad daarover.

Snel en compleet geleverd

Prima!!

Geleverd volgens afspraak (dat noem ik een afspraak)

Goede producten prima prijs

Goede prijs en zeer snelle levering.

Keurig geholpen

Volgens afspraak is de bestelling keurig afgeleverd

Blankenstein 210

7943PG Meppel

Over Schroef

Schroef.nl is onderdeel van Van Dijk Ijzerwaren Vakhandel in Meppel. Het grootste assortiment kwalitatieve en professionele materialen. De juiste schroeven, pluggen, bouten, moeren, lijm en meer voor al je klussen. Voordelig thuisbezorgd.