wij liggen er niet langer van wakker.....

Wij genieten ondertussen enkele weken van ons heerlijk zacht Featherbed! Topservice :-)

Heerlijk beddengoed!!

Keurig verzorgd en geleverd

Ok service

Wij hebben een top matras besteld. Het bestelproces was makkelijk en ging snel. Waarom dan toch het cijfer 1? Indien een artikel niet op voorraad is, zou het heel netjes zijn om dat tijdens het bestelproces aan te geven. Jullie geven pas bij de bevestigingsmail aan, dat het product niet op voorraad is en wij daarom 3 weken moesten wachten. Heel slordig en daarom zijn we niet tevreden over jullie service. We zijn iig blij dat het product wel goed is, want als dat na 3 weken wachten ook niet het geval was geweest...

Een toevoegde welness aan ons bed!

Wij zijn ontzettend blij met onze aankoop bij Douxe BV. Ontzettend vriendelijk en behulpzame mensen. Het original Featherbed voldoet aan alle verwachtingen. De drang op wat eerder naar bed te gaan is elke dag zeker aanwezig. Wij kunnen iedereen deze topper van harte aanbevelen.

Top service gehad in Den Haag en goed advies

Heerlijk!

Ik heb m het feather-top matras nog maar net maar vind het heerlijk! Mooi product, netjes verpakt, en snel verzonden. Goede service ook als je belt. Mooi kaartje erbij hoe je het beste met product om kan gaan etc. Tot nu toe erg tevreden!

Fantastisch!

Wat een enorm mooie producten. Van prachtige Egyptisch katoenen lakens tot aan een featherbed; sinds ons bezoek aan Douxe slapen we hemels. Iedere avond als ik ons bed in stap ben ik enorm blij met alle producten. Zeker een aanrader!!!

Wij zijn superblij met ons nieuwe bed en slapen heerlijk!

We zijn bij het private shopping in de winkel fijn geholpen door de sympathieke eigenaar met goed en eerlijk advies. Ons nieuwe bed slaapt heerlijk en het featherbed geeft n luxe gevoel. Wij hebben ook het beddengoed van Douxe gekocht. Juist dat beddengoed maakt het helemaal af!

top bed

alles ziet er goed uit

Fijn en kwalitatieve goede kussens.

Nekklachten eindelijk verdwenen.

Mijn bestelling: grote kussenmoltons en slopen werden binnen enkele dagen prima verpakt afgeleverd, hulde‼️

Excellent

Fijn bed, leuke en ter zake kundige mensen, mooie winkel, feel good!

Verwennerij

Sinds 1 nacht heb ik de fiber topper, dekmatras. Wat een heerlijk comfortabel gevoel . Had ik het maar jaren eerder gevonden. Ook kreeg ik goede informatie en service . Heerlijk ontspannen geslapen.

Slechte levering

Levering heel slecht

premium quality!

premium quality!

Op het kussen had ik geslapen in een Bilderberg hotel. Zelden zo,n fijn kussen in een hotel gehad en ook prima qua dikte.

Heerlijk

Gezocht naar een goed ventilerende topper, en gevonden! Wat ligt dit heerlijk. De eerste keer was een openbaring, nu zeggen we iedere avond:wat hebben we toch een lekker bedje!Niet meer stijf uit bed komen, maar gedragen door de veren en het dons een hele nacht goed slapen. De topper is wel wat krap, goed opgeschud is hij echt kleiner dan het onderliggende matras. Er prikken aardig wat veertjes door onze eigen molton plus laken heen, dus we gaan toch een speciale hoes bestellen. Kan dat niet slimmer?

Prachtig

Ik vind de hele Douxe collectie Echter prachtig en een luxe uitstraling hebben.

Super kussens

Snelle en goede service. Heel blij met de kussens. Slapen heerlijk. Ik raad het iedereen aan.

Geweldig assortiment

Reuze blij met mijn recente aankopen zoals dekbedovertrek van Egyptisch katoen. Voelt zacht en luxe aan, ook de klantservice is perfect. Kortom Douxe staat in mijn favorieten voor komende bestellingen. Ook de dekbedden en kussens zijn van goede kwaliteit en voelen heerlijk aan. Slapen is een feestje!

advies en produkten op maat

bij Douxe kom je binnen en dan begint het avontuur, bed / kussens/ matras/ beddengoed allemaal van top kwaliteit en juiste advies. en nu naar paar maanden met mijn nieuwe bed een zeer blij man:)

Wow wat een heerlijk bed. Slapen als een zonnetje

Onze ervaring is echt super. Van de service in de winkel tot het plaatsen van het bed als natuurlijk het slapen op onze nieuwe bed. We zouden Douxe echt altijd aanraden als bekenden op zoek zijn naar een nieuwe bed!

geweldig !

eindelijk slaap ik beter en zonder rugpijn ! luxe

fantastische producten

service en snelheid van levering was top! Keurig verpakt en vriendelijk gepresenteerd!

Prachtige ervaring

Heerlijk koel en prachtig mooi. Mooi en netjes ingepakt en snel bezorgd.

96 Hellingweg D

Den haag 2587 WH

About DOUXE Hotel Luxury

DOUXE Hotel Luxury was founded in 2011 by ambitious hospitality professionals with the desire to bring hotel luxury home. DOUXE designs and develops unique quality bed concepts and bed products for luxury hotels worldwide. Through www.douxestore.com you can shop a unique assortment of bespoke hotel beds, bedding & bath products. With our DOUXE collection you can create five-star hotel luxury at home. The high standards one experiences in five-star hotels is our constant inspiration, and with this in mind we pay attention to every detail in the stylish collections we create and the service we provide. All of our products are produced in Europe with the utmost care for the environment as a constant consideration.