Ik ben heel blij met de sapjes van Dr. Veggie. Ze worden meteen ingevroren en diep gevroren geleverd. Daardoor zijn ze heel vers. Ze smaken ook nog eens heel lekker en ik kan 3 dagen sappen zonder na te denken want het wordt met schema geleverd. De prijs is ook redelijk wanneer je het met andere aanbieders vergelijkt.
Hi Annelien, Heel erg bedankt voor je review en cijfer. Wij vinden het erg fijn om te horen dat je de sapkuur hoe het wordt geleverd en de smaak van de sappen jouw goed zijn bevallen. En wat goed om te horen dat je de sapkuur hebt weten vol te houden. Met vriendelijk groet, Carola
De sapjes zijn lekker en het is me enorm meegevallen hoe zwaar het is om vol te houden met deze sapjes. Ik voel me fris en slaap ook heerlijk!
Hi Anouk, Heel erg bedankt voor je review en cijfer. Goed om te horen dat je de smaak van de sappen lekker vind waardoor je de sapkuur ook goed hebt kunnen volhouden. Hou het gevoel wat je nu hebt goed vast. Met vriendelijk groet, Carola
Ik voel me energiek, verloor ook veel vocht die ik vast houd .Deze kuur motiveert mij om gezonder te gaan leven . Ik ga over een tijdje zeker nog zo een kuur doen . Echt aanbevolen!
Hi Marlena, Heel erg bedankt voor je review. Goed om te horen dat je zo goed gevoel hebt over gehouden aan de sapkuur. En dat de sapkuur jouw motiveert om gezonder te leven. Wij hopen dat je dit gevoel goed blijft vasthouden. Met vriendelijke groet, Carola
Duidelijke communicatie, goede en snelle levering en heerlijke juices. Zo wordt een detox nog makkelijker te doen.
Hi Linda, Hartelijk bedankt voor je review. Wat goed om te horen dat de sapkuur met alle informatie jouw zo goed is bevallen en dat het gemakkelijk hebt kunnen volhouden. Met vriendelijke groet, Carola
Een aanrader
Hi Mendy, Hartelijk bedankt voor je review en mooie cijfer. Wij vinden het fijn om te horen dat onze sappen jouw goed zijn bevallen. Met vriendelijke groet, Carola
I already knew the quality of your products. It is very tasty in your new juices given as a gift. please keep doing your job great!.
Hi Zeynep, Thank you for your review. We are very happy to hear that you also like the new juices. We will definitely keep going. Best regards, Carola
Op woensdag geland in Nederland na de feestdagen! 4 kg zwaarder waarvan denk ik 1 kg vocht. Vrijdag zaterdag en zondag de detox gedaan en net gewogen om 4.30 uur! En ja weer 4 kg eraf! En wat voel ik me altijd goed na deze dagen! Was wel moeilijk dit keer na 2 weken kerstvakantie maar ik ben zo blij!
Hi Carolien, Hartelijk bedankt voor je review. Wat super goed van je dat je dit zo na je vakantie hebt gedaan en dat je het hebt volgehouden. Wat een mooi resultaat hebt je ook bereikt met de sapkuur. Met vriendelijke groet, Carola
Te weinig sapjes ontvangen. Sapjes van twee merken, dit vond ik een beetje vaag en onduidelijk. De ingrediënten van de sapjes vond ik niet aantrekkelijk. Als ik wist dat het ingevroren sapjes waren dan had ik het nooit besteld.
Hi Orfe, Bedankt voor je review. Wij vinden het vervelend om te horen dat niet alle sappen hebt ontvangen. Als zoiets gebeurd neem dan gelijk contact met ons op en dan zoeken wij naar een passende oplossing. Het andere merk sappen zijn bedoelt als cadeau bij je bestelling. Deze sappen zijn bedoelt om na je sapkuur je gezonde levensstijl voort te zetten. Met vriendelijke groet, Carola
Perfecte manier om weer terug te gaan naar de basis. Naar de feestdagen met veel wijn en lekker eten was mijn buik opgeblazen. Ik heb een kuur van 5 dagen en niet echt een honger gevoel gehad. Je voel je fit en krijg meer energie. Echt een aanrader!!
Hi Mariska, Heel erg bedankt voor je review. Wat onwijs goed van je dat je een sapkuur van 5 dagen zo goed hebt weten vol te houden. Wij hopen dat je het gevoel wat je nu hebt ook weet vast te houden. Met vriendelijk groet, Carola
De sapjes smaken allemaal weer anders en je proeft de ingrediënten goed. Ze zijn niet waterig en er zitten ook geen stukjes in. Heerlijk en vol van smaak, echte aanrader.
Hi Dominique, Heel erg bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat onze sappen jouw goed zijn bevallen. En wat leuk om te horen dat je ons aanraadt. Met vriendelijke groet, Carola
Na de vorige keer een vijf daagse sapkuur gedaan te hebben die me best makkelijk afging, ging ik nu voor de 7daagse deap clean. Ik merk dat ik daardoor wat laconiek startte want ik heb geen goede afbouw gedaan de dagen van te voren (ik ben wel vegan en sinds de vorige kuur gestopt met koffie, maar at nog best veel suiker en grote porties) dus ik voelde me daardoor denk ik behoorlijk slap de eerste dag en had lichte hoofdpijn. Wel deed ik ook nog veel dingen die dag. Ook sporten dus heb toch een stuk avocado genomen. Tweede dag kreeg ik erge lekkere trek. Constant keukenkastjes openen en dichtdoen maar ik heb me er niet aan toegegeven. Ook lukte het prima om hard te lopen. Derde dag was echt een omslagpunt. Ik voel me ontzettend fit ook mentaal en de cravings zijn veel minder. Vierde dag ook heel goed ik m’n vel en kwam ik makkelijk zonder klachten door. Nu de vijfde dag en ik voel me nogsteeds erg goed. Ik vind de sapjes en shotjes iedere keer een genot, raak er niet zat van (ook die met spirulina) en maak vaak de lekkere theerecepten dus echt honger heb je niet. Wel kijk ik erg uit naar vast voedsel eten maar ik ga de 7 dagen zeker volhouden. Alleen gecheat met avocado dus maar denk dat dat met de slechte opbouw te maken had. Ik ga dit zeker vaker doen. Afvallen is leuk. Maar het allerbelangrijkste het positieve gevoel wat je over jezelf krijgt omdat je gezonde keuzes maakt, investeert en doorzet en het je ook echt een boost geeft. Ik blijf het wel lastig vinden hoe m’n omgeving erop reageert (vinden het wat extreem) maar ook dat is niet belangrijk. Voor jezelf de juiste keuze maken wel!
Hi Laura, Hartelijk bedankt voor je review. Wat super goed van je dat je een 7 daagse sapkuur hebt weten te doen en vol te houden. We snappen helemaal dat je op de eerste dag een stuk avocado hebt genomen, maar je hebt jezelf daarna echt heel goed weten te herpakken en je hebt toch de sapkuur op de goede manier weten af te maken. Wij hopen echt dat je het positieve gevoel wat je nu ervaart ook weet vast te houden. Met vriendelijke groet, Carola
Super ervaring gehad met Dr. Veggie! Levering van de sapjes wordt bijna op de minuut met je gedeeld. Het wordt bevroren geleverd waardoor de sapjes ijskoud zijn en blijven. De kuur is ook goed te doen door de grote hoeveelheid sapjes. Al met al super tevreden en zal het iedereen aanraden! Prijs kwaliteit verhouding vind ik beter dan vergelijkbare merken. (Had de sapkuur van 3 dagen).
Hi Floor, Heel erg bedankt voor je review. Heel erg leuk om te horen dat onze sapkuur jouw goed is bevallen, en dat je de sapkuur ook goed kon volhouden. Met vriendelijke groet, Carola
Dit is de vierde keer dat ik gebruik heb gemaakt van Mr.Veggie. Het gaat me steeds beter af merk ik. Mijn slaap kwaliteit gaat er mega op vooruit en ik voel me heel scherp en energiek. Vandaag weer lekker normaal eten, maar de eerste stap naar een gezond 2023 is gezet.
Hi Melissa, Heel erg bedankt voor je review. Wat goed om te horen dat onze detox sapkuren jouw zo goed doen. Wij hopoen dat je het gevoel naar een gezond 2023 goed vast gaat houden. Met vriendelijke groet, Carola
Goede smaak
Hi Stephanie, Hartelijk bedankt voor je review en mooie cijfer. Wij zijn blij om te horen dat de smaken van onze sappen jouw goed zijn bevallen. Met vriendelijke groet, Carola
Hele lekkere smoothies
Hi Amith, Hartelijke bedankt voor je review. Wij vinden het fijn om te horen dat onze sappen jouw goed zijn bevallen. Met vriendelijke groet, Carola
De sapjes zijn allemaal lekker en goed drinkbaar. Bij andere aanbieders heb ik meegemaakt dat er vanalles door elkaar wordt gedaan in sapjes en je niet meer proeft wat het nou eigenlijk is. Dat is bij Dr. Veggie niet zo. Als er paprika op staat, smaakt het ook naar paprika, maar wel op een lekkere manier, met de smaak van andere groenten op de achtergrond. Totaal niet zurig.
Hi Suzanne, Heel erg bedankt voor je mooie review. Wij zijn heel erg blij om te horen dat onze sappen jou zo goed gesmaakt hebben. Met vriendelijke groet, Carola
Hi Hans, Hartelijk bedankt voor je review en mooie cijfer. Met vriendelijke groet, Carola
Alle sapjes zijn goed op smaak, zit veel in qua groenten. Je gelooft t bijna niet want de sapjes zijn niet bitter of zuur maar best zoet. Leuke ontdekking. Ik heb in ieder geval gelijk weer een nieuwe bestelling geplaatst. Ontdooien gaat wel iets langzamer dan 1 nacht. Maar dat is even iets eerder uit de vriezer gaan halen. Ik ben fan!
Hi April, Hartelijk bedankt voor je review en je nieuwe bestelling. Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent over de sappen. Het is altijd fijn om een product te hebben die voldoet aan je smaak en behoeften. Het ontdooi proces duurt ongeveer 24 uur per sap. Als je sapjes nog niet helemaal ontdooit is kan het ook het flesje onder lauw water houden en zo kan je sapje ook ontdooien. Met vriendelijke groet, Carola
Ik was al twee weken bleekselderij aan het eten in de ochtend omdat dat goed werkt voor mijn maag ( misselijkheid en maagzuur) Dat was eigenlijk niet meer te doen. Al dat geknauw en 4 kids naar school krijgen en op tijd op je werk zijn. Dit is de ideale oplossing. Het gaat veel sneller, het sap smaakt top en puur. En nu de rest van de dag helemaal geen last meer van maagklachten. Goede en zorgvuldige levering.
Hi Alice, Heel erg bedankt voor je review. Wij vinden het fijn om te horen dat onze bleekselderij sappen voor jou de oplossing is. En dat de smaak jou ook heel goed bevalt. Wij vinden het ook fijn om te horen dat over de gehele dag jouw maagklachten weg blijven. Goed om te horen dat de levering ook naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Carola
Albert van t Hartweg 37
2665 MJ Bleiswijk