Waardeloze mobiele airco
Ik had gezien de hitte een mobiele airco gekocht en daar ruim 300 euro voor betaald. Laat ik positief beginnen, de levering was supersnel. De airco zelf was 1 grote teleurstelling. Maakt veel lawaai en koelt nauwelijks. 1 dag aan en 1 graad koeler. Bovendien is de handleiding onduidelijk en wordt er gesproken over waterafvoer als het lampje gaat branden, wat prompt alna 1 dag gebeurde en je niet kan achterhalen hoe dat afgevoerd kan worden. Al met al was voor mij de maat vol, een ondeugdelijk apparaat dat niet functioneert. Daarom besloten dat ik de airco ( EVO-12000C ) maar terug moest naar de levanrcier. Dat is dus niet mogelijk het bedrijf vond dat ik het maar naar een post.nl afhaal punt moest brengen. De airco is 30 kilo, ik ben over de 70 en niet goed ter been. Met het bedrijf valt niet te praten, sorry maar mijn probleem. Ook al zou ik gewoon pech hebben gehad ik zou iedereen afraden met dit bedrijf in zee te gaan. Ik heb zelf een paar oplossingen aangedragen zoals gebruik te maken van post extra@home. Die halen het dan bij de klant op. Geen schijn van kans om daar naar te kijken. Ander punt is dat ze bij het afhaalpunt geen pakketten boven de 30 kilo aannemen. Dit pakket natuurlijk net boven de 30 kilo. Het bedrijf in Nijmegen zal ik om al deze redenen niet adviseren en de airco is waardeloos en dat voor ruim 300 euro.