Goede kwaliteit

Goed product en snelle levering zoals ze beloven.

Per ongeluk de verkeerde maat slang besteld,kon m makkelijk terug sturen en heel gauw het geld terug. Heel blij mee

Snel en goed geleverd.

Goed en snel afgehandeld.

Prima klantenservice. We werden direct terug gebeld. Snelle levering.

Alle artikelen prima ontvangen

Perfecte, juiste levering van de bestelling

Prima, snelle levering

Zie boven

Snelle levering, mooie kast en makkelijk te plaatsen.

Perfect. Ik had de kast in een half uurtje hangen. Goede beschrijving erbij en van te voren goed geholpen bij de servicedesk ( chat), welke kast ik moest hebben.

Goede service en goed product

Alles super verzorgt.

Zeer snelle levering.

Slecht afgewerkt product afgeleverd

Ik heb een omkasting voor mijn airco buitenunit gekocht. Deze ziet er niet uit!!!

Zeer snelle levering

prettig en soepel

prettig en soepel

Zo als het moet

Keurig verpakte bestelling binnen twee dagen bezorgd binnen het afgesproken tijdvak. Hartelijk dank

De mensen van Evolar zijn makkelijk te bereiken (whatsapp) en bieden snel info en hulp. Maken waar wat ze zeggen: levering binnen en dag. Mijn omkadering zat binnen 10 minuten om de airco unit heen.

Slecht

Koelt slecht niet continu slaat die uit

Goede snelle levering en functioneert prima.

Goede snelle levering en functioneert prima.

Snelle en correcte service,

Heb eerst even telefonisch contact gehad En toen online spullen bestelf. Werd netjes door koerier geleverd

Snel en goed

Heldere communicatie. Beloofde levertijd wordt ook waargemaakt. Top

Prima kwaliteit en afspraken

Goed product

heel slecht

Hij koelt niet . Lijkt meer op ventilator. Ziet er mooi uit. Maar doet niet wat er op site staat. Dus temperatuur blijft in ruimte hetzelfde.is uiteindelijk teruggestuurd, opgehaald . Is volgens ons kapot. Beetje jammer dat de 50 euro verzendkosten voor onze rekening was.

Snelle levering. Top!

Juiste airco buis

Ik heb de juiste maat buis gekregen. 15 diameter. Precies wat ik heb besteld. Hij past precies op mijn wirlpool airco buis. Die is ook precies 15 diameter. Ook is het precies dezelfde sterke materiaal als die van whirlpool.

Fijne webshop!

5 Mercuriusstraat A