Prima verzorgd/ compleet

Goede ervaring!

Snelle levering.

Prima mobiele airco.

Snelle levering. Goed verpakt. Alleen verkeerde slag erbij, koppeling paste niet. De slang van de warmtepomp paste wel, dus opgelost.

Heel tevreden met de aanlevering

Correcte afhandeling bestelling

Super snelle levering

‘S avonds besteld en de volgende dag in huis

Snelle levering, mooi produkt

Prachtige behuizing voor mijn airco, ziet er chique uit, goede kwaliteit, binnen 10 minuten in elkaar gezet.

Een stugge slang besteld en geleverd volgens afspraak. Prima product van een prima organisatie.

Goed product snelle verzending,

Netjes verpakt, snel verzonden. Duidelijke uitleg dus het goeie product besteld.

Slecht

Slecht wil hem terug sturen,geen reactie op mijn mail,ik heb gevraagd waar ik het naar terug kan zenden,en mijn geld weer terug gestort kan worden Nu alles na tevredenheid opgelost

Super airco

Airco goed, bezorging slecht

Zoals ik al meer lees, is de vervoerder waar Evolar de grotere units mee verzend, de belofte van Evolar NIET kan waarmaken,wat weerspiegeld op Evolar. Unit van evolar is zeer goed tot op heden,zeker een aanrader

Voor 20:00 besteld is niet morgen in huis

De rest ging best

Snelle sevice

Het chatten gaat erg goed. Binnen enkele minuten ben je geholpen

Kan levertermijn niet waarmaken

Als klant reken je erop als een webshop vermeld voor 20u besteld= volgende dag geleverd. Blijkbaar kunnen ze dit niet waarmaken gezien het gewicht, maar maakt mij rekening niet. Bijgevolg ontevreden over diensten.

Snelle levering mooie kwaliteit!

Onze airco staat in de voortuin , hoe mooi is het nu met kast er om heen !!

Slechte klantenservice

Een van de duurdere mobiele Evolar airco's besteld. Levering ging snel. Echter toen ik een langere afvoerslang wilde bestellen bleek dit onmogelijk. De diameter hebben ze niet en er werd mij verteld dat deze ook niet meer gaat komen. Dus een hagelnieuwe, dure airco waarvoor geen onderdelen meer verkrijgbaar zijn. De oplossing.... stuur maar terug. Maar dat moet dan wel in de originele verpakking. Die heb ik helaas niet meer, dus geen oplossing en blijf ik dus zitten met een nieuwe, dure airco waarvoor ik nu een creative oplossing moet gaan zoeken.

De airco heeft gewoonweg niet gewerkt (dus niet gekoeld).

Een loodgieter stelde vast dat de compressor niet werkt, waardoor het toestel niet koelt. De compressor slaat niet aan zoals in de gebruiksaanwijzing staat.

Mooi apparaat maar complex om te installeren en in te stellen

Het was erg lastig om duidelijk te krijgen hoe de slang aan de kraan te krijgen met allerlei hulpstukken en geen omschrijving. nadat dat gelukt is moet je wel het hele boekje doorlezen om alles goed te kunnen gebruiken Daar zijn wij na een paar dagen nog druk mee bezig. Moeten dus nog even kijken wat het uiteindelijk gaat doen

Snelle levering, goed product

snel geleverd, product voldoet aan de verwachtingen.

Doen wat er beloofd is!

Site is duidelijk, producten goed omschreven, bestellen loopt smooth. Producten op tijd, goed verpakt. Voldoet compleet aan de verwachting, netjes gemaakt , mooi gespoten en makkelijk te monteren! Ik zeg , doen.

Ik ben zeer tevreden betreft de levering van het toestel maar heb nog geen ervaring met het gebruik

Tevreden

Snel besteld en geleverd

De website is overzichtelijk en nodigt uit om te zoeken. Prijstechnisch goed in de vergelijking met anderen

De Evolar EVO-ES9000 koelt te kort om effectief te zijn en slaat dan alweer af door “oververhitting”

GEBRUIK DIT VOORAL VOOR INTERNE EVALUATIE NIET VOOR PUBLICATIE. Hoge verwachtingen maar helaas heb je niks aan een dergelijke airco, de Mobiele Airco Zonder afvoerslang! Het klonk veel belovend maar mijn verwachtingen worden niet waargemaakt. De airco kan veel te weinig warmte opslaan om voldoende te kunnen koelen zelfs niet voor een klein slaapkamertje. Het ziet er prachtig uit en het principe zou moeten werken maar in de praktijk niet nuttig; € 995,- naar de vaantjes.

Product is gewoon goed

Wel erg veel plastic verpakkingsmateriaal

5 Mercuriusstraat A

Nijmegen 6541 BM