Slecht

De bovenlaag is te klein en na het omruilen kreeg ik een kastwaarvan de louvredeurtjes kapot waren dus die moesten we ook repareren omdat ze los hingen met veel klussers is alles goed gekomen maar niet zoals het hoort voor een kast van bijna 500,00 euro en nog steeds de boven plaat te klein 10 cm

Beetje plasticerig

Best een hoop geld voor deze plafondventilator betaald, maar het is wel erg plasticerig. Techniek lijkt goed, afstandsbediening is een leuke gadget. Het aanpassen van de lichtsterkte en helderheid werkt goed. Handleiding moet absoluut beter. Da's niveau "Chinees op zijn slechts". Aanbevelen? Het geeft goed licht, is erg stil (pas als er een snellere stand gekozen wordt komen de windgeluiden tevoorschijn) en ziet er modern, maar wat goedkoop, uit. Ik heb hem wel gehouden, voor alle duidelijkheid (concurrerende producten lijken niet beter op foto's en/of beschrijvingen). (Schrijf maar "ja"...)

Goed, komt afspraken na.

De geleverde ombouwkast bevalt erg goed.

Snelle levering product valt tegen

Ventilator wordt snel en netjes geleverde, alleen past de bedrading niet goed op stroomregelblok verkeerde steker.tevens past de afdekkap ook niet goed daar de bevestiging aan de onderkant zit maar de schroeven aan de bovenkant.maar als he handig bent krijg je het wel voir eljaar

Super en snel

Echt heel snel bezorgd en heel netjes ingepakt heel mooi artikel

Mooi product zeer tevreden!

overeenkomstig het in de website aangeboden product voldoet aan mijn verwachting prima kwaliteit keurig op tijd geleverd.

Super service

Snellelevering, top monteurs, prima service

Geweldig!

Prima geholpen

prima supersnel

Gewoon goed, besteld, super snel verstuurd en ontvangen

Snelle levering en prachtig design

Prachtige plafondventilator en keurig snel geleverd

Snelle levering.

Snelle levering.

Mooie strakke airco omkastingen

Montage is erg simpel, uitklappen en bovenplaat monteren.

goed product

Zeer degelijk en goed product conform omschrijving

Goede service;-) Thank you ;-)

ziet er goed en netjes uit

product netjes in folie verpakt tegen krassen en schade top

Snelle levering van een goed artikel.

Zeer correct verwekt en afgeleverd.

mooie degelijke omkasting voor de buitenunit van de airco

Het product voldoet volledig aan de verwachtingen. Het is ook goed verpakt en beschermd tegen krassen. Nochtans zijn er in de backcover toch enkele kreuken. Waarschijnlijk omdat deze plaat afzonderlijk is vervoerd, zeer dun is waardoor ze vlugger gaan doorbuigen. Of is er tijdens het vervoer iets op deze doos geplaatst of is ze omgevallen? Ik heb deze zelf dan met de handen teruggebogen zodat deze kreuken nog amper zichtbaar zijn. Al bij al tot hiertoe een tevreden klant.

prima geregeld

prima geregeld

Prima zaak

Prima informatie en Service

Voldoet volledig aan mijn verwachtingen..

Heel mooi en makkelijk!

Mooie ombouw en makelijk in elkaar te zetten.

Komen afspraken na omruilen geen pro leem zelfs niet na 2 maanden

een zeer tevreden klant

alleen als er op de shop staat binnen 24 uur leveren en als je dan belt om te vragen waar hij blijft na 5 dagen en dan zeggen dat hij niet op voorraad was waarom er omheen draaien of ik soms gek ben

Zeer slecht

De doek was dunner dan verwacht en bleek in lengte 30cm te kort te zijn voor wat ik nodig had. De opening voor de buis is iets te hoog waardoor het gewicht van de buis het doek naar beneden gaat trekken. Doek vangt door het zonlicht op zich veel warmte op wat nadelig is voor het airco rendement. Veel te duur voor wat het is.

5 Mercuriusstraat A

Nijmegen 6541 BM