Prachtige kast, met schade, maar goede afhandeling

Snel na het plaatsen van de bestelling kregen wij de omkasting binnen. Helaas kwam ik er toen al snel achter dat de omkasting transportschade had opgelopen. Kan Evolar in principe niets aan doen. Maar het voelt wel wat zuur voor een kast van 800 euro. Na het opsturen van een foto kregen we al snel meerdere mogelijke oplossingen van Evolar. Al met al erg tevreden met de kast en de geboden oplossing. Dank voor de snelle afhandeling!

Mooie kast maar de kwaliteit van het hout valt wat tegen

Een ombouw voor de buitenunit van hout. Van een afstandje ziet het er goed uit. De kwaliteit van het hout en de afwerking is wat minder dan dat ik zou verwachten voor de toch best forse prijs. Vandaar een wat lagere score. De eerste versie die geleverd werd had schade en de ramen waren behoorlijk krom. Dat was in de tweede versie een stuk beter en de vervanging is vlot en efficiënt geregeld. Qua after sales zit het dus wel goed bij Evolar.

Gewoon goed

Snel geleverd en netjes

Evolar L ombouw

Mooi product. Snel geleverd.. gratis verzending.. -Ombouw voor+ achterplaat per koerier. -pootjes per PostNL. -binnenwandje per PostNL zakelijk.. Dit kan volgens mij wel via 1 kanaal bezorgd worden...

Vlotte en verzorgde levering van prima product.

Men lever wat men beloofd. Prima verpakt. Hoge kwaliteit.

Zeer goed.

Snel geleverd. En goed product.

Snel besteld en op zaterdag al geleverd.

Top producten, eenvoudig bestellen en snel geleverd. Op vrijdag om 17u besteld en zaterdags al geleverd. Super!

Zeer snelle levering.

Mijn ervaring is zeer positief. Wat er op de website staat van vandaag voor zo laat bestellen en volgende werkdag is helemaal waar .

Snelle levering goede kwaliteit

Snelle levering en makkelijk te monteren!

Prima en snel

Tweede ventilator maar nu zonder bol . Maar toch geen verzendkosten.

Handleiding voor installatie erg summier

Kreeg een andere airco omkapping geleverd dan volgens de handleiding op de website en die ook meegeleverd werd. Daarbij was de handleiding erg summier waardoor per abuis de mal voor het boren van gaten weggegooid

Wat je in de omschrijving ziet krijg je ook

Het gehele proces van bestellen tot uiteindelijk het plaatsen van de kap verliep uitstekend

Zeer goede service,en hele snelle levering

Zeer goed Matriaal en heel eenvoudig te monteren.

Oplichting en weggegooid geld

De geluidsreductie-set voor mijn Evolar XL is echt weggegooid geld. De Fibralex stroken laten meteen al los ondanks dat ik extra alcohol zelf gekocht had om schoon te maken omdat er 2 belachelijke kleine doekjes waren bijgevoegd. Uiteraard zeer precies de handleiding gevolgd ! De plakpennen buigen meteen omdat het isolatie materiaal ( dakplaat ) bijna niet doorheen te drukken is. Ook deze plakpennen laten los. De dakplaat is ook veel te klein voor model XL. Schade: € 319.95.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Duidelijk en snel.

In de zomer weet ik het pas echt.

prima artikel,

Artikel op zich na assemblage ok. Echter, de gaten om de de beide voorkanten te koppelen waren niet voorgeboord, bovenaan wel een gat voorgeboord om de panelen op de hoeken te bevestigen, onderaan niet, hetzelfde geldt voor de bovenkant. In de advertentie staat dat de bestelling de volgende dag wordt geleverd indien besteld voor ... uur, echter, zaterdag overdag besteld, zondag logischerwijze niet geleverd, maar maandag ook niet. dinsdag wel geleverd. Verpakking prima.

Glas Panel Smart Heater: een geweldig product

Snelle levering, goed product. (verpakking kan in een iets kleinere doos). Zowel via de afstandsbediening als via wifi gemakkelijk te bedienen, installatie niet moeilijk. Verwarmt de badkamer in korte tijd lekker warm. Kleine tip van mij: voor het ophangen aan de muur een kleine aanwijzing in de handleiding vermelden, dat de ophangbeugels niet symetrisch zijn, dus goed uitmeten voordat je de gaten boort.

Mooi product, snel geleverd!

Gevonden op internet de slangloze airconditioner van Evolar met verwarmingsfunctie. Zeer degelijk apparaat en makkelijke bediening. Het filmpje over dit product (op de site zelf) was informatief en duidelijk.

Mooie kast, slecht geschilderd

Snelle levering, makkelijke montage, alleen het schilderwerk van mijn omkasting is werkelijk dramatisch! Vraag mij af of u daar nog iets aan kunt veranderen of vergoeden

super bedrijf

komen afspraken na

Goede kwaliteit, snel geleverd, goed verpakt en een goede prijs

Service is goed maar de kwaliteit voor die prijs zeer slecht

Na paar weken een houten evolutie omkasting laat de verf overal al los, voor die prijs vind ik dat zeer slecht.

Supersnelle levering, mooi product

Duidelijke en gebruiksvriendelijke website waarop ik goed mijn wensen kon aangeven. Dus snel gevonden wat ik zocht. De levering was supersnel. De airco is echt een heel mooi en compleet apparaat. Verwarmt en koelt en het geluid valt mee. Heel tevreden ermee :-)

Mercuriusstraat 5 A

6541 BM Nijmegen

Over Evolar

Evolar is een flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in de (online) verkoop van klimaatbeheersingsproducten. Evolar biedt een eigen assortiment producten aan, waardoor je meteen bij de fabrikant besteld, zonder omweg. Door steeds op zoek te gaan naar unieke producten met de nieuwste technologie kunnen wij voor u specialistische klimaatbeheersingsproducten en accessoires aanbieden. Evolar heeft een groot magazijn en al haar producten op voorraad waardoor wij u binnen 24 uur het gewenste product te leveren.