Daarom heb ik er 2 gekocht na elkaar.

Eerst 1 voor de slaapkamer. Toen dachten we dat we er ook wel 1 in de huiskamer konden plaatsen.

Netjes en correct

Goeden dag hoop dat ik mjn geld terug krijg.

Dag had een airco omkasting besteld,en betaald ,heb alleen de beugeltjes gekregen,en dus terug gestuurd.graag nu de rest van mijn geld terug.bel me anders even vrg j kruis 0615363256.

Keurig

Door een leuke jongeman werd het pakket aan ons afgeleverd. De omkasting was keurig verpakt en kwam dan ook onbeschadigd uit de doos. De verdere montage was kinderspel en staat netjes over de buitenunit van de split-airco. Fijne kerstdagen en een goed nieuwjaar zonder verdere escalatie van oorlogen. Frans.

Goede kwaliteit snelle levering

Goede kwaliteit product

Super mooie en stevige ombouw voor je airco,

Zeer snelle levering en mooi product

De airco ombouw is van een zeer goede kwaliteit en werd (goed verpakt) snel geleverd.

Prachtig mooie plafondventilator

Heb reeds een jaar dezelfde ventilator op de slaapkamer, nu ook een in de woonkamer, mooie volmgeving en werking.

Levering niet te sturen en communicatie verwarrend

Het product nog niet in bezit. Vandaar voordeel van de twijfel en kies ik voor ja bij aanbeveling

levering

binnen bestelling van een filter, binen 24 uur thuis.

goed netjes

perfect

Netjes en vriendelijk personeel

Netjes op tijd geleverd indien voorradig.

Snelle correcte levering

Product goed beschermd verpakt. Montage handleiding bijgesloten.

goede service

matige klantenservice

Over het ontvangen produkt, airco omkasting ben ik zeer tevreden. Ik zou de levering ontvangen op dinsdag 6-12. Ik was die dag niet thuis. In de late middag gebeld met de klantenservice. Er werd kortaf verteld dat ik een sms had ontvangen en dat er niemand thuis was. Vervolgens heb ik gevraagd hoe nu verder en ik moest maar een mail sturen naar de klantenservice wanneer ik thuis zou zijn voor een 2e levering. Diezelfde avond nog gemaild met de vraag of ik een bevestiging zou kunnen krijgen van de 2 leverdag te weten vrijdag 9 december. Geen reactie op de mail. Vervolgens op woensdag 7-12 gebeld of de leverdatum van 9-12 in orde was. Reactie: het was erg druk en ze konden het niet bevestigen. Ik heb aan de medewerkster kenbaar gemaakt dat ze niet al te klantvriendelijk reageerde. Uiteindelijk is de omkasting toch netjes geleverd op vrijdag 12 december jl. Produkt dik in orde, klantenservice mag nog iets verbeteren.

Goed maar communicatie kon beter

Levering niet volgens afspraak we werden niet verwittigd. Gelukkig waren we thuis voor ontvangst.

Goed maar communicatie kon beter

voldoende

een onduidelijke telefoniste, moeilijk te verstaan. een te lange levertijd, maar daar kunnen jullie ook iets aan doen. het product is prima

voldoende

Mercuriusstraat 5 A

6541 BM Nijmegen

Over Evolar

Evolar is een flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in de (online) verkoop van klimaatbeheersingsproducten. Evolar biedt een eigen assortiment producten aan, waardoor je meteen bij de fabrikant besteld, zonder omweg. Door steeds op zoek te gaan naar unieke producten met de nieuwste technologie kunnen wij voor u specialistische klimaatbeheersingsproducten en accessoires aanbieden. Evolar heeft een groot magazijn en al haar producten op voorraad waardoor wij u binnen 24 uur het gewenste product te leveren.