Slecht

Koelt slecht niet continu slaat die uit

Goede snelle levering en functioneert prima.

Goede snelle levering en functioneert prima.

Snelle en correcte service,

Heb eerst even telefonisch contact gehad En toen online spullen bestelf. Werd netjes door koerier geleverd

Snel en goed

Heldere communicatie. Beloofde levertijd wordt ook waargemaakt. Top

Prima kwaliteit en afspraken

Goed product

heel slecht

Hij koelt niet . Lijkt meer op ventilator. Ziet er mooi uit. Maar doet niet wat er op site staat. Dus temperatuur blijft in ruimte hetzelfde.is uiteindelijk teruggestuurd, opgehaald . Is volgens ons kapot. Beetje jammer dat de 50 euro verzendkosten voor onze rekening was.

Snelle levering. Top!

Juiste airco buis

Ik heb de juiste maat buis gekregen. 15 diameter. Precies wat ik heb besteld. Hij past precies op mijn wirlpool airco buis. Die is ook precies 15 diameter. Ook is het precies dezelfde sterke materiaal als die van whirlpool.

Fijne webshop!

Prima product en service

Goede service en prima producten

Snelle levering, goede nazorg

Binnen één dag bezorgd. Apparaat werkte uitstekend en doet wat het beloofd. Echter kreeg ik volgens de gebruiksaanwijzing de app niet gekoppeld. Contact gezocht met de klantenservice. Ik kreeg een mail met een nog uitgebreidere stap voor stap aanwijzing en kubus het wel gelukt.

Super tevreden

De zin zegt alles levering tot toestel ..

Werkt goed koelt de huiskamer snel met minimaal graden af

Het enige jammer is dat de luchtafvoerslang maar 1,5 meter is en die niet bij Tomado een langer afvoerslang te krijgen is. Maar verder de airco is fantastisch

goede service !!

Snelle bezorging !!

Snelle levering en telefonische hulp bij installatie

Top. Snel geleverd. Vriendelijke telefonische hulp bij het installeren. Goed product.

Snelle nette service

Op zondag besteld en op dinsdag middag al binnen. Snelle nette service!

Prima artikel en snelle.levering

Spijt van mijn aankoop

Klantenservice niet goed bereikbaar (kan te maken hebben met zomervakantie). Airco valt me tegen, koelt wel iets, maar alleen de slaapkamer (3 x 5 meter) de overloop en de andere 2 kleine slaapkamers koelt deze nauwelijks. Zetten we de airco uit, dan is het in een mum van tijd weer warm. Willen we een langer afvoerslang bijkopen. Is deze maat er niet voor onze airco. Hebben ze helemaal niet in hun assortiment. Ook elders niet aan te komen. Maakt erg veel lawaai. Ook in slaapstand. Kortom: spijt van mijn aankoop.

Het bestellen en leveren is zonder problemen gegaan.

goede website om middelen te bestellen

Prima en op tijd geleverd

De ombouw van de airco was erg mooi, simpel te monteren en ook nog eens direct de dag na bestellen geleverd

Zeer snelle levering, binnen 24 uur.

Zeer snelle levering, binnen 24 uur.

Doet niet wat het beloofd

Apparaat vraagt veel aandacht. Eerst moet je het zoveel uur ontluchten zodat het zijn warmte kwijt kan wat veel energie kost, om tenslotte te ontdekken dat het apparaat na slechts gemiddeld 4 tot 5 uur alweer oververhit is en uitgaat. Echt een anti-climax als je op warme nachten op zo'n apparaat wil kunnen rekenen om het een beetje koel te houden tijdens het slapen. We sturen m retour.

Snelle levering - goed product

Via google de leverancier van de aircoafvoerslang snel gevonden. Duidelijke website... besteld en de volgende dag werd het artikel al goed verpakt geleverd. Alleen de postbesteller was 1 uur later dan gepland... kwaliteit slang zoals verwacht goed. Opmerkelijk was alleen dat de staaldraad bij deze versie linksom was tov onze oude slang...

Mercuriusstraat 5 A

6541 BM Nijmegen

Over Evolar

Evolar is een flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in de (online) verkoop van klimaatbeheersingsproducten. Evolar biedt een eigen assortiment producten aan, waardoor je meteen bij de fabrikant besteld, zonder omweg. Door steeds op zoek te gaan naar unieke producten met de nieuwste technologie kunnen wij voor u specialistische klimaatbeheersingsproducten en accessoires aanbieden. Evolar heeft een groot magazijn en al haar producten op voorraad waardoor wij u binnen 24 uur het gewenste product te leveren.