Goed wat Evolar bereft, minder voor de bezorgdienst.

Product is wel op tijd afgeleverd en de schriftelijke communicatie via e-mail was goed, echter het pakket stond bij de voordeur omdat ik waarschijnlijk niet thuis was. Afleveren bij de buren of in de achtertuin zetten lijkt mij wenselijk want het is een prijzig product.

Super snel geleverd en exacte beschrijving.

De omschrijving van het produkt is volledig duidelijk en het materiaal waarvan het gemaakt is, zeer goed. Top produkt dus. De levering werd ook supersnel geregeld en ook adequaat begeleid met updates naar mij toe. Bedankt.

Ziet er mooi uit, kwaliteit valt wat tegen

De houten delen passen niet goed in elkaar. Er is behoorlijk wat duw en trekwerk nodig om het fatsoenlijk vast te krijgen. De schroeven zijn ronduit slecht te noemen. Na eenparig warme dagen is de bovenkant al losgekomen van de nagels waarmee diens gemaakt en moest met een schroef gerepareerd worden. Beter kiezen voor de metalen variant denk ik.

Geweldig airco genakkelijk te bedienen en enorme koude lucht

perfect

Super snelle service en levering

Erg mooi

Vindt hem erg mooi alleen hij is nogal hoog. Ik had geschat omdat we dachten M te bestellen .maar werd gezegd dat we voor l moesten gaan voor de diepte dus dat heb ik gedaan .ik heb lG 7kw .maar ik vindt hem wel erg hoog steekt 35 cm boven de kast uit dus had best 30cm lager gemogen. De rest erg tevreden. Groetjes nelleke

Mooi product, snelle levering en goede service

Bij een defect werd het product gelijk omgeruild

Snel en goed

Snel geleverd, goede prijs

Slechte kwaliteit naar geld

Hoewel de omkasting niet voldeed mocht ik deze wel terug sturen en heb ik netjes mijn geld terug gehad. Wel hoop ik dat zij met de levererancier in conclaaf gaan over de kwaliteit van het product.

Geweldig !

Ik woon in een appartement, helemaal bovenin, waar de lucht enorm droog is. Van alles geprobeerd, weinig, of eingelijk niets werkt. Met dit apparaat, inmiddels twee, word ik eindelijk een keer wakker zonder hoofdpijn en droge mond. Perfect!!

Ziet er kwalitatief goed uit

Moet het nog bevestigen, maar zie het positief in gelet op kwaliteits indruk van het produkt

Prima product.

Goed product. Wel duur. Montage en plaatsen is goed te doen

Goed alles was prima geregeld en snel geleverd

Slechte kwaliteit

Voor € 400 een ombouw voor een airco gekocht. Zeer slechte afwerking, krassen, hout dat los laat, veel krassen. Heb inmiddels mail gestuurd naar Evolar

keurig op tijd en goed verpakt afgeleverd

Snelle service Goede kwaliteit

Slecht

Had een houten airco ombouw besteld. Het was op de website mooi en goed afgewerkt, maar in het echt was het niet het mooi afgewerkt ombouw van de foto’s. Het was meer een 100€ ombouw in plaats van 350€. Zag er niet uit!! Plus als je het wil terug sturen moet je een bedrag van 80€ betalen om het retour te laten halen. Belachelijk!! Mijn gevoel is oplichterij!!!!

Airco afvoerslang prima produkt

Deze airco afvoerslang van 5 meter is niet de goedkoopste maar zeer zeker kwalitatief het beste!

Een fijne airco voor in de slaapkamer.

Heb nu de airco 70C een aantal dagen in huis. En het is een fantastisch apparaat. Voor het slapen aanzetten en je heb een heerlijke koele slaapkamer. De desbetreffende medewerker van de klantenservice heeft dit model aangeraden. Bedankt!

Alles conform afspraak

Alles conform afspraak

slecht

geen feedback op niet compleet geleverd product. 2de beoordeling Na 7 dagen en 2x nieuwe set schroeven . Nu na 3 dagen buiten met dit zachte weer . Verf bladdert eraf. Kan toch niet. Ben benieuwd .winter periode Oplossing !!!!????? Zeer slecht Jammer geen foto kunnen toevoegen

Matig tevreden

*verwachtingen ivm koel vermogen lag hoger, het houd kamer op temperatuur maar echt koelen doet het amper welk je doorgaans van een airco wel mag verwachten.. men kamer is 5 op 5 ik denk dat een tweede wel voldoende zou zijn gezien men dan continu de ruimte kan koelen, helaas krijg ik het systeem met de app niet aan de praat waardoor ik echt lokaal aanwezig moet zijn om het systeem te monitoren, dit is echter wel ferm balen gezien de prijs en maakt dat ik er geen tweede koop met als doe het afwisselen…de extra mobiliteit heeft dus wel sterk zen prijs vind ik. *daar tegenover is er wel een erg flexibele mobiliteit, meer vermogen zou meer gewicht betekenen maar ik zou het eerder als set aanbieden wil je het een airco noemen, het zij dat ik iets verkeert doe vind ik echt wel dat de verbinding en het monitoren met de app zou moeten kunnen werken.. in geheel een prima apparaat als bijzonder supperre koeler echt top maar een airco daar verwacht je wel echt meer van.. een aanrader voor kantoor ruimtes of studie ruimtes. Ik vind het een heel goed toestel maar niet voor elke situatie geschikt ten zij je er meerdere koopt maar dan word het wel bijzonder duur.. anderzijds geen installatiekosten, geen omslachtig gedoe met raamafdichtingkit en zo… ze geld waard als je alles overweegt maar men moet beter overbrengen voor welke situaties het geschikt is, het kan teleur stellen omdat de verhoogde mobiliteit doet verwachten dat het in elke situatie kan dienen.. heel kritisch, het toestel blaast niet omhoog, warmte zit in de hoogte, ik gebruik er een plafond ventilator bij… Ik ben bijzonder kritisch maar algemeen ondanks het mijn verwachtingen niet 100%voldoet ben ik toch tevreden. Mijn kamer is 5 op 5 welk ik er mee koel, mijn advies is koop er twee als je beslist deze te kopen dan zal je heel tevreden zijn en mag de ruimte best iets groter als 5 op 5 zijn naar mijn ervaring… als iemand weet hoe ik de app aan de praat krijgen kan [email protected] toedeloe ;)

Het toestel doet goed zijn werk en is gebruiksvriendelijk

Levering verliep zeer vlot. Het eerste gebruik was makkelijk en doeltreffend

Niet zo best

2 airco's besteld vorige week. Van te voren gebeld met de klantenservice voor advies, uiteindelijk dus 2 airco's uitgezocht. Aan de telefoon de vraag gesteld of er een raamafdichtingskit bij zat, het antwoord was ja. Ook wist de vrouw ervan af dat de airco's voor in de slaapkamer waren en dat we dus alleen een dakraam hebben. Dag erna krijgen we de airco's geleverd, we halen in de avond de airco's uit de verpakking kom ik tot de conclusie dat er geen raamafdichtingskit mee geleverd is. Enorm vervelend. Dag erna weer gebeld en ik kreeg terug van jullie dat jullie de 2 kits op de post zouden doen, uiteindelijk 2 dagen gewacht op de 2 kits. Einde van de rit moet ik concluderen dat de 2 kits die geleverd zijn niet op een dakraam kunnen! Al met al echt een slechte ervaring met Evolar.

Haalt het gewenste resultaat niet helemaal

geschikt voor slaapkamer maar niet voor huiskamer coldstorage haalt 1 graad, niet lager

Mercuriusstraat 5 A

6541 BM Nijmegen

Over Evolar

Evolar is een flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in de (online) verkoop van klimaatbeheersingsproducten. Evolar biedt een eigen assortiment producten aan, waardoor je meteen bij de fabrikant besteld, zonder omweg. Door steeds op zoek te gaan naar unieke producten met de nieuwste technologie kunnen wij voor u specialistische klimaatbeheersingsproducten en accessoires aanbieden. Evolar heeft een groot magazijn en al haar producten op voorraad waardoor wij u binnen 24 uur het gewenste product te leveren.