Voldoet niet aan verwachting

Veel lawaai. Omslachtig. In gebruik Geen nederlands gesproken stem. Stinkt bij gebruik.

Tot nu toe niet tevreden

Ik heb 2 zelfde mobiele airco's aangeschaft deze heb ik afgelopen donderdag ontvangen Bij het installeren vlgs gebruiksaanwijzing hoorde ik bij t aanzetten van de 1e unit een vastdraaiend geluid van lamellen die tegen een piepschuim behuizing aanlopen. Ik heb direct de airco uitgezet en met een zaklamp is goed te zien dat de boel vast loopt. Heb gelijk de klantenservice gebeld en op hun advies een mail gestuurd De 2e Airco doet het perfect, gelukkig zoals ik gehoopt had

Goede servise

Voor zijn kwaliteit heeft het product een te hoge prijs

Een in het buitenland gemaakt product, hier en daar afgewerkt met plamuur en gespoten met een kleur lak om het zo min mogelijk op te laten vallen. Waar kan ik het product naar toe retourneren?

mooie omkasting van aluminium

De handleiding is niet helemaal duidelijk. Er staat niet in dat je zelf gaatjes moet boren voor het bevestigen van de driehoekjes. Na hierover gebeld te hebben werd dit duidelijk.

Binnen 12 uur geleverd. Mooi product.

Correct geleverd goede instructie

Kut

Alleen de backcover waren er geen parkers bij , geprobeerd om een mail te sturen, deze kreeg ik terug als demon

mooie omkasting

Mooie omkasting, wel zwaarder dan verwacht. Zou alleen fijn zijn als een omkasting op maat aangeleverd kam worden. Zelf aanpassen, vervalt de garantie, alleen kan er niet verteld worden wat de garantie inhoud.

Product had niet de verwachte kwaliteit

Veel geld voor matige kwaliteit Foto waren niet volgens werkelijkheid

Snel besteld, snelle levering en prima kwaliteit

De website werkt prima en is overzichtelijk. alleen vin ik het jammer dt jullie alleen werken met standaard maten waardoor ik nu met een net iets te grote omkasting zit op een klein balkon. Kwaliteit en levering is prima.

Slecht

Ik heb 2 meter besteld en nog geen meter gekregen

Goede zaak

Snelle bezorging.

Goede levering en snel. Alles op voorraad

Bijna perfect

Voor deze prijs, en dat is veel, mag je toch verwachten dat je niet zelf nog eens gaatjes zou moeten boren voor de driehoekjes die onderaan moeten komen. En van die driehoekjes waar je 4 gaatjes van moet boren, past er ook nog niet eens eentje! Dan zit je midden in de naad. Dat mag je voor deze prijs toch anders verwachten. Voor de rest ziet het er prima uit.

valt tegen service oke

valt tegen koelen is vrij kort water weer koelen duurt vrij lang rest is oke

Mooie product, levering kan beter.

Voor 20.00u besteld, morgen in huis, was niet zo. Er gaat een extra dag overheen. Verder missen er schroeven( je hebt er 8 van een bepaalde maat nodig, dan zijn er 7 geleverd), daar kom je met je eigen gereedschapskist wel uit maar erg onhandig. Ik had van de koerier graag een “ track&trace” oid ontvangen

Mooi strak en goed verpakt

Nette kast die ook goed was verpakt. Zaten al beugels bij, en de extra bestelde beugels zijn niet nodig

Ik was tevreden met het product en de hulp die ik ontving van de klantenservice.

Levering

Ik heb mijn levering nog steeds niet ontvangen en men vraagt me al naar mijn mening!?Maar kwam toch aan na de feestdagen.

past correct,

snelle levering ,correct product

Niet heel

Kast is scheef en er zitten onderdelen los en schroeven kwamen niet overeen. Geen kwaliteit voor mijn geld

Zeer matige voor dit bedrag

Allereerst was er geen track en trace beschikbaar, waardoor de koerier de eerste keer voor een dichte deur stond, vooral alle partijen niet fijn. Tweede poging ging prima, met bericht vooraf. Sowieso hadden we voor die bedrag zeker geen bouwpakket verwacht, maar dat is te overkomen. Beschrijving 3 redelijk duidelijk. Schroeven waren er veel te weinig aanwezig, kwam niet overeen met de handleiding. Bovendien waren de schroeven zilverkleurig, wat niet zo fraai is bij een zwarte omkasting..... We weten dat hout werkt, maar panelen waren wat krom, waardoor een strakke installatie eigenlijk niet lukt.. Overigens zaten er al een paar kleine beschadigingen op de lak, wat natuurlijk zonde is. Al met al mooie omkasting, maar bovenstaande vinden we goed om te benoemen. Het bedrijf heeft naar aanleiding van onze review contact opgenomen en een gedeelte tegemoetkoming aangeboden, welke we hebben geaccepteerd. Ik heb daardoor de score wat omhoog aangepast en zou het bedrijf nu wel aanbevelen, maar we willen onze ervaring nog steeds wel delen.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en mooie kleur (antraciet). Prijs is wel pittig maar gezien de kwaliteit maak ik daar geen bezwaar (meer) van. Spijtig dat de omkastingen niet in meer afmetingen beschikbaar zijn. Ikzelf heb een Large moeten kopen om deze dan kleiner te maken. De breedte en de diepte was OK maar de hoogte was te hoog. Levering perfect in orde. Het zou ook leuk zijn moest er een klein potje verf bijgeleverd worden voor kleine beschadigingen te kunnen herstellen. Ik heb ondertussen nog 2 bijkomende omkastingen gekocht.

Even gebeld of artikel wat ik wilde op voorraad was Volgende dag in huis Dank jullie Dikke pluim

Mercuriusstraat 5 A

6541 BM Nijmegen

Over Evolar

Evolar is een flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in de (online) verkoop van klimaatbeheersingsproducten. Evolar biedt een eigen assortiment producten aan, waardoor je meteen bij de fabrikant besteld, zonder omweg. Door steeds op zoek te gaan naar unieke producten met de nieuwste technologie kunnen wij voor u specialistische klimaatbeheersingsproducten en accessoires aanbieden. Evolar heeft een groot magazijn en al haar producten op voorraad waardoor wij u binnen 24 uur het gewenste product te leveren.