Goeie kwaliteit, 1 product had een fabriek fout. Zonder enig probleem is dat opgelost klasse!

doet het slecht

je moet er bijna inkruipen voordat je wat warmte voelt, dus erg ondermaats resultaat voor een terras verwarmer

Snelle levering, goed product

Prima product

Goed passend en netjes afgewerkt materiaal

Wauw

De buitenunit van de airco was zo armoedig dat we een nieuwe airco wilden bestellen. Dure grap voor een airco die het nog goed doet. We hebben een ombouw gekocht die ook gebruikt kan worden als de airco toch vervangen moet worden. Prachtig om te zien en in een oogwenk klaar. Zowel voor een nieuwe als bestaande airco een aanrader.

Snel bezorgd en precies wat ik nodig had

Zoals het hoort.

Tevreden over aankoop van Evolar

Ik had kleine probleempje door verzending maar prima opgelost door Evolar.

Ik ben echt super tevreden over het bedrijf Evolar !!!

-Bij het bezoek aan huis goed technisch en meedenkend advies over het plaatsen van 2 units (slaapkamers, woonkamer) -Bij het kiezen van een goed merk voor ons huis en de prijsafspraak duidelijk, compleet en vriendelijk geholpen -Bij het plaatsen van de units vriendelijk en vakkundig personeel dat in overleg met ons alles besprak (de elektro- als de andere monteurs) Alles bij elkaar: super tevreden!!!

Prima ding zeer simpel te monteren

De airco ombouw is zeer simpel in elkaar te zetten en past perfect. Prima oplossing om de lelijke buitenunit te verbergen.

Goede levering, weekomschrijving schiet tekort

Product goed, maar niet heel professioneel verpakt met zeer bijzonder plakband hetgeen het moeilijk maakt om zonder snijgereedschap te openen. En juist dat wil je niet gebruiken bij gelakt aluminum. Verder staat er een globale schets op een A4, maar helemaal zonder maten. De hoogte en afstand van de gaten moet je zelf opmeten.

Goed artikel

Vlotte levering, zeer goede kwaliteit

Levertijd zeer ruim overschreden

De beloofde levertijd is bij lange na niet waargemaakt. Meerdere keren zelf moeten bellen om te vragen wanneer product geleverd zou worden. Product is uiteindelijk wel na bij 3 maanden geleverd.

mooie airco-kast en zeer snelle bezorging.

Zeer fraaie airco-kast besteld , geschuurd en nu in dezelfde kleur gezet als het kozijn , waar hij geplaatst is . Een aanwinst voor onze tuin en .....de airco blijft langer mooi , want bladeren, etc. komen er niet in. Enigste aandachtspuntje is de levertijd , was eerst een maand en toen wij op de site keken , naar twee maanden gebracht ! Dit zonder enige mededeling , hadden wij dit eerder geweten , dan hadden wij meteen een andere besteld .........

De reuk uit de Evolar is niet zo fijn.

De lucht uit de Evolar heeft een aparte reuk. Dat vinden wij niet zo fijn.

Bijzonder mooie uitstraling, sluit mooi om de buitenunit heen

Moest wel een uitsparing maken voor de koelleidingen, verder is het een uitstekend product

Fraai product

Goede klantenservice

Wachten op levering

Airco ombouw besteld (en betaald) als pre-order voor september. Echter 29 juli toch bericht ontvangen dat de zending is verstuurd. Blij verrast met een tracking code die enkel order informatie bevatte. Geen info van vervoerder. Geen levering ontvangen. Na drie dagen gebeld en blijkt het product niet op voorraad en in september geleverd te worden. Juffrouw aan de telefoon kan niet per e-mail bevestigen dat de order in september geleverd wordt. Dat kan niet vanuit het systeem. Ga er van uit dat de levering inderdaad in september komt. Wel vreemd dat al een verzendbericht wordt verstuurd terwijl er nog niets geleverd kan worden.

Alles goed geregeld; goede communicatie & service

Alles boven verwachting

Kwaliteit,en snelle levering

Best ok

Vlotte levering, kwaliteit van het geleverde product is best OK en heeft een rustieke uitstraling. Zelfde kast zou geplaatst worden door een airco-installateur voor 4-dubbele van de prijs. Sommige latjes zitten los, maar op te lossen met houtlijm. Voetjes die er, naar mijn mening, moesten bijzitten ontbreken. Eenvoudig te monteren.

Zeer slechte service

Ik ben erg teleurgesteld met deze dienst. Begin juni 20121 hebben wij een airco toestel besteld. In de site stond verzenden binnen de 14 dagen. Tot nu toe nog geen toestel ontvangen en ook niet over gehoord. Al zeker 4 keer gebeld maar krijg nooit een correcte antwoord. Ik krijg steeds te horen… “De toestel is reeds verzonden en zal binnen aantal werkdagen geleverd worden” Geen e-mail, geen bericht van verzending geen track en tracé…

uitstekend

gewoon een erg goed product! Heb de omkasting trouwens gebruikt voor mijn buiten-unit warmtepomp i.p.v. voor airco!

Zeer correct

Ombouw voor airco unit bestelt. Snel geleverd alles correct. Uiteindelijk niet tevreden met het product. Heb het terug gebracht en kreeg snel mijn geld terug. No problem. Een minpunt is dat het retourneren €50,00 moet kosten. Maar je mag het ook brengen.

Correcte afhandeling

Goed verpakt duidelijke omschrijving. Gemakkelijk in elkaar te zetten.

Snel geleverd, kwaliteit, prijzig

Al heel snel werd het product geleverd. De kwaliteit is ook prima. De prijs vind ik hoog, maar volgens mij wel marktconform, helaas.

Mercuriusstraat 5 A

6541 BM Nijmegen

Over Evolar

Evolar is een flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in de (online) verkoop van klimaatbeheersingsproducten. Evolar biedt een eigen assortiment producten aan, waardoor je meteen bij de fabrikant besteld, zonder omweg. Door steeds op zoek te gaan naar unieke producten met de nieuwste technologie kunnen wij voor u specialistische klimaatbeheersingsproducten en accessoires aanbieden. Evolar heeft een groot magazijn en al haar producten op voorraad waardoor wij u binnen 24 uur het gewenste product te leveren.