Punten voor verbetering

Jullie vragen mijn mening, die kun je krijgen. Heb meer als een maand moeten wachten op levering, dit kan maar bij het bestellen staat, “ binnen 2 werkdagen” Wegens drukte was het antwoord. Volkomen begrip voor maar, ik moest zelf achter het antwoord aan. Mijn mening is, ik ben jullie klant, hou die kant goed en beter op de hoogte van de vorderingen en tijds duur. Ps Ben heel tevreden over jullie product.

Goeie koeling

Was even moeilijk maar daarna perfect

Prijzig en niet geleverd binnen 1 werkdag

Airco omkasting op donderdag rond 19 uur besteld, maandag geleverd rond 11 uur. Dus niet wat op de website staat: vóór 20 uur besteld, dag erna in huis. Let er op dat het erg duur kan zijn om retour te sturen! Achteraf erg veel geld betaald voor hetgeen dat je krijgt. De omkasting is mooi, echter maak ik de volgende zelf.

Echt goed

Geweldige service en product van topkwaliteit.

Snelle levering en gemakkelijk retour te zenden.

Ik zocht een slang voor mijn mobiele airco. Vond deze bij Evolar en had deze de volgende dag al in huis. Had helaas de verkeerde maat besteld maar kon deze op eenvoudige wijze retour sturen en een andere bestellen. De volgende dag waren de slangen op het juiste adres!

Zeer slecht.

Alles chaotisch. Slechte structuur en onvriendelijk. Was niet bereid iets wat niet goed was gegaan uit te zoeken.

best genôch

uitstekend.

Erg mooi

Jammer dat er een boutje niet goed was gelast.

In één woord: prima!!

Zie boven.

Alles naar wens verlopen Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Grt Martin

professioneel

vandaag besteld morgen geleverd. goede producten een fijne zakelijke leverancier.

prima produkt; gemakkelijk aan te brengen; doet wat het belooft.

Prima produkt. Het kostte niet veel tijd om het aan te brengen. Het isoleert goed van de buitenlucht en draagt bij tot efficiëntere werking van de mobiele airco.

Snel en accuraat

Product van prima kwaliteit

Wel apart, levering zou geschieden eind augustus...gisteren 13 juli bezorgd...beter zo dan andersom

Goed en snel

Goed product snelle service

Keurig

In de avond besteld en volgende ochtend al geleverd. Top. Echt een mooie airco cover.

Fijn bedrijf om te bestellen

Ik had een 140mm luchtafvoerslang bestelt maar had achteraf een 150 mm nodig Telefonisch contact gehad en werd meteen een retourlabel gemailt en ik heb meteen 150 mm bestelt en die was er de volgende dag al Ook het retourstorten van het geld ging snel Ga zo door

Prima; mooie en kwaliteitskast voor onze airco

Prima; mooie en kwaliteitskast voor onze airco

De raamafscherming die ik kocht is niet zo geschikt vooir een schuifraam?

zie boven

Mooie airco ombouw, voor een schapelijke prijs

Airco ombouw werd netjes op de beloofde tijd bezorgd en binnen gebracht. Verpakking is prima en ombouw past goed in elkaar. Maten kloppen exact zoals beschreven op de website.

Wat moeizaam gesprek met klantenservice. Uiteindelijk lijkt het toch redelijk opgelost.

pakket is heel simpel in elkaar te zetten en te bevestigen

ik vind de prijs kwaliteit verhouding niet goed

Goed.

Mercuriusstraat 5 A

6541 BM Nijmegen

Over Evolar

Evolar is een flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in de (online) verkoop van klimaatbeheersingsproducten. Evolar biedt een eigen assortiment producten aan, waardoor je meteen bij de fabrikant besteld, zonder omweg. Door steeds op zoek te gaan naar unieke producten met de nieuwste technologie kunnen wij voor u specialistische klimaatbeheersingsproducten en accessoires aanbieden. Evolar heeft een groot magazijn en al haar producten op voorraad waardoor wij u binnen 24 uur het gewenste product te leveren.