goed & betrouwbaar

Omkasting werd de volgende dag geleverd echter met gebreken. Hierover contact gehad met de klantenservice. Omkasting werd zonder gemor 2 dagen later omgeruild. Deze bleek ook een aantal gebreken te vertonen. Met klantenservice tot volle tevredenheid tot een financiële (korting) compensatie gekomen.

Defecte airco

Evolar EVO 12000 besteld maar deels defect thuis gekregen. Koelen doet die goed maar Lamellen werken niet en ook de " switch " stand werkt niet. Na e-mails met foto gestuurd te hebben krijg ik te horen dat ze niet meer in voorraad zijn. Moet de airco dus retourneren ,maar moeilijk als de airlock en al al is bevestigd aan het raam. Men zegt 24 maand garantie maar ze kunnen hem ook niet laten herstellen?! Geen nieuwe,geen herstelling ...een schande ! heel teleurgesteld

Vlotte en correcte levering van het toestel. Toestel werkt uitmuntend.

snelle en goede levering, ben zeer tevreden

snelle en goede levering, ben zeer tevreden

Ziet er erg goed uit, makkelijk te installeren.

Ziet er heel erg luxe uit .

Snelle levering en kwaliteit

Goed product

Stipt het bestelde artikel geleverd.

goede service

prima goed en snel

Snel geleverd, fijn product

Product zoals omschreven, snelle levering Lekker verkoelde ruimtes thuis

top

Wij waren opzoek naar een flexibele buis voor een mobielen airco, kregen de doorsnee maat door en deze was voor 20:00 besteld en de andere dag geleverd maar de doorsnee maat was verkeerd gemeten. Na telefonisch overleg is de juiste maatvoering besteld en is alles geregeld. Binnen 48 was alles gefixed. Top service !!

Komt levertijd niet na

Belooft goederen te leveren na 1 dag, na 1 week is het nog niet geleverd. Klantendienst verwittigd niet bij laattijdig leveren. Pakket is ook nergens te volgen via trackingsysteem.

Snelle levering,zoals vermeld.

Zonder meer uitstekend.

Na mijn eerste kennismaking met Evolar kan ik dit bedrijf c.q. webshop omschrijven als zeer klantgericht, snel en adequaat reagerend en betrouwbaar.

Vlotte en correcte service.

Mooi airco ombouw

De website was duidelijk en de ombouw is van goede kwaliteit en door de chauffeur netjes op de tijd die doorgegeven was afgeleverd.

Matig enthousiast

Omkisting van veel mindere kwaliteit dan verwacht. Dun hout, beetje instabiel en pootjes moeten blijkbaar ook nog los besteld worden..

Erg duur

Lijkt mooier dan het is. De hoofdprijs word gevraagd maar de afwerking laat behoorlijk te wensen over.

een ramp

vrijdag 11 juni 2021 omstreeks 17.30 hr nam ik de airco in gebruik samen met mijn buurman deze is instalateur van airco en verwarming we starten het program cool de binentemperatuur bedroeg 26.5 c en na 45 min liep het ding heet de computer melde oververhitting dan hebben we het water afgepompt er vers koel water getankt om 22.30 hr schakelde ik het toestel weer aan op programma cold en na 17 min melde deze weer oververhitting dan op zaterdag avond omstreeks 23.15 hr weer ingeschakeld en om 23.37 hr melding oververhitting ik heb reeds sinds 1984 ervaring met airco in de vrachtwagen en sinds 2000 ervaring met standairco voor vrachtwagens dit werkt 10 hr ononderbroken zonder problemen dit is gewoon een ramp of een kat in een zak ik verwacht spoedig een oplossing van uwer wegen en een technieker ter plaatse om het drama op te lossen u kan me steeds op dit nummer contacteren 0032474290486

Goed product en goede service.

De bestelde airco werd snel geleverd evenals de extra bestelde afvoerslang. Product werkt prima.

Ondermaatse kwaliteit en dreigende klantenservice

Lakwerk echt zwaar ondermaats voor een product van €290. Ontwerp heel strak maar lak is niet dekkend en op sommige plaatsen waren gewoon nog witte strepen zichtbaar (antracietgrijs besteld). Dit zag iedereen en was ontzettend duidelijk. Klantenservice gaf aan dat dit jullie standaardkwaliteit is en dreigde 50 euro in rekening te brengen als ik het wilde retourneren... Toen ik hier bezwaar tegen maakte en zei dat het product ondeugdelijk was, krabbelde hij/zij toch terug. Iemand die minder mondig was, was hier gewoon ingetrapt. Echt onacceptabel en ik raad echt niemand jullie bedrijf aan. Echt heel jammer want het is echt een mooie afwerking van je airco als het product wel netjes gelakt was. (daarbij misschien nog de tip om alle gaatjes in de cover voor te boren, dit was bij de mijne niet het geval en dan moest ik zelf de voorkant in de zijkanten boren.. Voor dat geld had ik dat eigenlijk ook niet verwacht).

Airco besteld, direct bevestigingsmail gekregen. Dag nadien op de site dat de airco in preorder stond en pas 27-7 2021 terug op voorraad was. Gebeld met firma en zeiden daar hefzelfde...daar ze de deur waren uitgevlogen! Nu savonds kreeg ik een mail dat.mijn bestelling verpakt en verstuurd was....en ja wonder boven wonder de dag nadien netjes geleverd. Dus bijdeze bijzonder gelukkig en blij met de airco bij deze warme temperaturen!

Goede service en super snel geleverd. Top!!

Bestelling niet geleverd

Via chat contact gehad met Evolar om airco ombouw te bestellen. Er werd beloofd dat ze uit voorraad leverbaar waren en 3 dagen later bezorgd zouden worden. Inmiddels 6 dagen verder, geen levering, geen bericht.... Niets. Opnieuw gechat met dezelfde medewerker. In de eerste instantie doet hij alsof hij van niets weet. We wisten dat dit dezelfde medewerker was. Het materiaal is tot ver in augustus niet leverbaar!@€#@!!. Bestelling dus geannuleerd, zo ga je niet met klanten om.

Super snelle levering en een goed product

Op 14:30 besteld, de volgende dag om 12:00 mijn mobiele airco ontvangen. Werkt super en klant contact, e-mail na bestelling en track en tracé super! Ga zo door Evolar.

Mercuriusstraat 5 A

6541 BM Nijmegen

Over Evolar

Evolar is een flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in de (online) verkoop van klimaatbeheersingsproducten. Evolar biedt een eigen assortiment producten aan, waardoor je meteen bij de fabrikant besteld, zonder omweg. Door steeds op zoek te gaan naar unieke producten met de nieuwste technologie kunnen wij voor u specialistische klimaatbeheersingsproducten en accessoires aanbieden. Evolar heeft een groot magazijn en al haar producten op voorraad waardoor wij u binnen 24 uur het gewenste product te leveren.