Snelle en goede service

Mooie ombouw en van goede kwaliteit. Na bestelling heel snel ontvangen. De vooraf gestelde vragen werden snel beantwoord. Top service.

Kwaliteit prijs verhouding valt tegen

Qua bestellen en leveren heb ik geen klachten. En het product is grappig. Maar De kwaliteit van het hout en de kwaliteit van de verf (1 laag?) valt tegen. Zeker als je het wegzet tegen de prijs 265 euro had ik betere kwaliteit verwacht. Maar goed..... gekocht is gekocht.

Uitstekend! :-)

Tot nu toe 5 van in totaal 5 te geven Sterren :-)

Alleen had Ik wel verwacht dat alles erbij zat voor die prijs en niet dat ik alsnog schroeven erbij moest kopen niet netjes

Tot nu toe word ik hier niet echt blij van, geen idee hoe ik deze moet monteren!

Het product ziet er op zich mooi uit, maar ik heb echt geen idee hoe ik deze zelf moet afmonteren en al helemaal niet hoe ik die moet plaatsen. Het A4-tje dat erbij zit geeft onduidelijke informatie, het bevestigingsmateriaal bevat materiaal dat ik niet kan plaatsen en dit type schroeven heb ik nog nooit gezien laat staan dat ik weet hoe die te schroeven. Tot. nu toe kan ik dit niet aanbevelen. Wellicht met hulp wel. Ik zou het fijn vinden als iemand van Evolar mij belt en vertelt hoe het wel moet!

Airco ombouwkast hout - Lage kwaliteit

Tja, dan wil je toch een mooie omkasting en die ziet er ook mooi uit op de foto's, maar in werkelijkheid is de ombouwkast van douglas hout uitgevoerd in een lichte kwaliteit, waardoor het hout na een week al krom trekt, scheuren in het hout ontstaan en de verflaag los laat. Kortom niet wat je zou verwachten voor een product van €349. Uiteindelijk korting gekregen vanwege kwaliteit, maar het product is eigenlijk niet meer dan €100 waard. Zou het advies geven voor iemand die een dergelijke ombouwkast zoekt om bij een houthandel het te laten maken en anders de aluminium versie te nemen.

Makkelijk in elkaar te zetten! Wat ik jammer vind is het merkje dat is mee gebeitst of geolied!

Wat later geleverd als, nu bestellen morgen in huis maar apparaat werkt goed

Wat later geleverd als, nu bestellen morgen in huis maar apparaat werkt goed. Zit alleen geen slangetje bij als d warebak vol is.

snelle levering en mooi product

mooie airco kast die snel geleverd werd

Top materiaal, vlug en perfecte levering

Top materiaal, vlug en perfecte levering

Levering gaat snel,kwaliteit ronduit bagger.

Ik heb een ombouw voor buiten unit airco besteld,levering was prima heel snel. Alleen product is waardeloos,na 2 dagen begon het hout aan de bovenkanten te splijten,en ook heel slecht in de kleurgespoten..Na paar dagen kreeg ik uiteindelijk bericht,er was geen losse deksel leverbaar, maar kon 20% korting krijgen. Voor mij dus NOOIT meer iets van de firma evolar,en zal het ook niemand aanbevelen,voor € 269 kun je er ook eenzaten maken.

Pas net in gebruik genomen

Moet nog even wennen aan het product. Net drie dagen in gebruik. Geeft veel warmte af in de cool storage modus. Wel begrijpelijk, maar het wordt wel erg warm. In de normale airco stand (vanaf -6) lijkt het energieniveau wel er snel terug te lopen. Verder is de verlichting wel erg fel in een donkere slaapkamer. Maar misschien kan die uit?

Voldoet niet aan mijn verwachtingen

Unit koelt niet zoals ik had verwacht. Haalt niet het gewenste resultaat

Goede afwerking

Montagetekening te mager.

Niets aan op te merken, ga zo door!

Niets aan op te merken, ga zo door!

mooi product

Gekocht product voldoet aan de verwachting

Goed product en goede service

Goede hulp gehad van de de klantenservice, daarna bestelling geplaatst en correct geleverd. Niks mis mee.

alles perfect geleverd en ben heel blij met de luchtfilter

Goed advies

Ik had eerst wat vragen. Deze zijn via de chat op de website beantwoord. Ik kreeg meteen reactie dat is erg fijn.

Prijs kwaliteit is niet in verhouding

We hebben 'n airco omkasting gekocht, heel erg duur maar we waren zelf te lui om er 1 in elkaar te timmeren. Binnen 2 weken in de regen barstte al 1 vd latjes. De omkasting is niet erg solide en gemaakt van heel dun hout. Het valt ons erg tegen, zéker tegen die waanzinnig hoge prijs!! Minder belangrijk, maar toch: we kregen geen trackingcode

gedaan wat was beloofd

Precies besteld met enige hulp en correct geleverd .

Erg goed

Zeer mooi product

Wij hebben de aluminium cover en hij oogt heel mooi! We hadden de kleur antraciet gekozen maar lijkt meer op grijs dan antraciet maar goed dat is dan een bijzaak. Vind het wel een flinke investering maar het is wel heel mooi!

Mercuriusstraat 5 A

6541 BM Nijmegen

Over Evolar

Evolar is een flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in de (online) verkoop van klimaatbeheersingsproducten. Evolar biedt een eigen assortiment producten aan, waardoor je meteen bij de fabrikant besteld, zonder omweg. Door steeds op zoek te gaan naar unieke producten met de nieuwste technologie kunnen wij voor u specialistische klimaatbeheersingsproducten en accessoires aanbieden. Evolar heeft een groot magazijn en al haar producten op voorraad waardoor wij u binnen 24 uur het gewenste product te leveren.