Goede prijs en snelle verzending

Super tevreden met product en verzending

Prima afgewerkt,degelijk materiaal,verzending ok ( was aan de zijkant licht ingedeukt) (heb euvel kunnen herstellen); Een plannetje ontbrak,is handig voor mensen zonder technische aanleg. 95% tevreden. Dank u wel

Erg duur voor wat je krijgt

Kwaliteit van de geleverde onderdelen is onvoldoende. De handleiding beschrijft een compleet andere hoeveelheid schroeven dan geleverd worden. De schroeven zijn van gemiddelde kwaliteit en niet in de zelfde kleur als de omkasting. Deze vallen dus ook best op. De coating op het hout is zwaar onvoldoende en ik zal het zelf moeten over schilderen als ik preventief de rot wil voorkomen. Ik heb de voetjes erbij besteld: de verf bladdert van het metaal wat geen roest vrij staal is en is nu onbeschermd tegen weersinvloeden. Al met al een goedkoop geproduceerd product wat je niet verwacht voor zoveel geld!

Topproduct!!

Snel geleverd, stevig verpakt en echt een heel mooi product!!

Zeer snelle levering en prima klacht afhandeling

Prima bedrijf, ik heb 2 houten ombouwen gekocht voor mijn airco buitenunits. De levering was binnen 2 dagen. Helaas bleek er en bovenpaneel kapot te zijn. Na 1 telefoontje en het sturen van een foto van de schade, werd er direct een geheel nieuwe ombouw opgestuurd. Ook deze werd binnen 2 dagen netjes thuis bezorgd. Ik ben erg tevreden over Evolar en over de gekochte produkten.

Duur product, matig afgewerkt

Een passende ombouw kon u niet leveren, derhalve heb ik van twee, een passende ombouw gemaakt. De afwerking is matig. Veel splinters aan de scherpe lamellen. De prijd vind ik extreem, maar er zijn weinig andere aanbieders. Geluidsreductie levert het niet op zodat ik nog 300 Euro moet uitgeven aan absorbtiemateriaal.

Mooie omkasting Airco

Mooie omkasting voor een buitenunit van een airco. Wel erg licht materiaal! Het enige vreemde is dat er geen mogelijkheid is om de aan- en afvoerslangen er doorheen te geleiden! Bij ons hield dit in dat we 1 zijkant weggelaten hebben (dat kon omdat die toch naast de gevel viel) maar anders hadden we moeten gaan breken in het paneel. Jammer!

Slechte kwaliteit en veel te duur

Houten airco ombouw is gemaakt van zeer licht, fragiel hout en grotendeels geniet en gelijmd. De latten laten na 2 weken al los dus dat zal de levensduur niet ten goede komen. Slecht afgewerkt (pas op voor de vlijmscherpe jaloezieën) en veel en veel te duur. Goede alternatieven zijn nog niet te krijgen in Nederland (gat in de markt?), dat is jammer. Op klachten wordt niet gereageerd. Kortom: te vermijden.

Snel en degelijk

Vlotte levering. Produkt van uitstekende kwaliteit.

Fijne site makkelijk te selecteren En de online chat dienst ook Ideaal

Probleemloos

Luchtreiniger die alles heeft voor zacht prijsje . Keurig op tijd geleverd ..

Snelle levering en goed product

Airco cover besteld. Zeer snelle levering. Keurig product. Wel wat groter dan verwacht. Eenvoudig te monteren

Goed en snel geleverd

Makkelijk te bestellen en keurig afgeleverd

excellent service

Franchement expérience positive. Seul petit point négatif , le prix de la plaque du dessous est vraiment exagéré , n'auriez-vous pas fait une erreur!!!

Heel Goed

Heel vriendelijk en behulpzaam medewerkers

Geen goede kwaliteit

Hout slecht of niet behandeld Trekt scheef Zeer duur voor wat het is

mag iets meer aandacht aan het boorwerk

gaatjes komen niet overeen en de keilbouten zijn waardeloos !! Niet meer bijvoegen. Voorkomt irritatie ! Deze hebben een ronde achterzijde waardoor de hele bout meedraait.

Snelle levering en het produkt voldoet

Ook telefonisch goed te bereiken en zeer behulpzaam.

Irritatie

Dit al telefonisch doorgegeven dat we eerst weken moesten wachten voor levering en toen moest hij omgeruild worden voor andere kleur. Dat kan niet in 1 rit terwijl ze 50 euro rekenen en dus de bezorger 2x moet rijden. Ook vreemd dat de factuur niet verrekend kan worden, zo veel meer handelingen voor beide partijen.

Product zoals omschreven. Snel geleverd.

weinig voor veel

de aircocover ziet er weliswaar mooi uit maar het lijkt wel van poreus balsahout gemaakt. Het zit slecht in de verf en is ook niet verlijmd. De lamellen vallen er hier en daar uit. Het zou tegen weersinvloeden bestand moeten zijn maar ik vrees dat het binnen een jaar al doorgerot is.. een paar plankjes voor 300 euro is veel te veel

Kwaliteit

Kwaliteit en service geweldig

makkelijk bestellen en snelle levering.

makkelijk bestellen en snelle levering.

Mercuriusstraat 5 A

6541 BM Nijmegen

Over Evolar

Evolar is een flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in de (online) verkoop van klimaatbeheersingsproducten. Evolar biedt een eigen assortiment producten aan, waardoor je meteen bij de fabrikant besteld, zonder omweg. Door steeds op zoek te gaan naar unieke producten met de nieuwste technologie kunnen wij voor u specialistische klimaatbeheersingsproducten en accessoires aanbieden. Evolar heeft een groot magazijn en al haar producten op voorraad waardoor wij u binnen 24 uur het gewenste product te leveren.