Makkelijke inlog en snelle service

Snel, maar met nawerk nodig

Ik ben graag eerlijk. Vijf sterren geef ik graag maar in dit geval niet. De Tops: - (zeer) snelle levering - product zoals gespecificeerd De Tips (de minnen dus): - de onderkant van het voorpaneel was gebroken, dus ik moest wat lijmen en verven (het terugsturen met klacht weegt niet op tegen het beetje werk dat ik eraan moet geven, heb geen zin in gedoe) - de cheape kruiskop ijzeren schroeven waren niet de juiste (slechte kwaliteit en verkeerd aantal), dus ik heb zelf RVS Torx erin gezet. Is ook wat handiger met de weerbestendigheid (ahum). Daarvoor is het ook bedoeld. (??) - ik schat in dat het na 1 seizoen qua hout en verf behoorlijk is teruggegaan in kwaliteit, dus ik zal zelf komende dagen alvast gaan verven voor een tweede laag op de bovenkant. - de prijs vind ik fors: voor een licht en zwak geverfd houtje (met eigen schroeven) bijna 300 euro, 150 had ik realistischer gevonden. Kortom: OK maar de enige reden dat ik dit aanbeveel is 1) dat ik geen goede alternatieven kon vinden. En 2) dat de schuine lamellen veel werk zijn als je ze zelf moet maken. M.a.w. verf even goed, geef er goede schroeven bij (t.w.v. 50 euro max) en dan is het nog 100 euro te duur eigenlijk. Met hardhout zou het de prijs waard zijn.

goede verpakking

snel en onbeschadigd toegekomen

Niet goed geschilderd

Ik had de omkasting in witte uitvoering besteld. Ik was erg ontgoocheld over de afwerking van de omkasting. Ik heb het hout op verschillende plaatsen bijgewerkt met kneedbaar hout en de omkasting helemaal geschilderd.

Goed product doet wat het moet doen

Snelle levering en netjes verpakt

Mooi om te zien maar matige kwaliteit tov prijs

De ombouw ziet er mooi uit, maar de kwaliteit van vooral de bovenplaat is slecht en trekt na een week al krom. Ook is het produkt slecht gelakt. Zeker gezien de aanzienlijke prijs had ik er dan ook meer van verwacht.

Ik zou iets terug willen sturen, maar u reageert niet.

Ik heb bij u een ombouw voor een airco besteld. Ook de pootjes ervoor, helaas waren die tekort. Dit heb ik u gemaild als telefonisch afgesproken. U zou daar op reageren, dat is nog niet gebeurd. Zodoende kan ik u geen hogere score geven. Met groet, Harry Steggerda.

Mooie degelijke Kast

De ophanging met keilbouten is niet goed , moet ook weer jaarlijks verwijdert worden voor onderhoud aan airco , dus dat moet anders , heb ze dan ook niet gebruikt. Voor de rest mooi materiaal.

Snelle levering binnen 24h, zelfs 2 leveringen gehad en afhandeling van de retour zending.

Mooikeurig afgewerkt

Mooi en gemakkelijk te plaatsen Geen vloerbevestiging Jammeren

Keurige afhandeling. Bezorging ook keurig geregeld. Alleen koppeling stuk voor aansluiting met wasmachine kraan niet top. Kan met deze aansluiting nergens op aansluiten dus airco vullen ramp. Ook koperen draai ring al doormidden.

Alles prima verlopen

Zou een berichtje krijgen met track en trace voor bezorging en deze hebben wij niet gehad!! Waren dus niet thuis met bezorgen en hadden hem achter t huis geplaatst. Avonds stond hij er gelukkig nog!

Zeer snel geleverd

Prima artikel goed afgewerkt

snel geleverd en prima kwaliteit

snel geleverd en prima kwaliteit

Naar verhouding te duur

Ziet er netjes uit maar is naar verhouding veel te duur. Levertijd was erg lang. Vaak uitgesteld. Kan gebeuren maar communiceer dan, uit eigen beweging met je klant.

Degelijke airco buitenunit cover, maar er mocht nog een laagje verf meer op. Bij 1 van de louvres is de verf al afgebladderd...

Product is beschadigd aangekomen.

Daardat het product beschadigd aangekomen is. Kan ik weinig goeds vertellen. Heel jammer omdat voor mij terug sturen geen optie was. Product dus beschadigd geïnstalleerd.

Alleen uitgepakt

De airco uitgepakt ging makkelijk gekeken of de aansluiting voor het water gekoppeld kon worden Inderdaad gaat dat goed het verloop stuk kan ook verder uit elkaar zodat het op de kraan past( was even moeilijk kon het nergens terug vinden Voor als nog denk dat het allemaal goed komt Buurman heeft in september vorig een gekocht door hem heb ik er ook een aangeschaft Als de airco gaat draaien zal ik nogmaals mijn commentaar geven

Correcte snelle levering en mooi afgewerkt product.

Vriendelijke chauffeur en netjes afgeleverd. Snel in elkaar gezet met de bijgeleverde zelftapschroefjes.

Prijs kwaliteit verhouding is ver te zoeken.

Kwaliteit van de producten (airco ombouw, pootjes t.b.v. airco ombouw) staat niet in verhouding tot de verkoopprijs. Gemaakte afspraken met klantenservice worden niet nagekomen.

Slechte levertijd

Levertijd volgens website 1-3 werkdagen werd 2,5 week. Ook beloofd tijdslot op dag levering werd ruimschoots overtreden. Daarnaast valt de kwaliteit van het product erg tegen.

Lange levertijd

De levering liep uit van 2 maanden naar 4 maanden. Steeds weer bellen en kreeg geen terugkoppeling van Evolar. Dat had wel moeten gebeuren. Vandaar deze dikke onvoldoende!

In een kort tijdsbestek werd de omkasting van de airco bezorgd. Ook heel zorgvuldig ingepakt. Alleen de kleur antraciet nijgt naar de kleur taupe. Ik dacht dat het donker grijs zou zijn

Goede website

Geleverd volgens afspraak. Produkt van goede kwaliteit

Mercuriusstraat 5 A

6541 BM Nijmegen

Over Evolar

Evolar is een flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in de (online) verkoop van klimaatbeheersingsproducten. Evolar biedt een eigen assortiment producten aan, waardoor je meteen bij de fabrikant besteld, zonder omweg. Door steeds op zoek te gaan naar unieke producten met de nieuwste technologie kunnen wij voor u specialistische klimaatbeheersingsproducten en accessoires aanbieden. Evolar heeft een groot magazijn en al haar producten op voorraad waardoor wij u binnen 24 uur het gewenste product te leveren.