Mooie degelijke Kast

De ophanging met keilbouten is niet goed , moet ook weer jaarlijks verwijdert worden voor onderhoud aan airco , dus dat moet anders , heb ze dan ook niet gebruikt. Voor de rest mooi materiaal.

Snelle levering binnen 24h, zelfs 2 leveringen gehad en afhandeling van de retour zending.

Mooikeurig afgewerkt

Mooi en gemakkelijk te plaatsen Geen vloerbevestiging Jammeren

Keurige afhandeling. Bezorging ook keurig geregeld. Alleen koppeling stuk voor aansluiting met wasmachine kraan niet top. Kan met deze aansluiting nergens op aansluiten dus airco vullen ramp. Ook koperen draai ring al doormidden.

Alles prima verlopen

Zou een berichtje krijgen met track en trace voor bezorging en deze hebben wij niet gehad!! Waren dus niet thuis met bezorgen en hadden hem achter t huis geplaatst. Avonds stond hij er gelukkig nog!

Zeer snel geleverd

Prima artikel goed afgewerkt

snel geleverd en prima kwaliteit

snel geleverd en prima kwaliteit

Naar verhouding te duur

Ziet er netjes uit maar is naar verhouding veel te duur. Levertijd was erg lang. Vaak uitgesteld. Kan gebeuren maar communiceer dan, uit eigen beweging met je klant.

Degelijke airco buitenunit cover, maar er mocht nog een laagje verf meer op. Bij 1 van de louvres is de verf al afgebladderd...

Product is beschadigd aangekomen.

Daardat het product beschadigd aangekomen is. Kan ik weinig goeds vertellen. Heel jammer omdat voor mij terug sturen geen optie was. Product dus beschadigd geïnstalleerd.

Alleen uitgepakt

De airco uitgepakt ging makkelijk gekeken of de aansluiting voor het water gekoppeld kon worden Inderdaad gaat dat goed het verloop stuk kan ook verder uit elkaar zodat het op de kraan past( was even moeilijk kon het nergens terug vinden Voor als nog denk dat het allemaal goed komt Buurman heeft in september vorig een gekocht door hem heb ik er ook een aangeschaft Als de airco gaat draaien zal ik nogmaals mijn commentaar geven

Correcte snelle levering en mooi afgewerkt product.

Vriendelijke chauffeur en netjes afgeleverd. Snel in elkaar gezet met de bijgeleverde zelftapschroefjes.

Prijs kwaliteit verhouding is ver te zoeken.

Kwaliteit van de producten (airco ombouw, pootjes t.b.v. airco ombouw) staat niet in verhouding tot de verkoopprijs. Gemaakte afspraken met klantenservice worden niet nagekomen.

Slechte levertijd

Levertijd volgens website 1-3 werkdagen werd 2,5 week. Ook beloofd tijdslot op dag levering werd ruimschoots overtreden. Daarnaast valt de kwaliteit van het product erg tegen.

Lange levertijd

De levering liep uit van 2 maanden naar 4 maanden. Steeds weer bellen en kreeg geen terugkoppeling van Evolar. Dat had wel moeten gebeuren. Vandaar deze dikke onvoldoende!

In een kort tijdsbestek werd de omkasting van de airco bezorgd. Ook heel zorgvuldig ingepakt. Alleen de kleur antraciet nijgt naar de kleur taupe. Ik dacht dat het donker grijs zou zijn

Goede website

Geleverd volgens afspraak. Produkt van goede kwaliteit

Goed en snel geregeld

Misschien de klant er op attenderen dat als hij een omkasting besteld voor een airco dat hij/zij de achterplaat apart moet bestellen. Tevens is het lastig om de omkasting vast te zetten op de bigfoot. Hier zit geen standaard bevestiging voor. Misschien een tip om hier een strip in te maken waar je bevestigingen in kunt schroeven om deze op de bigfoot te zetten. De omkasting heeft nl. de hoogte van de buitenunit, excl. de bigfoot! Het produkt zelf ziet er mooi uit. gekozen voor een antraciet kleur. Deze kleurt helemaal in bij de dakbedekking.

Verlate levering zonder verwittiging

Zelf heb ik meerdere keren contact opgenomen om na weten wanneer mijn levering zou plaatsvinden. In mijn laatste contact werd ik geïnformeerd dat men zelf nog aan het wachten was op de container. Twee dagen later werd ik geïnformeerd dat de levering kortelings zou plaatsvinden. Als tegemoetkoming zou ik het op prijs stellen als ik de opzet petjes die ik niet nodig heb zou mogen terugsturen en hiervoor vergoed worden. Ze zitten nog in de originele verpakking. Ik heb hiervoor reeds een mail verstuurd op vraag van jullie contactpersoon aan de telefoon. Met dank Paul Muylle

Goede site, kwaliteit matig

Bestelproces is prima, de website ook. De materialen die besteld waren (wood omkasting medium) is matig gezien de prijs die je betaalt.

Mooi product en snelle levering

Mooie aluminium airco omkasting gekocht. Stevig product met een mooi design, dat makkelijk is te plaatsen. De buiten unit is niet meer zichtbaar en is mooi afgeschermd. De levering was ook in een dag. Wel wat stevig aan de prijs, maar het is het waard. Helemaal tevreden!

Gemengde gevoelens: mooi product, beschadigingen en slechte communicatie

We bestelden een nieuw product (een extra grote warmtepomp-omkasting) op 21 november 2020 met als vooropgestelde leveringsdatum 15 december 2020. Die leveringsdatum is maar liefst 3 maal opgeschoven zonder enige kennisgeving. Hier kwamen we zelf pas achter door de website te raadplegen of te bellen. Met een belletje of ons spontaan een mailtje te sturen hadden we gerust kunnen leven. Nu was er vooral onbegrip en frustratie. Uiteindelijk is ons product dan toch op 1 maart 2021 aangekomen. Spijtig genoeg zijn er hier en daar beschadigingen waar te nemen: een verwrongen scharnier en twee blutsen. Omdat het geen meubel in huis betreft tillen we hier niet al te zwaar aan, maar toch. Niettegenstaande dat is de omkasting mooi gebouwd en afgewerkt. Met name het lakwerk is heel goed uitgevoerd. Een minpuntje is echter de bovenkant (het deksel). Dit is in het midden voorzien van een U-profiel over de ganse lengte om doorbuiging te vermijden (160 cm lengte). Toch buigt de plaat aan de achterkant nog steeds door. Hier zou een extra profiel mogelijk een oplossing kunnen bieden.

Foutloos geleverd

Foutloos geleverd. Korte levertijd en op tijd.

Bovenkant mag dicht

Duidelijke website, makkelijk bestellen, zeer snelle levering(volgende dag)!

Mercuriusstraat 5 A

6541 BM Nijmegen

Over Evolar

Evolar is een flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in de (online) verkoop van klimaatbeheersingsproducten. Evolar biedt een eigen assortiment producten aan, waardoor je meteen bij de fabrikant besteld, zonder omweg. Door steeds op zoek te gaan naar unieke producten met de nieuwste technologie kunnen wij voor u specialistische klimaatbeheersingsproducten en accessoires aanbieden. Evolar heeft een groot magazijn en al haar producten op voorraad waardoor wij u binnen 24 uur het gewenste product te leveren.