Wisselend

Product ziet er prachtig uit. Meegeleverde mal is erg handig. De te plaatsen hoekstukjes aan de onderkant bleken niet voorgeboord te zijn in de ombouw. Dat is een misser. De keilbouten zouden iets langer mogen zijn.

Bestelling voldoet aan de omschrijving en zeer snel geleverd.

Dit bedrijf is een aanrader en een correcte afhandeling De bestelde artikelen zijn goed verpakt.

Afvoerbuis arco besteld, prima produkt, volgende dag geleverd

Top service, snelle levering

Pakket keurig ontvangen, was snel verzonden, post nl duurde wat langer, daarom vrij laat binnen,

Snel verzonden, post nl, maakte dat het lang duurde,

Luchtbevochtiger bevalt uitstekend

Pas een luchtbevochtiger besteld bij Evolar. Zeer snelle levering, zonder enig probleem. Het apparaat zelf bevalt ook uitstekend. Ik had erg veel last van verstopte neuzen en droge ogen en na twee nachten lijkt dat verleden tijd te zijn.

Mooi product

Jammer dat het deksel iets doorhangt

Goede kwaliteit

Kwaliteit is goed en snel geleverd

Te duur

Men rekent verzendkosten van €5,95. Als ik hetzelfde evolar product bestel bij blokker is de verzending gratis. Stinkt naar de misdaad dit.

mooi produkt, zorgvuldig verpakt.

Enig minpuntje is dat er geen gaatjes zijn geboord voor bevestiging van de hoekprofielen.

Zeee goed

Vlotte levering Telefonisch prima te bereiken,alles duidelijk

Prima service en snelle levering

Vandaag besteld is ook echt morgen in huis

Snelle en keurige aflevering

Slecht verpakt en beschadigd afgeleverd

Omkasting slecht verpakt en beschadigd afgeleverd. Normaal gesproken wordt het door een koerier afgeleverd. Deze keer gewoon op de post gedaan !!

Vreselijk slecht product en beroerde service

De houten omkasting voor onze warmtepomp bleek een waaiboomhouten constructie te zijn waar na de eerste regenbuien al de eerste lakstukken loslieten. Na de eerste winter bleek al het hout kromgetrokken en scheuren te hebben. Toen ik daar melding van maakte bij de “klantenservice” kreeg ik daar twee maanden lang geen enkele reactie van. Pas toen ik via mijn rechtsbijstandsverzekering een Ingebrekestelling verstuurde werden ze wakker. Ik kreeg een voorstel dat ze 15% van de aankoop wilden terugbetalen als tegemoetkoming. Te zot voor woorden. Koop dit product niet, koop niet bij Evolar is mijn advies.

Positief

Goeie sales follow up

Product is nog steeds niet binnen

Moet ik meer zeggen dan dat er al 2 keer toegezegd is dat er geleverd word en dat is nog steeds niet gebeurd

Prima en snel

Als boven

Super snelle levering

Super snelle levering

Snel , Goed ,Mooi, Dus Top,!!!!!!!!!!!

Alleen de kleur zwart was niet Zwart maar meer grijs , maar dit is geen probleem.

Service? Nope.

Helaas kan ik mee aansluiten bij een aantal voorgaande reviewers. Onze ES9000 gaf ook de geest na 2 zomers gewerkt te hebben. Buiten garantie , dat wel. Maar er wordt geen enkele service / aftersales geboden. Je moet maar een monteur in de buurt zoeken die de koelvloeistof kan bijvullen. Kortom, niet doen, tenzij je 500 euro wil betalen per zomer koele lucht (apparaat kost immers bijna 1000 EUR). Deze club gedraagt zich meer als dropshipper dan als 'fabrikant' (zo profileren ze zich op hun site).

Aankoop airco toestel

We hebben een zeer goede ervaring met Evolar, correct en snelle communicatie. Een betrouwbare firma!

Plafond ventilator mooi stil product.

Mooi product en bestelling komt vlot aan

top

Airco kapot net buiten 2 jaar garantie

In de zomer van 2 jaar geleden heb ik deze airco gekocht. En tot afgelopen weekend heeft die z’n werk goed gedaan. Echter van het weekend kwam er allemaal water onder uitgelopen, gelukkig net op tijd ontdekt anders was de laminaat ook naar de knoppen. Contact opgenomen met de Evolar shop. En helaas kan ik geen gebruik maken van hun monteurs die mijn airco kunnen repareren of naar de lekkage kunnen kijken. Ook niet tegen betaling. Ik moest maar een loodgieter in de arm nemen. Dus eigenlijk heb ik een airco gekocht van 995 euro 2 jaar geleden en omdat het een maand buiten de garantie valt komen ze het niet oplossen. Ik snap dat het buiten de garantie valt en dat ik zelf kosten moet betalen voor reparatie maar ook dat is niet mogelijk. Dus 2 zomers kunnen genieten van die airco en 995 euro lichter. Ik had beter iets bij kunnen leggen en een vaste unit moeten plaatsen MET ONDERHOUDSCONTRACT! bedankt Evolar shop. NOOIT MEER HIER IETS KOPEN

Mercuriusstraat 5 A

6541 BM Nijmegen

Over Evolar

Evolar is een flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in de (online) verkoop van klimaatbeheersingsproducten. Evolar biedt een eigen assortiment producten aan, waardoor je meteen bij de fabrikant besteld, zonder omweg. Door steeds op zoek te gaan naar unieke producten met de nieuwste technologie kunnen wij voor u specialistische klimaatbeheersingsproducten en accessoires aanbieden. Evolar heeft een groot magazijn en al haar producten op voorraad waardoor wij u binnen 24 uur het gewenste product te leveren.